- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Evet çıplak gözle ben de orda görmüştümİnşşş inşş canım Rabbim müjdeli haberler nasip etsin inş bak burada ışığı azaltınca çıkıyorEki Görüntüle 3237900
Kııızzz hamile misin yoksaaa inşallah inşallah. Ama daha çok erken değil mi? Belli olması mümkün müü? İnşalah canım bebiştirKızlaaaarr 2 aydır aynı testi kullanıyorum nerdeyse 20-30 tane kullanmışımdır ilk defa bekleyince böyle çizgi çıkardı
Bence var kolay kolay var demem ama bu baya var kuzum silikte değil ne zaman bat canımEvet çıplak gözle ben de orda görmüştümhayırlısıyla bebiş vardır inş
Aynen canım 36. Saat ve 41veya 42. Saati değerlendirmiş olduk.Sağol canım benim sahurda 36.saatten sonra kaç saat geçmiş oluyor 42.saat falan mi bende o şekild ilerliyim
Canım ben adetin 5. Günü başladım sabah akşam içtim 5 gün boyunca adetin 11. Günü kontrole gittiğimde 12 mm 1 tane yumurtam vardı. Adetin 13. Günü tekrar kontrole gittim 18.5 mm olmuştu yumurtam. Ertesi gün sabah 09.20 de çatlatma iğnesi oldum muhtemelen iğneyi vurduğumda yumurtam 21 mm felandı yani. Yumurtamda adetimin 15. Günü akşam 21.20 de çatladı 36. Saati doldurmuş oldu yani o saatte ilişki oldu bide gece 3 gibi ilişki olduBir de kaç mm iken iğne verdi doktorun canım hatirlioymsn bnm şuan adetin 8.gnü 17mm çikti bugün çok fazla hemen büyümemiş mi bna femara ya devam et iki gün dha dedi çarş gel dedi bnm 20yi geçicek o zmna kadar sorun olurmu acba
Bende pazar adet olcam cumartesi de olabilir olmazsam salı vercem kocamdan gizli yapıp süpriz olsun istiyorumVarım ama hemen değilpazar günü
Benmki dedi aman öyle büyük süpriz yapmaBende pazar adet olcam cumartesi de olabilir olmazsam salı vercem kocamdan gizli yapıp süpriz olsun istiyorum
Valla çok erken bencede ama şaşırdığım test ilk defa böyle çizgi çıkardıKııızzz hamile misin yoksaaa inşallah inşallah. Ama daha çok erken değil mi? Belli olması mümkün müü? İnşalah canım bebiştir
Laboquik mi o canımValla çok erken bencede ama şaşırdığım test ilk defa böyle çizgi çıkardı
Tabiki var maşallah canım. Hayırlı olsunEki Görüntüle 3237453
Kızlar bat yarın varmı sizce
Değil canım ama aynılar surelabLaboquik mi o canım
Adet biter bitmez basliyorum ben. Nitekim adet bitimine yakin pembe akintinjn geldigi gun test pik yapti bende sasirdim. Ne zaman ne olacagi belli olmuyor ensesinde dolaşmakta fayda varKızlar siz ovülasyon testine ne zaman başlıyorsunuz
Siz neden kullanmadınız tam aldınız hamilelik mi geldiKızlar iyi akşamlar, umarım hepiniz en yakın zamanda sağlıkla bebiş haberinizi alırsınız. Benim elimde hiç açılmamış mfk takviyeleri var. Fodega ve panacea isteyene uygn fytla verebilirim. Çoklu paket almıştım. Bunları hiç açmadım. Özelden mesj atabilirsiniz
Benide iştaha getiriyorsun canımDeğil canım ama aynılar surelab
Ben 1 kutu aldım başladım. Sonra ocakta zam gelcek dedi mfk. Bende 1er tane daha aldım. (Aralık ayıydı) 1.ciler bitmeden 31 aralıkta çok şükür bebiş haberini aldımSiz neden kullanmadınız tam aldınız hamilelik mi geldiben de kendime bir şeyler aldım reglden sonra başlayacağım ama inş gerek kalmaz
Ah inşallah hemencecik görelim canıımBenide iştaha getiriyorsun canım
Sen benden öncesin inş önce sende pozitifi görecez sonra bn yaparım
İnşallah canım yaa içim bi tuhaf bu ayAh inşallah hemencecik görelim canıım
Olumlu yönde tuhaftır umarıımmİnşallah canım yaa içim bi tuhaf bu ay
Teşekkür ederim canım aldım bende ovulasyon testi 2 güne gelir. inşallah sende olumlu sonuçlar alırsn canım Allah'ım bizlere de isteyen herkese de nasip etsin inşallahBende bu ay kendim alıp kullandım klomen canım adetin 5. Günü başladım günde 2 tane kullandım ovülasyon testiyle takip ettim 15. Gün pik gördüm 16.Gün çatladı. Adet sürem 7 gün pek düzenli değildir ama 30-35 günde bir adet oluyorum. Kendin kullanacaksan ovülasyonla takip etsen iyi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?