Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi değilmi canım o
Erken gebelik şeklinde ama prodoctor expres 5 10 sn de sonuç veriyo garanti test ama tanıtımda regl gününden itibaren diyor pahalı da boşa harcamak istemiyorum. Prodoctorun erken testi de var piyasada ama aldığım o değilmiş o 6 gün önceden gösteriyo oran paylaşmışlar 6 gün önce %75 güvenirlik (negatifler açısından) regl günü kesin sonuç

En iyisi yarını bekle kuzu bende çok merak ettim haber ver banada

beni de bu listeye alır mısınız <3

Merhaba kızlar adetimin 5.gunu klomen kullandim bugün 12. gün doktora gittim sol yumurtalikta 22mm ve 24 mm iki yumurta oluşmuş doktor bu üç gün değerlendirin dedi fakat yorumlara baktigimda 22mm den sonra kist oluyormus bu konuda deneyim yaşayan var mi normalmi benimki

Evet bugun pik. Bu demek ki 36 saat icinde yumurtan catliycak. Bu gece deneyin ki spermler iki gun canli kaldigi icin bu gece de ihtimal yuksek. Yarin ve diger gun de ihtimal epey yüksek.
Değerlendireyim ya. Bugün zaten sol tarafımda ağrı vardı ondanmış demek

Ya bende hepsini yaptim ama artik tükenmiş hissediyorum kendimi. Eşim cok yoğun çalışıyor doğru düzgün dr gidemiyoruz aylardır rahim filmini erteliyoruz bugün patladim napim calismayayim mi diyor artik onu da üzüyorm bende simdi kilo vermeye odaklandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…