Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben galiba yumurtlamıyorum ya bu ay testte göremiyorum geçen ay bu sıralar pik görmüştüm. Şuan testte siliklik iyice kayboldu. Yada erken yumurtladım. Yada daha vakit var.

Eklentiler

• 2A4C8F98-D4C4-4492-9BAB-38B95D162719.jpeg
    137,7 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah kuzumzaten vucutta halihazırda bır problem varsa onu cıkarıyor dıyor doktorlar.daha oncede kesın olun olmazsanız hastanelık olursunuz dıyorlardı ben bu dengesız goruslere kızıyorum.sonuc olarak olduk işte artık bencede gıtmıstır artk vucuttan.ben aslında sınovacta bıle hastalandım kaslarm hastalandı ılk oldugumda bı topıc acmıstım.zaten alerjık bır bunyem var malesef.ama hayırlısı artık gerıye donemeyız dedıgın gıbı pozıtıf bakıp onumuze bakacagız

Kızlar bende uzayan akıntı var ama ovulasyon testim henüz pik değil döngümün 12.günü genelde 16.17. Günlerde yumurtluyorum bu ay ovulasyonla takip ediyorum. Akıntı yumurtlamadan önce gelebiliyor mu yoksa yumurtladığımı gün mü oluyor

cok umutlu degilim yumurtlama bayrama denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim nasip artık bata da 7 gün kaldı hiç bir belirtim de yok
Benimde öylr oldu yumurtlamam bayrama denk geldi ve çok değerlendirme olmadı ben hep 17.günde yumurtlama görürüm 16.gün oldu tek ve 4 gün sonra 1 defa oldu ondan öncede regli çıkışı 2 kere oldu tamamen kestim olması bana göre imkansız ama rabbim verecekse her türlü verir beni tek belirtim göğüslerim hassas atletim değdikçe huylanıyorum ve bugün oda nerdeyse yok sadece kaşınma var

Ben de yarın sabaha randevu aldım endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları bölümüne. Aç gidicem, eşime de aldım randevu. Sıfırdan ikimizde bakıma giriyoruz :) İnsülin direncim var büyük ihtimalle. Bir kere daha böyle olmuştu ilaç vermişti doktor hem insülin direncim kalmamıştı hem pcos un beklirtilerini azaltmıştı. Baya da zayıflamıştım. İnşallah yine öyle olur.

tek ilişkiden hamile cıkan o kadar cok ki bizede o şans vurur mu bilemiyorum

Nasip canım hayırlısı olsun herkes için

İllaki vardır abla ya olmaz olur mu neyden yaptıkları belli değil çok güven sağlamıyor inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin
evet bende kullandım böyle farklı birşey değil kayganlaştırıcı gibi krem gibi bende tereddüt ettim fakat yan etki görmedim.

Aynen kuzucum bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…