Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı fikirdeyim. Yeni başlayacak arkadaşlar önce kesinlikle hem kendilerine hem eşlerine test yaptırsınlar. Boşu boşuna gidiyor yılllar aylar, hele ki ileri yaşa daha da zor.

Akşam acile gidip kan veriyormuşum
Bence idrar testinde görmeden verme kanı canım. O negatif çıkarsa daha çok üzülürsün idrar testini beş dkda anlıyorsun ama diğerini beklerken heyecan yaparsın bana hamilesin gibi geliyor ama

Şöyle benim eşimde de Varikosel çıktı ama çok az. Çocuk olmasına engel değil dedi doktor. Bence sonuçları başka bir doktora daha gösterin

Kaçıncı derece varikosel çıktı ?

Benim adetime bir hafta var daha ama dün akşamdan beri karın içim sanki adet olacakmışım gibi gerilip sızlıyor. Sağ kaşığım da ara ara. Bu kadar erken rahim kalınlaşmaya başlar mı? Hamilelik için çalışmasak akşama adet olurum kesin derdim adet öncesi ağrıya benziyor adet anı gibi değil de

Kızlar adetime 8 gün var bugün karnım ağrıyor ve akıntının içinde kan vardı başına gelen oldumu
Benim de 7 gün var bende de ağrı var şaşırdım hatta. Bende kan gelmedi ama acaba seninki yerleşme kanaması mı

benimde 8 gün var hiç bir agrım akıntım yok bu ayda olmadı galiba senin yerleşme olabilir canım takip et ne zaman test yapacaksın
Adete 3 kala yaparım heralde genelde benim 8 kala agrım ve akıntım olur bunda kan gördüm ama çok az

Benide eklermisiniz sat bat tam belli olduğunda yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…