Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur kuzum , rahim filminden sonra şans yükseliyor diyorlar inşallah bu ay bizim ayımız olacak inanıyorum ben
Bende beklemedeyim şuan rahim filimi çektirdim adetim 7gun gecikti test yaptım tek çizgi ama doktorum biraz daha beklememiz söyledi geç döllenme oluyormuş Allah izin verirse pazartesi kan alicak utrasyondan bakicak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben bide testi akşam üzeri yaptım belki ondan dir tek çıkması bide kaset test değildi bu idrara batırılan almış eşim pek anlamadım o testen de birşey

Mevsim değişikliği yada hormonal değişiklikler sebep olabilir canım. Bu ay kullandığın farklı bir ilaç fln var mıydı?

Eklentiler

• 923266C8-E458-4064-AFDB-D2157C896768.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 64
  • B4CF4A90-D4DE-493D-BD44-354722EE1737.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 71
İkinci fotoda gördüm canım benimkiler gibi akmış şekilde değil bence sen yarın ilk idrarla tekrarla bakalım bi koyulaşma var mı kaç gün vardı adete
Daha çok var 3 Mayıs bat. Sırf gölge çıkıyor mu diye meraktan yaptım

Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize

Günaydın kızlar. Ben hamile değilim. Bu ay hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim. Zaten çok umutlu da değildim bu aydan. Mayıs ve Haziran ayında deneme yapamıcaz. Nasipse tekrar Temmuz ayında başlarız denemelerimize. Mayıs ve Haziran ayında biraz mental açıdan ve bedenen yenilenmek istiyorum. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Spora başlıyorum. Daha sağlıklı beslenicem. bu toparlanma iyi gelecek eminim. Şu önümüzdeki 2 ayda hiç ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Regl olamasam bile olamayım, vücuduma ilaç sokmaktan gına geldi. Ben yine foruma girip hamileler varmı diye takip ediyor olurum. Hepiniz sağlıcakla kalın

Eklentiler

• 1845A75A-92F9-4582-B7C5-5E2B20B2BCF6.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlısı olsun hakkınızda. Bat günümüz aynıydı galiba. Bu attığınız testin markası nedir?

tatlım bi amh baktırsaydın gitmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…