- 12 Nisan 2023
- 57
- 34
- 8
- 34
Selamlar benide ekleyebilirmsinizaynen
tamam canım ekliyorum
tamam canım ekliyorum
Maşallah kuzumben iki tane biontek oldum benimde 1 bucuk yıl oldu olalı inşallah düşündüğümüz gibi olmaz vucut coktan atmıştır ilacı hiç kovıtte olmadım kurumdaki herkes oldu neredeyse ben olmadım aşıdan diye düşündüm hep ama şunu söylim aynı dönemde bi arkadaşım yeni hamileydi oda aşı oldu ve hiçbi sıkıntı cekmedi şuan çocugu 1.5 yaşında gayet sağlıklı sanırım cok olumsuz düşünüyoruz iyi düşünelim
Ha 5 gün ha 6 gün5 gün var canım
Ekledim canim buBumu canım
İnşallah öyle olur ya yoruldumHa 5 gün ha 6 gün
Benimde öylr oldu yumurtlamam bayrama denk geldi ve çok değerlendirme olmadı ben hep 17.günde yumurtlama görürüm 16.gün oldu tek ve 4 gün sonra 1 defa oldu ondan öncede regli çıkışı 2 kere olducok umutlu degilim yumurtlama bayrama denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim nasip artık bata da 7 gün kaldı hiç bir belirtim de yok
Ben de yarın sabaha randevu aldım endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları bölümüne. Aç gidicem, eşime de aldım randevu. Sıfırdan ikimizde bakıma giriyoruz :) İnsülin direncim var büyük ihtimalle. Bir kere daha böyle olmuştu ilaç vermişti doktor hem insülin direncim kalmamıştı hem pcos un beklirtilerini azaltmıştı. Baya da zayıflamıştım. İnşallah yine öyle olur.Pkos geçen bir hastalık değil tatlım tedavi olup etkilerini azaltabilirsin.
Endronokoloji bölümüne bir git orada kan tahlillerini yaptır.
Gerekli görürse dahiliye bölümüne sevk eder.
Aynı zamanda kadın doğum uzmanın ile de paralel ilerle.
Kilo vermeni isteyebilir.
tek ilişkiden hamile cıkan o kadar cok ki bizede o şans vurur mu bilemiyorumBenimde öylr oldu yumurtlamam bayrama denk geldi ve çok değerlendirme olmadı ben hep 17.günde yumurtlama görürüm 16.gün oldu tek ve 4 gün sonra 1 defa oldu ondan öncede regli çıkışı 2 kere oldutamamen kestim olması bana göre imkansız ama rabbim verecekse her türlü verir beni tek belirtim göğüslerim hassas atletim değdikçe huylanıyorum ve bugün oda nerdeyse yok sadece kaşınma var
Nasip canım hayırlısı olsun herkes içinHamileliktete de o oluyor o bel ağrısı benimde ağrıyordu ama öyle çekilmez değil ama ağrı vardı inşallah vardır bebeğim kaşık ağrısı da oluyor bak belirtiler karıştırılıyor inşallah hayırlısı olur senin için canım iyi yapmisin en azından o zaman insan beklentiye girmiyor
Hiç sanmam o kadar şanslı değiliztek ilişkiden hamile cıkan o kadar cok ki bizede o şans vurur mu bilemiyorum
Teşekkür ederim kuzum inşallah yurt dışında bulabılırımEkledim canim bu
aynen ben hep zorluklarla mücadele ettim sanırım bu cocukta gelmekte zorlıcakHiç sanmam o kadar şanslı değiliz
Nazlı çıktı bunlar ya çok uğraşıcaz belliaynen ben hep zorluklarla mücadele ettim sanırım bu cocukta gelmekte zorlıcak
evet bende kullandım böyle farklı birşey değil kayganlaştırıcı gibi krem gibi bende tereddüt ettim fakat yan etki görmedim.İllaki vardır abla ya olmaz olur mu neyden yaptıkları belli değil çok güven sağlamıyor inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin
Dediğiniz doğru olabilir ama ben tercih etmiyorumevet bende kullandım böyle farklı birşey değil kayganlaştırıcı gibi krem gibi bende tereddüt ettim fakat yan etki görmedim.
Aynen kuzucum bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahgüzel sonuçlar alırsın inşallah genelde üst üste kimyasal olanlarda pıhtılaşma sorunu çıkıyor canım genetik testinde belli olur büyük ihtimalle korunma oluruna bırak nasipte varsa her türlü geliyor
İnşallah canımİnşallah öyle olur ya yoruldum
3 gün ideal bence canım ama tekrar etKızlar bu dünkü yaptığım ovulasyon testi kaç gün değerlendirmeliyim gün olarakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?