Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey sorabilir miyim canımlar, devlet hastanesinde kan verince beta değerini tam veriyorlar mı yoksa direk 0,100 şeklinde mi yazıyorlar.

Kızlar merhaba adetımın. Bugun 8. Günü yumurta takıbınde sokda 14 mm sagda 13 mm yumurta var sızce 8. Güne gore ıyımı boyutları aranızda takıpte olan varmı

Bu gölgeler insanın psikolojisini bozuyor.. başkalarına akıl verirken gölgeye itibar etmiyoruz demeni çok güzel biliyorum. İnsan kendine söz dinletemiyor.

Eklentiler

• DBA40B6A-CE2C-4702-84D1-30F3E4D013C7.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 77

Eklentiler

• 142C999A-EADE-4483-80CC-52EDEEB9A5F7.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 85
Insallahh vardır. Hafif bisey goruyor gibiyim ben de ama bu coook hafif gorduklerimizden kaçı cidden koyulasip saglikli gebelige dondu acaba bir istatistik olusturup ona gore heyecanlansak
Aynen öyle valla. Bir de kaç aydır başıma geliyor. Cidden bu kaset testlerde bariz pembelik görene kadar ümitlenmicem.

Kızlar inmovita gebelik testini hiç deneyen var mı? Yalancı gölge çıkardığı oldu mu hiç

Ya ovulasyon ile 5 tane göndermişler markayı bilmediğimden önden sorup sevinmeyeyim dedim. Boşa o zaman bunlar atayım mı bunları
Sen yinede atma canım. Bununla pozitif öğrenende var. Ben satan kadına sormuştum gölgeyi dikkate alma tam koyuluk görmen lazım demişti

O bende sanki yumurtlama zamanı oluyor. Hep değil. Doktora gittiğimde hiç bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…