- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Yarın kuzumNe kadar var tatlım regliye
Test varmı başka elinde tekrarlasanYarın kuzum
Prodoctor var ama reglden önce göstermiyomuşTest varmı başka elinde tekrarlasan
Erken gebelik testi değilmi canım oProdoctor var ama reglden önce göstermiyomuş
Erken gebelik şeklinde ama prodoctor expres 5 10 sn de sonuç veriyo garanti test ama tanıtımda regl gününden itibaren diyor pahalı da boşa harcamak istemiyorum. Prodoctorun erken testi de var piyasada ama aldığım o değilmiş o 6 gün önceden gösteriyo oran paylaşmışlar 6 gün önce %75 güvenirlik (negatifler açısından) regl günü kesin sonuçErken gebelik testi değilmi canım o
En iyisi yarını bekle kuzu bende çok merak ettim haber ver banadaErken gebelik şeklinde ama prodoctor expres 5 10 sn de sonuç veriyo garanti test ama tanıtımda regl gününden itibaren diyor pahalı da boşa harcamak istemiyorum. Prodoctorun erken testi de var piyasada ama aldığım o değilmiş o 6 gün önceden gösteriyo oran paylaşmışlar 6 gün önce %75 güvenirlik (negatifler açısından) regl günü kesin sonuç
Allah razi olsun sen de dualarimda olacaksinNe demek canım her şey çok güzel olacak inşAllahDualarımda olacaksın
Kız ben bildiğin adet sancısı çekiyorum neden böyle oldu ki ya geçen ay hiç böyle bisey yaşamamıştımEvet ya , geçmiyor resmen daha 4 gün olmuş aşılama, 6 gün olmuş iğne olalı, 9 gün kim bekleyecek daha
Tamam canımEn iyisi yarını bekle kuzu bende çok merak ettim haber ver banada
Ay eşim gitti bugün bidaha sonuç göstermeye. Herşey normal demiş rahatladım cidden. Zaten bugün sol kasığımda bi ağrı var. Demekki bu yüzdenmişBugün yarın değerlendir bence, sperm sorunu varsa bugün ve diğer gün. T c den kopkoyu bayıldım teste
beni de bu listeye alır mısınız <3Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan Y yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan
Childdevelopment 6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs C cnlrm
10 nisan 4 mayıs umayela
31 mart 4 mayıs ayysheg12
30 mart 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs mevsimofm
9 nisan 6 mayıs fnd_50
17 mart 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs els1993
14 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs Slcn_29
13 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs Clarkkent
11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs D defnew
17 nisan 14 mayıs
ikikedibirdeli 17 nisan 14 mayıs incirlikekim
15 nisan 15 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs Yasmize
17 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs
papatyam3 19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs
lavinya-
22 nisan 19 mayıs
MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs edahandro
25 nisan 20 mayıs gossipbusra
24 nisan 20 mayıs Mervenur277
23 nisan 20 mayıs Maviyiseven
23 nisan 21 mayıs 01ncl41
23 nisan 21 mayıs aysesngul
21 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs melegim can
22 nisan 22 mayıs Mevsimlisan
26 nisan 24 mayıs senayektan
26 nisan 26 mayıs Dilaryy
25 nisan 26 mayıs Sunshine1
28 nisan 26 mayıs akgnss
27 nisan 27 mayıs
pcospcos
20 nisan 30 mayıs Sunshine597
29 nisan 30 mayıs dream2311 melisaa93
Marryyj
7 mart
Aynen kafanın rahat olması lazım. Allah onu da nasip eder inşallahKafan rahat olsun yeter canım düzenli ilişki oldukça zaten denk gelir
İnşallah canımAynen kafanın rahat olması lazım. Allah onu da nasip eder inşallah
Ohaaa bugün sonuç neDiğerlerini silmişim ama bunlar beklemiş hali
Değerlendireyim ya. Bugün zaten sol tarafımda ağrı vardı ondanmış demekEvet bugun pik. Bu demek ki 36 saat icinde yumurtan catliycak. Bu gece deneyin ki spermler iki gun canli kaldigi icin bu gece de ihtimal yuksek. Yarin ve diger gun de ihtimal epey yüksek.
Ya bende hepsini yaptim ama artik tükenmiş hissediyorum kendimi. Eşim cok yoğun çalışıyor doğru düzgün dr gidemiyoruz aylardır rahim filmini erteliyoruz bugün patladim napim calismayayim mi diyor artik onu da üzüyorm bende simdi kilo vermeye odaklandimArkadasim hepimiz böyleyiz. Ben iki yildir istiyorum. Ben yorulmaktan ziyade sıkıldım. Bence bu dahs içinden cikilmaz bir durum. Ama birakmiyorum. Kilo vermek icin diyete girdim takviyeler aldim bu ay c life a basladim ovulasyin testi kullaniyorum. Yani tum tuslara basiyorumdevam kiz kardesim
21. Aya geçtik kendimi cok yorulmus hissediyorum artik herseyi takip etmektek cok yoruldumCanımyanlız değilsin bak burda ne kadar kişi var senin gibi umudunu kesme bak hiç anmadık anda gerçekleşir herşey ne kadar süredir deniyorsun
Benim yedi gün varken yaptığım test gibi bu amaa ben gördüm o gölgeyiBen çıplak gözle bişeyler gördüm ama inşallah görmek istediğim için değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?