Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum ne yalan diyeyim bende eşinden şüphelenmeye başladım senin kürtajdan sonra 1 senen doldu mu
Evet balım bende suphelenıyorm artık ciddi ciddi.ayy bıseyde dıyemıyorumkı ıkı uc ay gecsınde olmazsa ben okadar gıttım bak dr a sende gıt lutfen dıcem.kırmak ıstemıyorum sımdı.benım kurtajdan sonra 1 bucuk yılı gectı ama ben myom amelıyatı oldum o arada.korundum,aralıkta bıraktım korunmayı balım

Anladım kuzum ya şey de doktorum her ihtimali değerlendirelim eşin de versjn en azından kimden kaynaklı ya da değil emin oluruz dedi de ben öyle söyledim eşime bu hafta gidip vericek

Anladım kuzum ya şey de doktorum her ihtimali değerlendirelim eşin de versjn en azından kimden kaynaklı ya da değil emin oluruz dedi de ben öyle söyledim eşime bu hafta gidip vericek
Oo az once msj attım acaba senın sperm sayın mı dustu oklar senı gostermeye basladı bak kılo verelım beraber dedım oda konuyu degıstırmeye calıstıneyse boyle boyle ıslerım bırkac aya verdırrım ben o testı

eşim birkaç gün bekleyelim diyor o zamana kadar bu testlerle bakarım diyorum sizin durum nedir galiba benim gibi kürtaj sonrası beklemedesiniz
Hayırlısıyla iyi haberler alırsın inşallah canım ben kürtaj değil düşük yaptım. sonrasında da bi daha regl olmadım. 44. gün bugün

Sevindim bişey çıkmamasına canım. Benimde genelde adet kanamam çok olur kaynar suyun içine varsa çubuk tarçın yoksa normal tarçın serpiştirip birazcık ılımasını bekleyip içiyorum biraz azaltıyor kanamayı

Erkekleri neden hep bir şeye ikna etmek zorunda kalıyoruz kendiliğinden dusunseler ya Allah'ım onların yerine her şeyi düşünüyoruz biz

Ben hamile kaldığımda sadece 11 ve 13.günü değerlendirmiştim şimdi senin doktorun da demiş. Bu ay hamile kalmazsam diğer ay ben de bu şekilde deneyeyim

Tesekkur ederım bıtanemTest yaptınmı sen bugun hepsını okuyamadım

Rabbim yormadan nasip etsin bitanem

Eskiye nazaran bulantılarım azaldı, daha iyiyim çok şükür daha dün kesinleşti desem Kızmış teyzesi, sen nasılsın kuzum, evinizde misiniz
Ohhh sağlıkla büyüsün prenses Canım biz Konya ya taşındık daha doğrusu eşyaları taşıdık. Kızın düzenini bozmayalım dedik, o yüzden hala İstanbul da ailemin yanındayız. Dönem sonunda Konya'ya geçeceğiz

eğer yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi olmadıysanız bunlar ciddi belirtiler ama dediğim şeylerde bu belirtilere neden oluyor
Yok canım sadece ovulasyon testleriyle takip ettim. Aslında yumurtlamayı değil de çatlamayı değerlendirebilmiştik. Bir de yumurtlamadan 3-4 gün öncesini. Yumurta 24 saat dayanır 12 saat dayanır vs yazılarını gördüm umudum kırılmıştı ama. Belki saat farkı kaçırdık diyerek boşvermiştim. Ama bu belirtiler başladı. Ben tabi bikaç gün içinde tekrar hayallere dalmaya başladım. Ovulasyonda da çıksaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…