Canım canımm peki şey sorucam iğneden sonra değerlndirme nasıl olmuştu senin bnm çarş iğne olacak merak ediyorum ilk 36.saatte yalnizca bir kez mi oldu ilşki sıklığı nasıldıAmin canım sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceğiniz gebelikleriniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim canımdarısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah
Yaa ben ıyce kılo aldm vıtamınlerdende ondan sordum bende bı sorun var demekkıYok kuzum almadım normal di yemem içmem onu bitirdim bu ayda hayıt macununa başladım çare tükenmez diyerekten
Canım iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğne günü doktor ilişki olmasın dedi. 36. Saatte ilişki oldu ramazan ayı olduğu için sahurda 2. Kez değerlendirdik. Ondan sonra 1 boş 1 dolu ilerledik. Sen 36. Saatte değerlendir bide sabah değerlendir istersen.Canım canımm peki şey sorucam iğneden sonra değerlndirme nasıl olmuştu senin bnm çarş iğne olacak merak ediyorum ilk 36.saatte yalnizca bir kez mi oldu ilşki sıklığı nasıldı
Nokta atısı anlatmıssın vallaİkizler candır çok eğlencelidirbir karar alıp tekrar vazgeçiyoruz hep birlikte falan harika oluyor hahahahhah bak bir de şunu diyeyim eşim 1 Haziran oğlum 1 Haziran doğumlu ben 25 Mayıs ama kimlikte 1 Haziran yazmışlar. Görüyor musun ahenki görüyor musun uyumu ayarlasan olmaz
Sağol canım benim sahurda 36.saatten sonra kaç saat geçmiş oluyor 42.saat falan mi bende o şekild ilerliyimCanım iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğne günü doktor ilişki olmasın dedi. 36. Saatte ilişki oldu ramazan ayı olduğu için sahurda 2. Kez değerlendirdik. Ondan sonra 1 boş 1 dolu ilerledik. Sen 36. Saatte değerlendir bide sabah değerlendir istersen.
Bir de kaç mm iken iğne verdi doktorun canım hatirlioymsn bnm şuan adetin 8.gnü 17mm çikti bugün çok fazla hemen büyümemiş mi bna femara ya devam et iki gün dha dedi çarş gel dedi bnm 20yi geçicek o zmna kadar sorun olurmu acbaCanım iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğne günü doktor ilişki olmasın dedi. 36. Saatte ilişki oldu ramazan ayı olduğu için sahurda 2. Kez değerlendirdik. Ondan sonra 1 boş 1 dolu ilerledik. Sen 36. Saatte değerlendir bide sabah değerlendir istersen.
Arkadasım 3 yıldır hamile kalamıyordu rahim filminden 1 ay geçtikten sonra hamile kaldıcanım peki hamile kalmak için yardımcı olur mu ? senin süreç nasıldı?
Cevabınız için teşekkür ederim döngüm 33 günde 1 oluyorum 2 tane içeyim o zmn sağolunAdetin 5. Günü başla canım döngün kısa ise günde 1 tane iç uzunsa 2 canımm
Çok belli belirsiz bişey var gibiKızlar direk dalıyorum ama bş bakar mısınız
Kürtajdan sonra beta sıfırlanmış mıydı canım?bugün test yaptım böyle çıktı birkaç gündür hamilelikte yaşadığım tek taraflı kasık sancısı vardı ve sürekli tuvalete çıkıyordum. bana dua edin tekrar kürtaj olmak istemiyorum sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Ben göremedim maalesefKızlar direk dalıyorum ama bş bakar mısınız
Sen ne yaptın canım kaç gün kaldıKürtajdan sonra beta sıfırlanmış mıydı canım?
Ben ince gördüm inş gebelik vardır testlerde bir garip oldu tutarsız umarım gebeliktirKızlar direk dalıyorum ama bş bakar mısınız
Bana da öyle geldi çıplak göz daha güzel görünüyoÇok belli belirsiz bişey var gibi
İnş inş. Görümcem salatalık soydu ah ne güzel kokuyo dedim limon doğradı aaa limon tazeymiş dedim. Görümcem diyo kokuyo mu sana sankiBen ince gördüm inş gebelik vardır testlerde bir garip oldu tutarsız umarım gebeliktir
Artımed çok şikayet var yaBana da öyle geldi çıplak göz daha güzel görünüyoama marka artimed olduğu için korkuyotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?