Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
Pcos'um var. Adetin 4. günü başlayarak 10-14 nisan tarihlerinde femara kullandım. 18 nisanda kontrolüm vardı çatlatma iğnesi yapılacaktı. Ama hiçbir yumurtam oluşmamış/büyümemiş. Femaraya başladığım gün 9mm olan yumurtamda yok olmuş. Doktor bugün yine kontrole çağırmıştı ama işten izin alamadığım için gidemedim. Böyle bi durum yaşayan var mı ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

18i kontrolün öncesinde çatlamış olabilir mi ondan görememiştir belki

Geçen sene gittiğim doktor oyle birsey dememişti bu doktor 2 aydr adetliykende degilkende polip var hatta 6 ile 8 mm arasında dedi pek memnun kalmadım başka bir doktora gidicem bu arada da kekik çayını deneyeyim dedim

Cancagzım benımde geldı bugun gelenler.sen düşük yaşadıgın için ilk 3 ay duzensızlık normal.sonra duzene gırer ınsallah merak etme

Benimki 25 Mayıs ikizler burcuyum eşim ikizler oğlum da ikizler nasıl ama bebeğim ben de çok sallamadım bu ay olursa sürpriz olur artık hayırlısı olsun
Anaaa benım kocam ıkızler bıtanesını zor avutuyorum ben ayooolen guzel dogumgunu suprızı senınle olsun bebısm suprız yumurtadan cıvcıv cıksın

Bnm sanirim 21falan olcak o zmn yapilcak iğne sanirim çok hızlı büyüdü ya bnm dha bugün 8.gün adetimle birlikte çok hızlı değil mi sence de
İlacın etkisi işte kiminde hızlı kiminde yavaş doktor daha doğrusunu bilir insallah pozitifle sonuclanır

Hoşgeldin canım inşallah güzel haber alırız hep birlikte mayıs doğum günü hediyesi olur bizlere

Benimde d vitaminim düşük ama kullanmadım ilacımı gebelik olmamışmıdır

Yok canım öyle düşünme Allah nasip ettiyse her türlü oluyor bunlar bahane
Bende adetimden 2 hafta sonra yani yumurtlama günümden 3 5 gün sonra sivilcem çıktı normalde olmazdı ve 3 4 gün devam eden kasık batmam ve ağrım oldu 1 2 dakika süren. Şuan hala akıntım temiz şekilde geliyor. Kasık ağrım durdu adetime 6 gün var test yapmadım bekliyorum

Maşallah canım çok güzel artmış Benimki de yolundaysa o civarlardadır arkandan geliyorum malumben kan vermedim
Kese için ne zaman gideceksin??

Masallah bebeğimm ne güzel yukselmis rabbim saglikla kucağına almayı da nasip etsin kolay bir gebeliğin olsun inşallah

Maşallah canım çok güzel artmış Benimki de yolundaysa o civarlardadır arkandan geliyorum malumben kan vermedim
Kese için ne zaman gideceksin??
Canım Çarşamba günü kese görmeye çağırdı doktor beni inşallah görebiliriz banim diğer gebeliğimdede böyle 4 katı gidiyordu zaten. İstersen sende bi kan ver öyle gidersin

Ayy cok mutlu oldum canım benım maşallahSaglıkla kucagına alacaksın bı bakmıssın 9 ay gecmıstadını çıkar

Ayy cok mutlu oldum canım benım maşallahSaglıkla kucagına alacaksın bı bakmıssın 9 ay gecmıstadını çıkar
Ayyy inşallah rabbim biran önce o günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağıma alıp büyütmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…