Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar ne var ne yok ay sonu gelmek üzere ay bitmeden bat tarihi olanlarda durum ne merak ettim bu arada isil değiştirdim Tümay ben kedilerden tanırsınız belki

Ben de bugün oldum canım. Umarım önümüzdeki ay bizim ayımız olur

Canım ne dedi doktorun? Hormon testlerinde mi birşey gördü?

Ne bilim canım hani yerleşme kanaması yada ağrı olmaz diye okudum acaba yanlış mi biliyorum ki yattığımda bişey yok otururken oluyor yada eğilince
Benimde ilişki ve yumurtlamadan sonra 3 4 gün devam etti sonra kesildi canım. Bata 4 gün var. İnşallah bebiştendir.

Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde işte yumurtlamadan sonra bir kaç gün ateş basmaları ağrılar oldu ama dediğim gibi yumurtlamadan bir kaç gün sonraydı. Senin sanırım daha az kaldı adete dimi ?
Bu ağrılar bende de oldu adete yakın geçti canancan neden acaba

Kızlar sorun olucak sizlere, ilişkide erkek ileri giderken sanki bir duvara vurur gibi bir şeye dokunuyor ve sancı yapıyor, enfeksiyonum da yok en son kisttim de yoktu hiç başına gelen var mı? Bu ay clife kullandım kist mi yaptı acaba dedim, en başlarda baya bi sancı yaptı durdurdum ama şimdi yine hafifte olsa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…