- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
Canımm bata kaç gün var silik çizgi var ben görüyorumEki Görüntüle 3238302 Eki Görüntüle 3238303 şahin bakışlılarım bugünde test yaptımdayanamıyorum.sizin gördüğünüz bişeyler var mı. Bi görüyorum bi görmüyorum
Ay darısı bize inşallahİnşallah canım ara ara batmalarım var
İnşallah canım benim Allah nasip ettikten sonra sperm yavaşmış hızlıymış hiç dert değilAy darısı bize inşallaheşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Bebiştendir inşallah kuzumkızlar regl 6 gün kaldı kasık agrım çok yok ama arada kasık agrısı hafif hafif bele doğdu yayılıyor bu ay neden olabilir
Benim karışık 12 martta düşük yaptım sonraki adetim olmadı. yani normal adet olarak düşünürsek 13 gün geçti aslında.Canımm bata kaç gün var silik çizgi var ben görüyorum
Ağzın bal yesin yaCanımm bata kaç gün var silik çizgi var ben görüyorum
Hemde bariz bi koyulaşma varilk testim üstte olan dünden beri üç tane yaptım en sonunkinde bariz koyulaşma var sankiezomanya Bezgininsan
Aynen öyle doktor engel olmaz denemeye devam sadece takviye lazım demiş. Deniyoruz bakalımİnşallah canım benim Allah nasip ettikten sonra sperm yavaşmış hızlıymış hiç dert değil
Rabbim hayırlısını versin ama insan kırılıyor gerçektenBen de öyleyim canım. Ümitsiz yorgun bitik hakkımızda hayırlısı olsun.
Gittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yıneNasıl yaptın balım gittin mi inşallah kötü bir şey yoktur
Valla kuzum ne yalan diyeyim bende eşinden şüphelenmeye başladım senin kürtajdan sonra 1 senen doldu muGittimm kuzular doktora bısey yok kıst fln.kanama bıraz cok dedı eger devam ederse yarında ılac verecekmıs.bu arada bende pko fln mı var dedm .hıcbıseyın yok gelme 6 ay cocuk ıcın herseyın cok ıyı dedı yınetabıı sevındım bu duruma ama esımden suphelenmeye basladım sımdı ya onda mı bı sorun var acaba.gıtmezde sımdı test vermeye o yuzden 6 ay beklıcem mecburen.eger 6 aya olmamıs olursa sperm testı ıstıcekmıs.banada hsg cekecekmıs.
eşim birkaç gün bekleyelim diyor o zamana kadar bu testlerle bakarım diyorum sizin durum nedir galiba benim gibi kürtaj sonrası beklemedesinizHemde bariz bi koyulaşma varkan testine ne zaman gideceksin
Saol bıtanemm.yınede bı gozuktum gece fln kotu olursam dıye.yumurta takıbı yapalım dedm sızın gıbı saglıklı cıftler ıcın once 6 ay beklemelıyız dedı.hatta 6 ay gelme dedı verdıgı kagıdada yazmısCanım hiç korkma benim kürtajdan sonra kanamam çok azalmıştı bazı aylarsa tam tersine aşırı kanamam oluyordu ama bir sorun olmamıştı. Bence kendini korkutacağın bişey yok belkide eski düzenine geri dönüyorsundur
eğer yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi olmadıysanız bunlar ciddi belirtiler ama dediğim şeylerde bu belirtilere neden oluyorMerhaba kızlar benim bata 4 gün var. Yumurtlama nın 7.gününden beri sol kasıkta batma, çekilme, arada bacağa vuran hafif ağrılarım oluyor. Ama aşırı değil. Bazen bacağımı oturduğum yerde bi tarafa atarken geriliyor oturuşumu düzeltince geçiyor falan. Göğüs hassasiyetim dokununca sadece. Sağ kasıkta neredeyse hiçbi şey yok mesela. Akıntı nadir kremsi, genelde sulu, bazen hiç yok. Bunlara göre dedim ki ben heralde hamileyimGebelik testi yok ovulasyon testi yaptım. En siliğe yakın bi çizgi nerdeyse. Umut var mıdır hala ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?