Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok özür dilerim ben yanlış yazmışım benim bat 6 Mayıs olacaktı

Ya ben yanlış hesaplamışım bat 6 Mayıs olacak benim anaaa az kaldı

Ben elendim regl oldum.

Tatlım bazen hamilelik düşündüğümüz için stres adet gecikmesi yapıyor.
Zamana bırak doktorun dediği süre boyunca adet olmazsan kan verirsin.
Net çıkar.
Ben bu ay gercekten dusunmuyordum. Sadece gecikince tandik akrabalardan bi kaçı gevikmeyle hamile kalanların olduğunu söylefi. Bi nevi kafama girdiler sjs. Mevsimsel olduğunu düşünüyorum birazda. Gecikmenin

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah gelicek ay beklicem. Bizim bebiş nazlı çıktı gelmek bilmiyor. Bu gün regl oldm. Aslında kafana birşeyi çok takarsan böyle olucağını bilmem gerekiyordu. Ben bubay gebelik düşünmüyordç sadece gecikme oldu diye tandığım arkadaşlarım biraz bana gaz verdi ve mevsjmsel olduğu için gecikme yaşadım

Bende öyle yapayim canım çok sağol allah razi olsun güzel kalpli arkadaşım allah sağ salim kcağina almayi nasip etsin güzellikler bizimle olsun

Kızlar bende ovulasyonu ateş olcerek takip ediuorum dün 35.6 bugün ise 36.4 çıktı, gitgide artiyo bakalım adete kadar takip edicem, eğer ısı düşmezse adet zamanı da gebelik ordan öğreniliyormus onu denicem. Bide bugün yarın ovulasyon günüm testim var 4 paket onları da yapicam gerisi Allah'a kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…