Ben de aynı fikirdeyim. Yeni başlayacak arkadaşlar önce kesinlikle hem kendilerine hem eşlerine test yaptırsınlar. Boşu boşuna gidiyor yılllar aylar, hele ki ileri yaşa daha da zor.Benim değil ama eşimde çift taraflı varikosel varmış sperm sayısı oldukça az ve biz bunu tesadüfen öğrendik yani doktorlar diyo ya bi seneye kadar normal diye lütfen beklemeyin eşlerinize de test yaptırın biz yaptırmasak hiçbir şey bilmeyecektik
Bende geçen ay ara vermedim. Bu ayda gün aşırı deneyeceğim ilişkiyiBen çok kullandım ovülasyon testini, ateş takibi vs de yaptım bu ay bıraktım herşeyi büyük ihtimal her zaman olduğu gibi 17.günde yumurtlamam oldu
Bence idrar testinde görmeden verme kanı canım. O negatif çıkarsa daha çok üzülürsün idrar testini beş dkda anlıyorsun ama diğerini beklerken heyecan yaparsın bana hamilesin gibi geliyor amaAkşam acile gidip kan veriyormuşum
Şöyle benim eşimde de Varikosel çıktı ama çok az. Çocuk olmasına engel değil dedi doktor. Bence sonuçları başka bir doktora daha gösterinKızlar benim moralim çok bozuk. Bende amh düşüklüğü ve çikolata kisti var. Hormonlarım normal. 2 hafta önce hsg çekildim orada da sorun yok. Eşimin sperm testi sonucunda morfoloji bayagi düşük çıktı ve ultrason çekildi varikosel çıktı. Sonuçların öyle gelmesi onun da moralini cok bozdu doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ne yapacağız bilmiyorum içimden hiçbi sey gelmiyoameliyat olmadan değerini yükseltmenin bi yolu yok mu yoksa gidip tüp bebek için yer aramaya mı başlasak
Kaçıncı derece varikosel çıktı ?Kızlar benim moralim çok bozuk. Bende amh düşüklüğü ve çikolata kisti var. Hormonlarım normal. 2 hafta önce hsg çekildim orada da sorun yok. Eşimin sperm testi sonucunda morfoloji bayagi düşük çıktı ve ultrason çekildi varikosel çıktı. Sonuçların öyle gelmesi onun da moralini cok bozdu doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ne yapacağız bilmiyorum içimden hiçbi sey gelmiyoameliyat olmadan değerini yükseltmenin bi yolu yok mu yoksa gidip tüp bebek için yer aramaya mı başlasak
Benim de 7 gün var bende de ağrı var şaşırdım hatta. Bende kan gelmedi ama acaba seninki yerleşme kanaması mıKızlar adetime 8 gün var bugün karnım ağrıyor ve akıntının içinde kan vardı başına gelen oldumu
Çatlamanın tam 9. Günü teste başla canım daha erken zaten çıkmıyor.İnşallah canım duphastonu 10 gün kullancam bugün 7.Gün yumurtlamada 7. Gün sence cuma mi cumartesi mi teste başlayayım
Cuma günü çatlamadan sonra 9.gün o zmn doğru düşümmüşüm canımÇatlamanın tam 9. Günü teste başla canım daha erken zaten çıkmıyor.
En iyisi gün aşırı ilişki bunlar hep bize stres olurBende geçen ay ara vermedim. Bu ayda gün aşırı deneyeceğim ilişkiyi
O zaman cuma teste başla canım beni mutlaka etiketle bak unutmaCuma günü çatlamadan sonra 9.gün o zmn doğru düşümmüşüm canım
Yok unutmam canım etiketlerim tabikide inşallah vardır da mutlulukla paylaşırım dualarında yer verirsen sevinirim canımO zaman cuma teste başla canım beni mutlaka etiketle bak unutma
Veririm tabiki canım hepinize bol bol dua ediyorum sürekli zatenYok unutmam canım etiketlerim tabikide inşallah vardır da mutlulukla paylaşırım dualarında yer verirsen sevinirim canım
Allah razı olsun canımVeririm tabiki canım hepinize bol bol dua ediyorum sürekli zaten
Ama çok az kan çizgili gibi akıntı içinde kasıgım hep adete 8 kala agrır ama bu sefer kan görünce şaşırdımBenim de 7 gün var bende de ağrı var şaşırdım hatta. Bende kan gelmedi ama acaba seninki yerleşme kanaması mı
Adete 3 kala yaparım heralde genelde benim 8 kala agrım ve akıntım olur bunda kan gördüm ama çok azbenimde 8 gün var hiç bir agrım akıntım yok bu ayda olmadı galiba senin yerleşme olabilir canım takip et ne zaman test yapacaksın
Test aldın mı tatlımAkşam acile gidip kan veriyormuşum
Benide eklermisiniz sat bat tam belli olduğunda yazacağımMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
F Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs C cnlrm
10 nisan 4 mayıs umayela
31 mart 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs mevsimofm
9 nisan 6 mayıs fnd_50
17 mart 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs
L A L 5 nisan 7 mayıs els1993
14 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs Slcn_29
13 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs victoriahamburt
13 nisan 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs defnew
17 nisan 14 mayıs
ikikedibirdeli 17 nisan 14 mayıs
sundy94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs Chen31
18 nisan 16 mayıs Yasmize
17 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs
lavinya-
22 nisan 19 mayıs
MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs
edahandro 25 nisan 20 mayıs gossipbusra
24 nisan 20 mayıs Mervenur277
23 nisan 20 mayıs Maviyiseven
23 nisan 21 mayıs 01ncl41
23 nisan 21 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs melegim can
22 nisan 22 mayıs senayektan
26 nisan 26 mayıs Dilaryy
25 nisan 26 mayıs pcospcos
20 nisan 30 mayıs dream2311 melisaa93
Artık görev gibi olmaya başladı belli bi günden sonraEn iyisi gün aşırı ilişki bunlar hep bize stres olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?