CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Yahu Atanizi koruyun dedik.niye bu tabloya ses etmiyorsunuz dedik
Siz degil miydiniz Ataturkcu ler diyorz
Bize sarmak kolay demi
Sikisnca atama laf etme diye aglasmalar
hdp ye oy verene sorsana hesabini
ama yokk hdp kardes bellenmis nasil bi sempatzmse
ataturkcuk lerini bi kenar etmisler
Akp gitsen de...

o korku zaten bunları bu hale getirdi,her fırsatta Ataya hakaret.

Korkacaklar tabiki ,fikirleriyle ters değilmi zaten..

Korkaklik yalancilik hirsizlik sapkinlik hepsi bunlarda lafa gelince muslumanlar.

Bunlarin zihniyetin 6 yasinda evlendigi kizlari ata alip okuttu buyuttu bir modern turk kadini haline getirdi. Bunlari hazmedemiyorlar. Durustluk ahlak ve modernizm bunlarda alerji yapiyor...

Çerçeveyi siz doldurun artık :KK45:

unnamed.png

% 40 oy alan bi partinin dışında hükümet kurmak ne kadar mantıklı ve gerçekçidir acaba? sadece kılıçdaroğlunun düşünebileceği kadar gerçek dışı bir hayal olmuş. en son kurulan dsp anap ve mhp nin koalisyonunun kalıntıları henüz yok edilmişken bu ülkece intihar demektir.

o değil de koalisyon olacaksa milli eğitimi chp alsın ya,şu haksızlıkla tepeden inme idareci olanlar bir bir geldikleri yere gitsinler.yine sınav sistemi gelsin

hayaller hayaller :KK70:

selahattin-demirta%C5%9F_672270.jpg

layık olduğunuz insan bu bir köşeyede iliştirin bakalım
HDP sever Atatürkçü modern çağdaş kadınlar

Ahaha cumhuriyetin ilk kuruldugu yillardan suregelen hurafelere inanan siz hirsizi yolsuzu savunan siz her firsatta suriyeli kardeslerim basortulu bacilarima sarilan sizsiniz. Zekasi yetmeyen biz :KK70: asagilik kompleksinizi bari burda belli etmeyin :KK14: Zekamiz yetmeyince atam demiyoruz biz 1919dan beri atam diyoruz. 1919u da bilmezsiniz simdi size bi guzellik yapiyim kurtulus savasimizin basladigi yil.

Korkaklik yalancilik hirsizlik sapkinlik hepsi bunlarda lafa gelince muslumanlar.

Bunlarin zihniyetin 6 yasinda evlendigi kizlari ata alip okuttu buyuttu bir modern turk kadini haline getirdi. Bunlari hazmedemiyorlar. Durustluk ahlak ve modernizm bunlarda alerji yapiyor...

Herkes kendine müslüman işte,kendilerini müslümanım diye tanıtıyorşlarsa ben daha iyi bir müslümanım..

Puhhaaah yorumlara bak sen. Bi zamanlar akepe hdp ile masaya oturdugunda, cozum sureci zirbaliklari ortada dolandiginda pek bi iyimserdirniz. Sehit haberleri gelmiyor, baris gelecek, hersey cok basarili bilmem, hukumeti cekemiyoniz diye pek bi havalara girmistiniz... simdi noldu hemen bi milliyetci, bi Ataturkcu moduna girdiniz. Siz varya cok tehlikelisiniz cook.

Şükür kavuşturana diyerek yorumuma girişeyim şimdi,malum banlıydık

Öhöm ..

Şimdi %41 civarında oy alarak başarısız oldugumuza dair ikna olanlara yüzdelerine dönüp bir bakmalarını isterim,parlamenter sistemin tarifi pekte mümkün olmayan bir yanıdır ne kadar mantıklı sebeblere dayandırırsan dayandır madem halkın iradesi söz konusu, yüksek olan ses pastada yüksek olan dilimi avuçlar/avuçlamalı

Ayrıca burada günlerdir okudugum şişirilmiş bir hdp balonun sürekli akp tarafından meclise sokuldugu savunuluyor

A benim çok sevgili hümanist kardeşlerim siz degil misiniz çok seslilik isteyen ? Bunu daimi mesajları içerisinde ara ara dipnot şeklinde yazarak ifade edip gerek yazınızla gerek tarzınızla neşr ve mudafaa eden ''HDP mitingindeki patlamada'' çok sevgili kardeşlerinize üzülüp az kalsın karalar giyerek yas baglayacak olan ? Ee şimdi ne oldu da Akp tü kaka oldu bu konuda efendim ? Zaten hümanistligin dibini afrodizyak etkisiyle bulmuş durumdasınız, zamanlar arası habire kelebek etkisi hissiyatıyla yolculuk edip oradan buradan tarihin tozlu sayfalarını öksüre öksüre araştırıp ''Yaaeww biz kürtlere aslında çok çektirmişiz beee '' diyerek haklı bulma gayretine bürünen ?

Kaldı ki adamların iligine kadar sömürenlerin kimler oldugu ortada :) Yazalım mı isterseniz bir bir ? Bakalım hangi sebeblerden ötürü ayaklanmış bu Kürtler..Tartışmak isteyenle dibine kadar varım,doguda yaşadım,büyüdüm neyin ne oldugunu az çok sahil şeridinde yaşayandan çok daha iyi bilebilecek durumdayım malum yakınlık mertebemiz var :)

Gelelim yine asıl konumuza; işin özü AKP sizin humanist çagrılarınıza kulak verdi efenim soktu HDP 'yi meclise,sizleri muhatap aldı (!) haklı buldu.Eger bizi dinleseydi ohooo neler diyecektik ama işte liderimiz bir de size kulak vermek istedi zaar ! Olsun saygılar,hürmetler..

Koalisyonun yapılacaksa ne CHP ne de HDP ile yapılmaması taraftarıyım..MHP'ye tavım/tavız en azından eski partim :)

Hürmetler efenim.!

Son düzenleme:
şimdi Atatürk heykelini yıkan kim olursa olsun benim için aynıdır. hangi partiden olursa olsun. bu saygısızlığı yapan kimse gözümde zerre değer yok. ha chpli biri yapmış, ha akpli ha hdpli. ama bir tane salak bunu yaptı diyede düşüncem değişirmi hayır
iştee budurrr.. oky.. hangi parti olursa olsun bir tane salak bunu yaptı diye düşüncen değişmez.. doğrusuda olan budurr.. eee peki neden akp nin seçmenlerinden birileri böyle salaklıklar yaptıklarında burada tüm akp lileri topa diktinizzz....????*

X