Yeni nesil koalisyon nedir bilmez 90'lı yılları, skandalları, bol koalisyonlu zamanları yaşamış biriyim ve yeni nesil bi koalisyonu görsün diyorum.
Tayyip Erdoğan'dan haz eden biri değilim ama onu sevmemem Hdp'ye oy vermeme neden olmadı, olmaz da.
30.000 şehidi yok sayıp, şehit annelerinin yüreklerini dağlayanlar, bir kereden birşey olmaz aman Akp'nin oyu artmasın deyip Hdp'ye oy verenler umarım sizin de ocağınıza bir gün şehit ateşi düşer ancak o zaman yanlışınızı anlarsınız.
Mhp'nin, Chp'nin oyları artsaydı ama Hdp barajı geçemeseydi artık bundan sonra ki günler oldukça sancılı geçecek.
Aslında Chp, Mhp, Hdp koalisyonu olsun bi görsünler bakalım özgürlük isteyen, bağımsızlık isteyen, Atatürk heykellerini yıkıp Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenler nasıl ülke yönetecek.
Tayyip'in çözüm süreci zırvalığı herşeyi buraya getirdi bu herifler yarın öbür gün özerklik isteyecek, Kürdistan isteyecek.
Onu da verecekler, vermezseniz silah bırakmayız diyecekler ahh ahh 99'da Ecevit Apo'yu asamadı gerçi Amerika'nın bize gönderdiği adamı asması beklenemezdi, sürpriz olurdu.
Şu anda ülkenin kaderi Bahçeli'nin elinde Akp ile koalisyon yaparsa belki belirsizlik ortamı sona erer ama hiç kimse koalisyona yanaşmaz ise zaten Mhp Hdp ile koalisyon yaparsa tüm oylarını kaybeder o vakit erken seçim kaçınılmaz.
90 gün sonra yine koalisyon çıkarsa bir 90 gün daha belirsizlik olur bu Akp'nin oylarını katlar Tayyip çıkar işte ben hükümeti kurun dedim ama kuramadılar ülkeyi, ekonomiyi ne hale getirdiler der ve Akp kaybettiği oyları geri alır.
Hdp'nin olası terör, şiddet içeren söylemleri oylarını kaybettirir açıkcası bu sene belirsizlik dolu bir yıl olacak ve bu ekonomimize, ülkemize çok şey kaybettirecek.
Siyasetçilerimiz özellikle Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Davutoğlu kibiri, egoyu bir kenara bırakıp ülkelerini düşünmeliler.