Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar test yapmadın mi canım kanda
İlk testi ne zaman yapmıştın

Tekrar test yapmadın mi canım kanda
İlk testi ne zaman yapmıştın
Canım en son geçen hafta çarşamba günü hem idrar testi hemde kaset test yapmıştım sonrasında hiç yapmadım bugünde doktor istediği için tekrardan kan verdim bana kalsa vermezdim bile. Benim bütün sabırsızlığım varmı yoku mu olayında kesin bebeğin olduğuna emin olduktan sonra inanılmaz bir rahatlık geliyor üzerime. Ben 7 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum sonrasında sürekli kaset test yapmaya başladım 16. Nisanda testim koyulaşınta hamile olduğumu anladım. Yani iğne günü dahil 10. Günde öğrendim.

Değerin çok güzel artmış sağlıkla kucağına alırsın inş senin bat ne zamandı canım? Bana doktor beta 6 bin olunca karından görebilirim demişti ama cihazdan farkediyor demek ki

Evde kalmış bir tane erken gebelik testi. Yine hafif silik çıkarttı. Kaset testi de sabah kahvaltıdan önce yapmıştım. 2 saat sonra aklıma geldi bakmak, çift çizgi vardı ancak baya kurumuş. O yüzden ciddiye almadım. Yarın sabah tekrar kaset test yapıcam, varsa çıkar herhalde.

Eklentiler

• 48E93C4F-B0D2-4313-B124-016A041A28E0.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 51
Bugün kaç çıktı ya canım tekrar ne zaman gideceksin maşallah hep böyle gider canım yaa

Bacak ağrısı var üst bacak ve kasık ağrısı çok fazla adet olacak gibi duphaston kullanıyorum belki ondandır diyorum hiç bu kadar ağrımazdı ateş hep aynı çıkıyor göğüs hassasiyeti var uçlarında

Bende duphastan kullanmıştım canım hiç öyle ağrı yapmadı inşallah bebişten dolayıdır

Maşallah kuzum çok sevindim saglıkla ilerlesin inşallah

Valla göğüslerim öyle şiş değil, uçlarında hafif hassasiyet var. Akıntım yok. Ancak belim ağrıyor çok bacağıma vuruyo. Bir de kasığımda batma oluyo arada. Fakat bunlar geçen ayda olmuştu regl olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…