Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar polikistik over olup aylardır İlaç kullanmadan yumurtlama görmeyen varmı aranızda..klomen kullanmadan önce her ay geç de olsa yumurtlama görürdüm.2 ay klomen kullandım çatlama iğnesi ama olmadı gebelik.bubay ragim filmi çekildim tüpletnaçık bi sorun çıkmadı eşimin sperm değeri de iyi çıktı Ama bu ay ve Şubat ayında yumurtlama görmedim.Anlaödığım nokta acaba bünye klomene alıştı diye mi artık ilaçsız olmuyor yumurtlamamAranızda böyle buna benzer sorun yaşayan varmı acaba.amh im da yüksek çıktı ondan dolayı zaten yumurtlama olmuyor sanırım.insülin 3 çıktı varmı direnç acaba

tatlım o bende de oluyor bişeye carpıyor gibi ama sancı degilde kramp gibi oluyor bende bende rahim agzına carpıyoı diye düşünüyorum ve genelde yumurtlama dönemi rahim ağzı aşağıda oluyor ya ondan diye düşünüyorum kist olsa her türlü belli olur muayenede

canım hacamat yapabilrsin adetin bitince hem vucüdünda olan toksinler ilaç kalıntıları gider hemde rahimin yenilenmesi için özel noktolar var onlara hacamat yapınca rahim yenileniyor bahar tam vakti ben adet olursam hacamat yapacaktım

Aaa bu nasıl oluyor, hiç bilgim yok. Kendi kendimize yapabiliyor muyuz.

Tam benzetemediğim için ağrıyı çok farklı bir şey krampta diyebilirim kontrolden sonra clife a başladığım için acaba kist mi oldu dedim o yüzden ama devam ederdi kist olsa baya azaldı çünkü dediğiniz gibi oldu büyük ihtimal korkmayım o zaman teşekkür ederim yorumunuz için

Yaa gitmeee.. ben de cok giremedim bu ay topige gerci ama takip ettiklerimden biriydin. Neyse canim insallah gonlune göre olur. Kafa dagitmak iyi gelir belki. Mayis haziran planlı olarak mi ara veriyorsun peki? Yoksa akisina mi birakiyorsun? Insallah ummadigin anda gelir seni bulur mujdeli haber

Bence cikar gec ovulasyon degilse
Yıllardır düzenli olurum nadiren 1 gün öne 1 gün ileriye sarkar. Maksimumda 3 gün geciktiği olmuştur onda da kocamın köyüne gittiğim için stres olurdum hahah geç döllenme olmaz sanırım düzenli adet gören kadınlarda. Yarın sabah eczaneye gidebilirsem test alacağım

Kızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördük benim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
imagination forever melegim can Mervenur277 T TASUU @Deepblues Safransari tweeetyyy Papatyamaviss fnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim

Eklentiler

• IMG_20230426_104817.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 88
Yerim ben onları ikiside tutunacak inşallah korkma kuzum ben her zaman yanındayım

Maşallah inşallah sağlıkla gelişmeye devam ederler. Ne güzel bi his

Ay maşallah maşallah annesi ikisi de sağlıkla tutunsun çok yorma kendini progestan verdi mi

maşallah maşallah diyelim ne güzel rabbim o kadar beklemenin sonunda iki tane nasip etmiş sağlıkla tutunurlar inşaallah bol bol dinlen bolca dua et içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…