- 14 Mayıs 2021
- 4.888
- 10.016
- 158
Evet balım bende suphelenıyorm artık ciddi ciddi.ayy bıseyde dıyemıyorumkı ıkı uc ay gecsınde olmazsa ben okadar gıttım bak dr a sende gıt lutfen dıcem.kırmak ıstemıyorum sımdı.benım kurtajdan sonra 1 bucuk yılı gectı ama ben myom amelıyatı oldum o arada.korundum,aralıkta bıraktım korunmayı balımValla kuzum ne yalan diyeyim bende eşinden şüphelenmeye başladım senin kürtajdan sonra 1 senen doldu mu
Anladım kuzum ya şey de doktorum her ihtimali değerlendirelim eşin de versjn en azından kimden kaynaklı ya da değil emin oluruz dedi de ben öyle söyledim eşime bu hafta gidip vericekEvet balım bende suphelenıyorm artık ciddi ciddi.ayy bıseyde dıyemıyorumkı ıkı uc ay gecsınde olmazsa ben okadar gıttım bak dr a sende gıt lutfen dıcem.kırmak ıstemıyorum sımdı.benım kurtajdan sonra 1 bucuk yılı gectı ama ben myom amelıyatı oldum o arada.korundum,aralıkta bıraktım korunmayı balım
Oo az once msj attım acaba senın sperm sayın mı dustu oklar senı gostermeye basladı bak kılo verelım beraber dedımAnladım kuzum ya şey de doktorum her ihtimali değerlendirelim eşin de versjn en azından kimden kaynaklı ya da değil emin oluruz dedi de ben öyle söyledim eşime bu hafta gidip vericek
Femometer canımBu kullandığın hangi uygulama canım
Canım bende silik bi çizgi görüyorumEki Görüntüle 3238302 Eki Görüntüle 3238303 şahin bakışlılarım bugünde test yaptımdayanamıyorum.sizin gördüğünüz bişeyler var mı. Bi görüyorum bi görmüyorum
Hayırlısıyla iyi haberler alırsın inşallah canımeşim birkaç gün bekleyelim diyor o zamana kadar bu testlerle bakarım diyorum sizin durum nedir galiba benim gibi kürtaj sonrası beklemedesiniz
Sevindim bişey çıkmamasına canım. Benimde genelde adet kanamam çok olur kaynar suyun içine varsa çubuk tarçın yoksa normal tarçın serpiştirip birazcık ılımasını bekleyip içiyorum biraz azaltıyor kanamayıGittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yınetabıı sevındım bu duruma ama esımden suphelenmeye basladım sımdı ya onda mı bı sorun var acaba.gıtmezde sımdı test vermeye o yuzden 6 ay beklıcem mecburen.eger 6 aya olmamıs olursa sperm testı ıstıcekmıs.banada hsg cekecekmıs.
Teşekkürler tatlımFemometer canım
Erkekleri neden hep bir şeye ikna etmek zorunda kalıyoruz kendiliğinden dusunseler ya Allah'ım onların yerine her şeyi düşünüyoruz bizOo az once msj attım acaba senın sperm sayın mı dustu oklar senı gostermeye basladı bak kılo verelım beraber dedımoda konuyu degıstırmeye calıstı neyse boyle boyle ıslerım bırkac aya verdırrım ben o testı
Ben hamile kaldığımda sadece 11 ve 13.günü değerlendirmiştim şimdi senin doktorun da demiş. Bu ay hamile kalmazsam diğer ay ben de bu şekilde deneyeyimSaol bıtanemm.yınede bı gozuktum gece fln kotu olursam dıye.yumurta takıbı yapalım dedm sızın gıbı saglıklı cıftler ıcın once 6 ay beklemelıyız dedı.hatta 6 ay gelme dedı verdıgı kagıdada yazmısozellıkle 11,13,15,17. Gunlerı degerlendırcekmısım.hıcbıseyın yok dedı yumurtalıkların cok ıyı dedı,hatta çatlamıyomu yoksa dedım hayır oyle olsa gorurdum suanda dedı.ayy esımden suphelendım ıyce yaaa.bu cocuktamı bısey var yoksa
Tesekkur ederım bıtanemSevindim bişey çıkmamasına canım. Benimde genelde adet kanamam çok olur kaynar suyun içine varsa çubuk tarçın yoksa normal tarçın serpiştirip birazcık ılımasını bekleyip içiyorum biraz azaltıyor kanamayı
Güzel haberler alalım balımAynen öyle doktor engel olmaz denemeye devam sadece takviye lazım demiş. Deniyoruz bakalım
Rabbim yormadan nasip etsin bitanemKızlar selam en son mart topiğindeydim hamile kalamayınca çok üzüldüm girmedim buralara aylarca boşuna ovulasyon testleri gebelik testleri yapmışım bugün öğrendim ki doğal yollardan gebe kalmam çok zormuş doktor vakit kaybetmeden tüp bebek önerdi çok üzgünüm ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden tüm hamileleri tebrik ederim dualarınızda bizlere de yer vermeyi unutmayın
Yaptımda daha görünürde bişey yokTesekkur ederım bıtanemTest yaptınmı sen bugun hepsını okuyamadım
OhhhEskiye nazaran bulantılarım azaldı, daha iyiyim çok şükür daha dün kesinleşti desemKızmış teyzesi, sen nasılsın kuzum, evinizde misiniz
Ben görüyorummBenim karışık 12 martta düşük yaptım sonraki adetim olmadı. yani normal adet olarak düşünürsek 13 gün geçti aslında.
Yok canım sadece ovulasyon testleriyle takip ettim. Aslında yumurtlamayı değil de çatlamayı değerlendirebilmiştik. Bir de yumurtlamadan 3-4 gün öncesini. Yumurta 24 saat dayanır 12 saat dayanır vs yazılarını gördüm umudum kırılmıştı ama. Belki saat farkı kaçırdık diyerek boşvermiştim. Ama bu belirtiler başladı. Ben tabi bikaç gün içinde tekrar hayallere dalmaya başladım. Ovulasyonda da çıksaydı iyiydieğer yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi olmadıysanız bunlar ciddi belirtiler ama dediğim şeylerde bu belirtilere neden oluyor
inşallah koyulaşır çizgi hayırlı haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 3238302 Eki Görüntüle 3238303 şahin bakışlılarım bugünde test yaptımdayanamıyorum.sizin gördüğünüz bişeyler var mı. Bi görüyorum bi görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?