inşallah hamilelik belirtileridir bunlarYok canım sadece ovulasyon testleriyle takip ettim. Aslında yumurtlamayı değil de çatlamayı değerlendirebilmiştik. Bir de yumurtlamadan 3-4 gün öncesini. Yumurta 24 saat dayanır 12 saat dayanır vs yazılarını gördüm umudum kırılmıştı ama. Belki saat farkı kaçırdık diyerek boşvermiştim. Ama bu belirtiler başladı. Ben tabi bikaç gün içinde tekrar hayallere dalmaya başladım. Ovulasyonda da çıksaydı iyiydi
İnşallah ama genelde hamilelik varsa yumurtlamadan 1 hafta sonra bile başlıyormuş ovulasyonda koyulaşma. İnşallah vardır benim gibi arada kalmışlara umut oluruminşallah hamilelik belirtileridir bunlar
Aa öylemiymiş hemen bir ovülasyon testi yapıyorum o halde bugün pik olalı 8 çatlayalı 7. Günİnşallah ama genelde hamilelik varsa yumurtlamadan 1 hafta sonra bile başlıyormuş ovulasyonda koyulaşma. İnşallah vardır benim gibi arada kalmışlara umut olurumAma benim gibi olup pozitif çıkan okumadım hiç
Kocandan boş yere şüpheleniyorsun benceSaol bıtanemm.yınede bı gozuktum gece fln kotu olursam dıye.yumurta takıbı yapalım dedm sızın gıbı saglıklı cıftler ıcın once 6 ay beklemelıyız dedı.hatta 6 ay gelme dedı verdıgı kagıdada yazmısozellıkle 11,13,15,17. Gunlerı degerlendırcekmısım.hıcbıseyın yok dedı yumurtalıkların cok ıyı dedı,hatta çatlamıyomu yoksa dedım hayır oyle olsa gorurdum suanda dedı.ayy esımden suphelendım ıyce yaaa.bu cocuktamı bısey var yoksa
Tamam bebegım ıı geldı bu msjKocandan boş yere şüpheleniyorsun bencebak canım bende hiç bir sorun yoktu eşimin sperm sonucu gayet iyiydi ama yinede 1 senede çocuk olmuştu bundada 6 ay denedik kürtajdan sonra. Yani bazen herşey mükemmel olsa bile sadece geç hamile kalınıyor bence adamı ve kendini rahat bırak
Yaa evet. Hamilelikte de lh testi pik çıkıyormuş. Ama pik çıkmasının tek sebebi hamilelik olmayabiliyormuş o yüzden güvenmeyin de diyorlar.Aa öylemiymiş hemen bir ovülasyon testi yapıyorum o halde bugün pik olalı 8 çatlayalı 7. Gün
Ay inşallah inşallahBen görüyorummbi kaç gün sonra tekrarla bence hamilesinnn
inşallah kuzuminşallah koyulaşır çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun canım, yeni evinizde sağlıkla afiyetle oturun ins.Ohhhsağlıkla büyüsün prenses Canım biz Konya ya taşındık daha doğrusu eşyaları taşıdık. Kızın düzenini bozmayalım dedik, o yüzden hala İstanbul da ailemin yanındayız. Dönem sonunda Konya'ya geçeceğiz
Bekliyoruz testiAa öylemiymiş hemen bir ovülasyon testi yapıyorum o halde bugün pik olalı 8 çatlayalı 7. Gün
inşallah canım sağlıkla hamilelik ve bebişlerle sonuca varırırz seni o kadar iyi anlıyorumki insanın bi kere başına gelince hep olur düye korkuyorAy inşallah inşallah
inşallah kuzumbu sefer varsada sağlıkla ilerlesin inşallah
Dur azcık biriksinde birazdan yaparım ahahahBekliyoruz testi
Ay 7 gibi falan yaparımYaa evet. Hamilelikte de lh testi pik çıkıyormuş. Ama pik çıkmasının tek sebebi hamilelik olmayabiliyormuş o yüzden güvenmeyin de diyorlar.
Bak bakalım koyulaşma başlamış mı?
Ay benim yumurtlamadan sonraki bir kaç gün öyleydi canım çok şükür şimdi azaldı bende çok korkmuştum ayaklarımı sıcak suya soktum o iyi geldi herhalde yavaşladıKızlar bu kasık ağrısı beni öldürüyor oturamıyorum bişey batıyor gibi oluyor orda bişey varda baskı yapıyor gibi canım yanıyor ya neden oldu ki böyle ağrı olmazdı hiç
Değerleri kaç çıktı eşinizin? Benim eşimin takviye kullanmadan önce sperm sayısı 63 milyon hızlı ileri %25, ileri %25 çıkmıştı. Fenodad takviye kullandı 1 ay sonrasında sperm sayısı 123 milyon hızlı ileri %20, ileri %25 oldu. Ama ikinci testi verirken zorlanmış baya az miktarda gelmişAy darısı bize inşallaheşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Yok canım bana fayda etmiyor sıcak su ilaç bu kadar ağrı yapmaz galiba döllenme olduysa yerleşiyor ondan mi diyorum onda da ağrı olmaz deniyorAy benim yumurtlamadan sonraki bir kaç gün öyleydi canım çok şükür şimdi azaldı bende çok korkmuştum ayaklarımı sıcak suya soktum o iyi geldi herhalde yavaşladı
Aa ama ben okudum hep yerleşme ağrısı diyeYok canım bana fayda etmiyor sıcak su ilaç bu kadar ağrı yapmaz galiba döllenme olduysa yerleşiyor ondan mi diyorum onda da ağrı olmaz deniyor
Ne bilim canım hani yerleşme kanaması yada ağrı olmaz diye okudum acaba yanlış mi biliyorum ki yattığımda bişey yok otururken oluyor yada eğilinceAa ama ben okudum hep yerleşme ağrısı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?