- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Teşekkür ederim bende bir tavuk sever olaraktan ıspanak ve tavuk bileşimi güzel bir lezzetmişş.Ellerinize sağlık, tavuk sevmememe rağmen çok güzel göründü gözüme, yarışmada başarılar dilerim.
Canımm sağoll evet kırmızıyı seviyorumm ama bir dahakine beyaz bir sofra kuracağım herkes davetlidirrr..Kırmızıların kadını yine döktürmüş, eline sağlık canım başarılar dilerimm
Sağol canımm ben de ilk yaptım tam misafirlik ve güzel bir lezzett..Nefisss duruyorrr
Birde o yandaki tatlıda dikkatimi çektiSağol canımm ben de ilk yaptım tam misafirlik ve güzel bir lezzett..
onuda yeni denedim adı panna cottaymış canımm. harika bir lezzetmiş.Birde o yandaki tatlıda dikkatimi çekti
Yaaaonuda yeni denedim adı panna cottaymış canımm. harika bir lezzetmiş.
muhallebi gibi canım ama tabi içine toz jelatin konuluyor eğer tam tarif istersen yazarım yavru üstünede istediğin sos dök ben karadut kullandımm..Yaaa
Çok merak ettim valla şimdii
Olabilir uygun zamanınd yazarsın cnm tarifinimuhallebi gibi canım ama tabi içine toz jelatin konuluyor eğer tam tarif istersen yazarım yavru üstünede istediğin sos dök ben karadut kullandımm..
Bu aralar yoktun buralarda giriyom siyasete yoksun,,en sonunda soracaktım saraylıma ,kadesaya nerde bu hatun diyee..Kizzz bizi niye cagirmadin
Ya bu ara cok yogum kizin dogum gunu partisi var ona konsept ayarliyorum.ozel hediyeler elsa kostumu sunu bunu darlandim vallahi.Yil sonu gosterisine kiyafet dikiyorum.Bu aralar yoktun buralarda giriyom siyasete yoksun,,en sonunda soracaktım saraylıma ,kadesaya nerde bu hatun diyee..
Teşekkür ederimm..Tam benim tarzım çok güzel gözüküyor ellerine sağlık
HımmYa bu ara cok yogum kizin dogum gunu partisi var ona konsept ayarliyorum.ozel hediyeler elsa kostumu sunu bunu darlandim vallahi.Yil sonu gosterisine kiyafet dikiyorum.bende yazcaktim. Hava nasil oralarda usuyormusunnnnn ooooo
Hımmdoğum günü ne güzel sevinsin çocuklarrr..aynı baaa. sadece motive oluyoruzz..
Canımmmm.. atla gel yavru sana hazırlamicamda kime hazırlicammm.. teşekkür ederimm..Ne de guzel hazirlamis tabagimi..
Ellerine saglik kardesim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?