CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

valla ben koalisyon hükümeti istemiyorum baktım ak parti iktidar olamıyor gerekirse hiç sevmesem bile chp ye oy veririm tek parti yönetsin o da yapamıyorsa başka parti gelsin iktidar olsun mhp olsun ama koalisyon olmasın .

Ya bu arada ben bu yeni gelecek hukumete uzuluyorum.
Öncekiler yediler bitirdiler ulkeyi. Sonrada 4 senede toparlanmasını bekleyecekler. Bazılarının gemicikleri falanda kurtarmaz.

Birde bunu söyleyenler asıl hdp akp ile koalisyon yaparsa akp nin sırf baskanlık sistemi için hdp nin 'bazı' isteklerini yerine getirebileceğinden habersizler. Ya da biliyorlarda işte. Zamanında yaptıkları gibi görmedim duymadım ayağı.

Ya bu arada ben bu yeni gelecek hukumete uzuluyorum.
Öncekiler yediler bitirdiler ulkeyi. Sonrada 4 senede toparlanmasını bekleyecekler. Bazılarının gemicikleri falanda kurtarmaz.

Bir yerde okumustum da soyle bi iddia var akp 250 milyar dolar sicak parayi bi ulkeden temin etmis ama hangi ulkeydi hatirlamiyorum secimlrrden sonra iktidar olmalari halinde devlet hazinesine koyacaklardi. Ama olmadi. Tam takir kuru bakir misali

Hdp yi o kadar zavallı mi sanıyorsunuz? Dışardan da Mhp nin içinde olduğu birseyi desteklemez onlar. Hdp demiycek mi, benim mhpden ne farkım var ey chp, onların da bizim de 80 mvlimiz var. Mhp yle hükümet kuracağına bizimle kursana, demiycekler mi? Hdp uysal koyun mu? Hiç sanmıyorum...

Herkes fikirlerini ifade etmekte özgür, Akp'liler istemeyecektir elbette iktidarı kaybetmek, hak vermiyorum ama anlayabiliyorum. Ancak henüz iki cümleyi bir araya imla hatasız getirmeyi başaramayan insanların Kemal Kılıçdaroğlu'nu kastederek "Ayy kıız şu mu yönetecek ülkeyii öğğğ" kabilinden konuşması komik :) Komik olduğu kadar da ayıp.

Mhp ve Chp'nin başkanları değişmeli her ikisi de bu seçimde oylarını arttırmadı ama kendilerini galip çıkmış sayıyorlar.:)
Bahçeli neredeyse 20 yıldır Mhp'nin başında yeter artık genç, dinamik, vizyonu olan biri gelsin asıl o zaman Mhp'nin oyları artacaktır.
Aynı şekilde Chp'nin de genç, dinamik bir başkana ihtiyacı var bunların miyadı doldu.
Ah Muhsin Yazıcıoğlu dağ gibi, adam gibi adamı harcadılar neden çünkü Mhp'nin başında olsa idi Akp'nin işi baya zordu.
Onun ölmesi hem Bahçeli'nin hem Tayyip'in hem Cemaatin işine geldi bu ülkede ne zaman düzgün birilerini harcamadılar ki.
Mhp eğer ki Hdp ile koalisyona evet derse Ülkücüler ayaklanır bu da Bahçeli'nin sonu olur zaten Mhp içerisinde çatlak sesler var bu da birşeylerin başlangıcı olacaktır.
Açıkcası Türkeş gibi bir adamdan sonra Bahçeli çok sönük kalıyor.

Agzina saglik. Daha gilicdarogliii yaziyor adami asagiliyor.

evet dur şimdi geldim oralara

arkadaş bir insanın bir partinin bu kadar "fan" ı olmayın ya

o moda giremiyorum, empati de yapamaz hale geldim

çünkü cidden bence çoğu akpli söz ettiği şeyin temelini/nereye gittiğini tahmin edemiyor

bunlar da sadece televizyondan/mitingden izleyen kısım ve birebir lafları tekrar ediyorlar

ya sen yine savun partini banane kime verirsen ver oyunu

ama kalkıp da beni kendi pozisyonuna koyma.

-nasıl koalisyon olursunuz diyorlar. bu benim Atatürkçülüğüme milliyetçiliğime nasıl zeval verebilir ya gerçekçi olmak lazım hiçbiri tek başına iktidar olamayacaksa 13 yıldır belimizi büken bu adamların yargılanmasını istiyorum!!! Politika duygusal taraf tutmayla yürümüyor, yürümez. en son böyle tepetakla olur işte akp gibi

neyse benim özgürlüğümü kısıtlayan, milletin dini duygularını sömüren bu adamların yargılanmasını istiyorum. o günleri görmek istiyorum ben. herkes ettiğini bulsun...

oylar düşünce tüm ahali birden milliyetçi oldu.gözlerim yaşarıyor doğrusu.gurur duyuyorum

akp li arkadaşlar kazanamadık ya da oylarımız düştü diye üzülmesin bak ne güzel hepsinin içinde ki pıtırcık,sevgi dolu vatan millet sakarya aşkı ortaya çıktı bu da bi kazanım

ek: bırakalım da akp-hdp koalisyon kursun o zaman görün siz apoyu, Atatürkçülüğü, milliyetçiliği mecliste

Akp önünü kesecek mi sanıyorsunuz bu isteklerinin? Zaten tüm bunları başlatan AKP. Yok barış süreci, yok kürt açılımı vs.

bunların önünü kesecek 2 parti var şu anda. MHP ve CHP

bu yüzden bahçelinin de biraz kurnaz davranmasını diliyorum

Daha once belki binlerce kez yazdim yine yaziyorum. Bunun psikolojide bir adi var ve tam da bu belirtileri gosteriyorlar. "Asagilik kompleksi "...

Tayyip erdoğan'in diktatörlüğün den yakınanlar,bugün halkın seçtiği bir partinin meclise girmesinden dolayi sinir krizi geçiriyor.bu nasıl bir çelişki? Bu yaşadığımız şeyin adı demokrasi!! ben bu hazimsizligi anlamıyorum, bana demokrasi özgürlük demeyin o zaman anlarım. Edit: akp halkın iradesiyle iktidar oldu,halk istemedi ve gitti.

Herşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazım

dün söyledikdi biz
merdivene ters bindi bi de ssklı yapmış birini :)))

böyle de fenayızdır he kork şimdi
ya hepinizi merdivene ters bindirirse
ya ssklı yaparsa hepinizi

Bu arada ben Galatasarayı sizin parti tuttugunuz gibi tutmuyorum yeri gelince sayıp sövüyorum. Bu inat niye

Zamanında bende akp'ye oy vermiştim. Neyse ki gözümüz görüyor da körü körüne baglı kalmadık. Yanlışa yanlış demeyi bilmek gerek.

https://eksisozluk.com/entry/52118733

sen böyle yazınca aklıma eşimin kardeşi geldi.kendisi bir ara akp nin koyu savunucusuydu ama öyle böyle değil.sonra akp cemaat kavga edince hoca erdoğana beddualar yağdırınca bizimki akp den vaz geçti.

geçen yaz herkese tek tek soruyor akp ye kaç kez oy verdin diye,ailedeki herkes en az bir kez oy vermiş ben hariç.adam inanmıyor bana 1000 defa sordu,yenge ya doğruyu söyle gerçekten mi hiç oy vermedin bir kere bile mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…