Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım nasıl çektirdin acıdı mı ve özelde mi çektirdin yazar mısın birde adetli iken mi çektirdin adettenn kaç gün sonra çektirdin bende araştıryorum bu ay yapalım dedi doktor 5 bin istedi.

canım nasıl çektirdin acıdı mı ve özelde mi çektirdin yazar mısın birde adetli iken mi çektirdin adettenn kaç gün sonra çektirdin bende araştıryorum bu ay yapalım dedi doktor 5 bin istedi.
Adetlıyken olmaz canım bıttıkten sonra 2,3 sonra cekıyorlar gebelde.agrı sızı sıfır hıcbısey yok 15 dkkalık bısey.zaten sedasyon verıyolar hıcbısey anlamıyosun.3 gun antıbıyotık ıcmstm nolur nolmaz dite dr vermstı bu kadar

Emin ol öyle olur tatlım süreci takip edersen hersey yoluna girer

Bu kadar insanın vebalini nasıl verecekler bilmiyorum bende hep aşı olmayın diyen taraftim ben olmadım kardeşime de yaptırmadım o zaman eşimle nişanlıydik ona da olma dedim işten çok sıkıştıriyorlqr dedi dedim bari biontec olma gitti oldu şuan sıkıntılar hep biontec de diyorlar bende eşime hacamat yaptırıyorum o şekilde şifa olsun

Hacamat yaptırmanız çok iyi olmuş inşallah vücudundan atar bir şekilde kardeşinizde hacamat yaptırsa iyi olur, vebal düşünen yok mezar kabul etmeyecek bunları

Kızlar yeşil çay ve kiraz sapı çayı içiyorum ben her gün, acaba bebeğin tutunmasına engel olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…