Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaa kızlar neler yapıyorsunuz? Durumlar ne bugün doktorun asistanı aradı smear, kan ve varicella, rubella herseyim temiz çıktı çok şükür. Çarşamba regli olcam haftaya da inşallah denemeye başlayacağız sadece eşimin sma sonucu çıkmadı tereddütlüyüm

Kızlar siz ovülasyon testine ne zaman başlıyorsunuz
Ben regl bitti ilk yaptım bi baktım çok ip gibi ince 2 3 günde bir yaptım meraktan. Sonra baktım koyulaşıyor gibi her gün yaptım. 20. Günde yumurta çatladı (reglin ilk gününden)

O da temiz çıkar inş cnm

Artımed çok şikayet var ya
Kaset testi de harcamak istemiyorum. Prodoctor un pahalı bi terti varmış 80 mi 140tl mi ne ama en kalitelisi en güzeli diyor eczacı. Regl geçmeden kullanma boşa gitmesin yanılma payı çok düşük şikayeti yok dedi

Bitti canım o almıcam bşrdaha yeter bir sürü para döktüm böyle şeylere bu ay adetle hayıt macunu ve propolis balına başladım yumurtlama olunca bırakacam kuzum. Luteal için duphaston versi yinede 11 gün oldun adet

Kızlar adetimin 3. Günü bugün klomen aldım kullanıcam da adetin kaçıncı günü başlasam ve günde 1 tane mi içsem 2 tanemi içsem kullananlar vardı forumda yardımcı olursanız sevinirim
Bende bu ay kendim alıp kullandım klomen canım adetin 5. Günü başladım günde 2 tane kullandım ovülasyon testiyle takip ettim 15. Gün pik gördüm 16.Gün çatladı. Adet sürem 7 gün pek düzenli değildir ama 30-35 günde bir adet oluyorum. Kendin kullanacaksan ovülasyonla takip etsen iyi olur canım

Bende prodoctor un erken gebelik testleri var. Trendyoldan almıştım 6 tanesi 50 tl

Kızlar adetime 5 gün var göğüs ucum çıkıp koyulaşmış ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

Ben regl bitti ilk yaptım bi baktım çok ip gibi ince 2 3 günde bir yaptım meraktan. Sonra baktım koyulaşıyor gibi her gün yaptım. 20. Günde yumurta çatladı (reglin ilk gününden)
Benim geçen ay regl günümden itibaren 8-9. Günde çatladı. 24-28 Mart 4 Nisan da pik görmüştüm. Bu ay da 8. Gün. Başlıyım bari

Ben de öyle hissediyorum

İnşşş inşş canım Rabbim müjdeli haberler nasip etsin inş bak burada ışığı azaltınca çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…