- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
Yazik size 1938 yilinda olmus bir ADAMdan ve neredeyse 100 yil sonra onun biraktigi fikirlerden korkuyorsunuz...
o korku zaten bunları bu hale getirdi,her fırsatta Ataya hakaret.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazik size 1938 yilinda olmus bir ADAMdan ve neredeyse 100 yil sonra onun biraktigi fikirlerden korkuyorsunuz...
Tek basina iktidar olmazsam istifa ederim diyen basbakan online mi? =)))
balkon konuşmasında bir ara erdoğan gelip davutoğlunu aşağı itecek toptan kurtulacak sandım
valla istifa etmek bizde yok.baksana ne başbakan ne de yerinde sayan diğer parti liderleri gayet mutlu mesut.
o korku zaten bunları bu hale getirdi,her fırsatta Ataya hakaret.
Korkacaklar tabiki ,fikirleriyle ters değilmi zaten..
oylarımızı kullandık şu anda bize düşen görev beklemek.. bekleyip görmekkAynen öyle ya benım aklıma takılan bişey var, hdp apoun heykelini dikicez diyorya , Atatürk'ün YANINAMI YOKSA atatürkü kaldırıp yerinemi dikicekler acaba ? :)
Korkaklik yalancilik hirsizlik sapkinlik hepsi bunlarda lafa gelince muslumanlar.
Bunlarin zihniyetin 6 yasinda evlendigi kizlari ata alip okuttu buyuttu bir modern turk kadini haline getirdi. Bunlari hazmedemiyorlar. Durustluk ahlak ve modernizm bunlarda alerji yapiyor...
Herkes kendine müslüman işte,kendilerini müslümanım diye tanıtıyorşlarsa ben daha iyi bir müslümanım..
Ben bile daha iyi bi musluman olabilirim yani
iştee budurrr.. oky.. hangi parti olursa olsun bir tane salak bunu yaptı diye düşüncen değişmez.. doğrusuda olan budurr.. eee peki neden akp nin seçmenlerinden birileri böyle salaklıklar yaptıklarında burada tüm akp lileri topa diktinizzz....????*şimdi Atatürk heykelini yıkan kim olursa olsun benim için aynıdır. hangi partiden olursa olsun. bu saygısızlığı yapan kimse gözümde zerre değer yok. ha chpli biri yapmış, ha akpli ha hdpli. ama bir tane salak bunu yaptı diyede düşüncem değişirmi hayır