- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Yumurtlama üstüne 2 hafta regl tarihi gibi bir şey oluyor bi 10 12 gün sonra yapabilirsin çatlamadan5. Gün değerlendirdim sadece araya bayram girdi ama dün kasık ağrım vardı birde göğüslerim hassaslaştı gebelik twsti için adeti mi beklemem lazım erken yumurtaladım ya
Evet canım 60-62 hadi en fazla 65 çok iyi oluyor bana55 60 kg senin İdeal Kilon canım
Ne demek canım her şey çok güzel olacak inşAllahAmin insallah biz de saglikla kavusuruz bebeklerimize yuregi boyle yanan annelerin kucagi hic bos kalmasin insallahben buralari hep takip ediyorum insallah yakin zamanda sizin hamile oldugunuzu bebeginizi kucaginiza aldiginizi da okurum cevaplar icin tesekkurler
Yok canım daha 2-3 aydır deniyorduk ama tabi 2.çocuk olacak. Hemen olmuyormuşİnşallah canım 2 uygulama var bende ateş takibi yaptığım biri femometer diğeri ff app bu yazı femometerde çıktı inşallah sende güzel haber alırsın pes etmek yok sitres yapmadan devam canım
Kafan rahat olsun yeter canım düzenli ilişki oldukça zaten denk gelirYok canım daha 2-3 aydır deniyorduk ama tabi 2.çocuk olacak. Hemen olmuyormuş
Bu ay belirtiler başka diye diye hepsinde adet oldum
Devam ederiz tabi ama ne ovulasyon yaparım ne başka bişey.
Hep öyle zaten şu günleri Bi geçiremedikİnşallah kuzum, valla artık nasip bakalim gün sayıyoruz, geçmiyor da günler
Evet ya , geçmiyor resmen daha 4 gün olmuş aşılama, 6 gün olmuş iğne olalı, 9 gün kim bekleyecek dahaHep öyle zaten şu günleri Bi geçiremedik
Evet canım pik olmuş bu geceyi değerlendir yarına çatlamış olur sanırımKızlar herhalde pik değil mi bu ? Şimdi böyleyse kaç gün değerlendirmek lazım ?
Arkadasim hepimiz böyleyiz. Ben iki yildir istiyorum. Ben yorulmaktan ziyade sıkıldım. Bence bu dahs içinden cikilmaz bir durum. Ama birakmiyorum. Kilo vermek icin diyete girdim takviyeler aldim bu ay c life a basladim ovulasyin testi kullaniyorum. Yani tum tuslara basiyorumBen bu gebelik mevzusubdan cok yoruldum. İçinden çıkamıyorum artık çabalıyorm çabalıyorm olmuyor. Kendimi bu konuda cok yalniz hissediyorumkorunma karari alıyorum
Evet bugun pik. Bu demek ki 36 saat icinde yumurtan catliycak. Bu gece deneyin ki spermler iki gun canli kaldigi icin bu gece de ihtimal yuksek. Yarin ve diger gun de ihtimal epey yüksek.Kızlar herhalde pik değil mi bu ? Şimdi böyleyse kaç gün değerlendirmek lazım ?
Bugün yarın değerlendir bence, sperm sorunu varsa bugün ve diğer gün. T c den kopkoyu bayıldım testeKızlar herhalde pik değil mi bu ? Şimdi böyleyse kaç gün değerlendirmek lazım ?
Kız senin yine iyiymiş benim tam 15 günüm var hahahahEvet ya , geçmiyor resmen daha 4 gün olmuş aşılama, 6 gün olmuş iğne olalı, 9 gün kim bekleyecek daha
Canımyanlız değilsin bak burda ne kadar kişi var senin gibi umudunu kesme bak hiç anmadık anda gerçekleşir herşey ne kadar süredir deniyorsunBen bu gebelik mevzusubdan cok yoruldum. İçinden çıkamıyorum artık çabalıyorm çabalıyorm olmuyor. Kendimi bu konuda cok yalniz hissediyorumkorunma karari alıyorum
Ne kadar var tatlım regliyeKızlarumutlanmak istemiyorum ama negatif diye kenara atmıştım kaset testi, silik çıkmış. Gölge de değil yani ip gibi silik ama ilk 10 dk da bakmış olmadım. Kaset testler sonradan kuruma çizgisi verir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?