• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biz de bugün keseyi gördük çok şükür🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua edeceğim siz de bizlere edin herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine🤩🤲

Bu arada benim kese tek, bir umut ben de çift olabilir mi dedim ama bu sefer seni takipten çıktım🤣 savascii savascii
Ayy sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsunda tek olsun canım onada razıyız😍 canım karındanmı baktı alttanmı baktı usg resmi varsa atsana😍😍

Sizce yumurtlama mi bu

Eklentiler

• IMG_20230427_111423.jpg
    IMG_20230427_111423.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah canım doğru çıkabilir. Ben bi kere adete çok az kala dolu dolu adet olduğumu gördüm adet oldum, bi kere de bi pozitif negatif çıktığını gördüm ışık açılıp kapanır gibi anlık değişiyordu o ay da bi gün pozitif bi gün negatif çıkmıştı adet oldum sonra. Bu ay daha rüya görmedim😂
Ah bu rüyalar🤣 belim ve kasıklarım ağrıyor adetten herhalde ama hiç bu kadar bel ağrısı çekmedim 🤣🤣

Kızlar biz de bugün keseyi gördük çok şükür🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize dua edeceğim siz de bizlere edin herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine🤩🤲

Bu arada benim kese tek, bir umut ben de çift olabilir mi dedim ama bu sefer seni takipten çıktım🤣 savascii savascii
Dua et bizlerede kuzum hayırlısıyla al kucağına inşallah 🥰

Canım ben iğnemi dün oldum bnmde eğilince falan sağ kısımda özellikle ağrim var hemen ayağa kalkiyorum ağridan ilk femara deneyimin bi klomen sonrasi hsg çekşlmiştm geçen ay korunduk geçen ay bu ay dün oldm (femara) ovitrelle iğnemi bnde ilk günden başladi 36.saati değerlendiricem bu akşam yarın ilşki olmasın dedi doktorum neden sonrada bi gün boş bi gün dolu dedi
Bende bugün doktora gittim klomen kullanmistim sol tarafta 14mm 17mm yumurta oluşmuş cumartesi tekrar çağırdı sanırım o zaman verir iğneyi

Bende bugün doktora gittim klomen kullanmistim sol tarafta 14mm 17mm yumurta oluşmuş cumartesi tekrar çağırdı sanırım o zaman verir iğneyi
Bnmde solda 17 mm sağda 21mm olunca verdi iğneyi yaptrdim diğer 21mm olani çatlatalım bgn dedi diğeri feriden geliyo oda çatlar dedi bncede cumartesi verir bn üç gün önce gittiğimde biri 14mm idi diğeri 17 idi göndermişti bni bida iki gün dha devam et demişti femaraya ili gün dha almiştim canısı seninde muhtemelen bidaki giidşte vericek iğneyi

Ah bu rüyalar🤣 belim ve kasıklarım ağrıyor adetten herhalde ama hiç bu kadar bel ağrısı çekmedim 🤣🤣
Rüyaları çok çıkan bi insan değilim bunlar tutunca bu ayda görecek miyim acaba diye bekliyorum🤣 yumurtlamaya göre en geç cumartesi adetim ya da yarın. Demin bi uyuşmalı ağrı girdi korktum😁 Adet olana kadar umut var.

Çok sevindim canım sende yanıldım ama olsun sağlıkla devam eder de kucağına almayı nasip eder inşallah Rabbim 🤲🤲

Bnmde solda 17 mm sağda 21mm olunca verdi iğneyi yaptrdim diğer 21mm olani çatlatalım bgn dedi diğeri feriden geliyo oda çatlar dedi bncede cumartesi verir bn üç gün önce gittiğimde biri 14mm idi diğeri 17 idi göndermişti bni bida iki gün dha devam et demişti femaraya ili gün dha almiştim canısı seninde muhtemelen bidaki giidşte vericek iğneyi
Bana ilaç kullan demedi cumartesi gel dedi bence de vurur inşallah büyür de büyütmek için ne yiyebilirim acaba 😄

Rüyaları çok çıkan bi insan değilim bunlar tutunca bu ayda görecek miyim acaba diye bekliyorum🤣 yumurtlamaya göre en geç cumartesi adetim ya da yarın. Demin bi uyuşmalı ağrı girdi korktum😁 Adet olana kadar umut var.
Bebişimizin geliceği zaman bellidir be kuzum bizede beklemek düşüyor napalım🥰

Kızlar bu dünkü yaptığım ovulasyon testi kaç gün değerlendirmeliyim gün olarakk

Eklentiler

• IMG_1459.png
    IMG_1459.png
    479,2 KB · Görüntüleme: 54
Evet canım bırak 😌
Senin kaç gün var bata bide canım jel almıştım iki tane kalmış onları da kullanacağım. Ve Meryem Ana otu duydum araştırdım yumurtlama döneminde eşi ile beraber iki gün sabah akşam için dediler kadınlar için östrojen erkek için de sperm hareketi için dediler ne düşünüyorsun

Çoğu doktor olmadı ki oldum dedi, tanıdıklarımın hiçbirini olmadı hatta hastanede çalışan hemşire tanıdıklarım var olmadılar aşı isteseler işten çıkarsınlar dediler hiçbirini çıkartamadılar hepsi oyun bunların allahtan bizde olmadık da içimiz rahat 😢 biontek aşısı ilerde kalp krizine yok açıyor diye duydum korkutmak istemem 🤧
Ben bı doz sonovac oldum canm sadece.valla ben kurumsal fınans kurumunda calısıyorum zaten işten atarız demıyolar,aşı olmazsanız haftada ıkı kere hastanede pcr testı olup sısteme yukluceksınız dedıler o yuzden oldum ben,hangı bı gun gıdıp pcr olacaktım,benım tanıdıgım dr lar oldu ama annemde bashemsıre onlarda oldular,hatta hem sınovac hem bıontec oldular.Kım sebep olduysa hakkımı asla helal etmıyorum zorladıkları ıcın.hayırlısı bakalım olacak olsa olurdu heralde sımdıye kadar sıye dusunuyorum 1 bucuk yıl oldu ası olalı

Back