Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlama üzerine bugün 6.günüm döngünün de 20.günü bu sabah uçuk çıktı. duydunuz mu daha önce acaba hamilelik belirtisi diye kafayı mı yedim belirti ararken acaba haha
Ben duymadım canım belki duyan vardır senin de mi 6.günün

Rahat ol balım bence gayet normal güzelce için temizleniyordur belki inşallah öyledir git görün doktoruna için daha da rahatlasın

Moralım sıfır.sımdı lavaboya gıttım heryerım batmış.çok aşırı kanama var.çok korktum.bir iki saat bakacagım duruma olmadı hastaneye gıdecegım çok korktum (

Moralım sıfır.sımdı lavaboya gıttım heryerım batmış.çok aşırı kanama var.çok korktum.bir iki saat bakacagım duruma olmadı hastaneye gıdecegım çok korktum (
Korkma kuzum ancak takip et, aşırı kanama olması birden çok da iyi değil Halsiz düşebilirsin.

Kızlar benim yumurtlama üzerine bugün 6.günüm döngünün de 20.günü bu sabah uçuk çıktı. duydunuz mu daha önce acaba hamilelik belirtisi diye kafayı mı yedim belirti ararken acaba haha
Uçuk çıktı kesin hamileyim diyip hamile çıkan çok gördüm canım inşallah hamilesindir

Bu ay ben de hem ateş hem ovülasyon takibi yapıcam inşallah bu ay hamile kalabiliriz

Yok yok testi hergün yapıcam ilişkiye girmekten bahsediyorum

Mfk nedir nasıl nerden aldınız

Uçuk çıktı kesin hamileyim diyip hamile çıkan çok gördüm canım inşallah hamilesindir
Sanırım bağışıklık düşüyormuş onunla alakalı diye yazı okudum ben de şimdi. Uçuk çıktığına sevineceğimi düşünmezdim

Evet ateşine baktım da aynı gün çatlama olmuş seninle. Hiç belirtim de yok
Evet canım o yüzden sordum bu ay sadece kasık ağrısı var göğsüm şişmeye başladı akıntı felan yok ağrıda belki duphaston kullanıyorum ondandır diyorum

Evet canım o yüzden sordum bu ay sadece kasık ağrısı var göğsüm şişmeye başladı akıntı felan yok ağrıda belki duphaston kullanıyorum ondandır diyorum
Göğüs şişkinliği bende de var. Hatta benimkiler çok küçük şu an ne güzel büyüdüler diye bakıyorum farkediliyorlar bir de aşırı duygusallık yüklendi

Benim ateş de bu şekilde

Eklentiler

• 405481FA-C8ED-4923-90DC-98682660A1FA.png
    134,2 KB · Görüntüleme: 47
Göğüs şişkinliği bende de var. Hatta benimkiler çok küçük şu an ne güzel büyüdüler diye bakıyorum farkediliyorlar bir de aşırı duygusallık yüklendi
Bnmki zaten büyüktü biraz daha büyüdüler test ne zaman yapacaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…