- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Aynen canımAnladım en güzeli aslında herseye en baştan baktirip sonra başlamak
Neler yaptın bu sürede. Benim daha çok var regl yeni bitti clife aldım onu kullanıyorum başka bir şey yapmadimMerhaba bata 5 gün var arada kasık batması dışında hiç bir belirtim yok
Uygulamadan bakarak yumurtlama gunumde dahil gunasiri iliski denedik.. yani bi belirti midir bilmem ama ben hayatta terlemem gecen pazar günü sabaha kadar kaç kere üstümü değiştirdim yumurtlamanın oldugu gunden 2 snrası geceydi.bikac gun öncede bazayı kaldirdım ağrı girdi bir saat kadar ağrım oldu ekstra bişey yok bugünde hafif batma var sadece.. folik asitten başka bir ilaç kullanmıyorum canım benNeler yaptın bu sürede. Benim daha çok var regl yeni bitti clife aldım onu kullanıyorum başka bir şey yapmadim
Hadii inşallahİnşllah canım geçti mesela o ağrılarım adetime 1 hafta var şuan sadece akıntım var normalde böyle adete kadar gelmezdi inşallah bebiştir
Adet oncesi 4 5 gün leke oluyor leke başladığındami içeyim adet başladığında mi kusura bakma çok sordum ama :)Adetliyken içersen daha iyi olur çünkü adet ettiriyor sonrasında ve hamilelik şüphesi varsa asla içme düşük yaptırıyor çünkü . Adetliyken içersen zaten kanama görüyorsun adetle atılır varsa
İyi bari kuzucum bende merak etmeye baslamıstım hıc goremeyınceimagination forever @Safransari Mervenur277 kızlar dün adet günümdü köyde olduğumuz için netim çekmiyor bakamıyorum hiç gruba. Dün çok ciddi karın ağrısı yaşadım bugün daha az ağrıyor çok şükür en son Çarşamba günü kan vermiştim bida vermemiştim. Hesaplamama göre cumartesi günü kese görmemiz gerekir. İnşallah herşey yolundadır
Minişimm önümüzdeki maçlara devam
Yaaa kıyamam bebeğim benim doğru diyorsun sabırla beklemek lazım tekrardan başın sağolsunDemek ki henüz zamanı gelmemiş canım. Çok yakında nasip olacak İnşAllahHayırla sağlıkla gelsinde bekleriz. Bu bayram benim için çok buruk geçti. Herkes çocuğuna bayramlıkları giydirmiş mutlu mutlu bayram kutluyorlar şekerler harçlıklar toplanıyor ben oğlumun mezarında ağlıyorum her an gözlerim dolu dolu. Sabırla sağlıkla nasip olacağı zamanı bekliyorum.bekleyen herkes içinde dua ediyorum.
Benden alamadık inşallah senden alırız kuzum güzel haberi bende reglim bitsin randevu alacağım benim de görmem gereken bir tedavi varsa göreyim belki çatlatma iğnesi klomen verir doktor şu an civan perçemli içiyorum iyice sökülsün adetimMinişimm önümüzdeki maçlara devambenımde sancılar devam akıntı var ama gelen gıden yok bakalım yarına olmazsam aksam eve gelırken alırım bı test.
Adet başladığında canımAdet oncesi 4 5 gün leke oluyor leke başladığındami içeyim adet başladığında mi kusura bakma çok sordum ama :)
Senin polipten dolayı lekenmen oluyordur ara kanamalar oluyor mu hiçAdet oncesi 4 5 gün leke oluyor leke başladığındami içeyim adet başladığında mi kusura bakma çok sordum ama :)
Yoğun oluyor daha doğrusu 3. Gün pıhtıli oluyor 5. Gün bitiyor bende 2 Gün içeyim başka içmeyeyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalmAdet başladığında canımyok canım estağfurullah ama adet bitimine yakın bırak günde 1 bardaktan fazla da içme mesela benim 4 gün sürer adetim 5. Gün biter ben ilk 2 3 gün içiyorum çok içince kanama bitmiyor çünkü uzamasını istemediğim için bazen kanama miktarına göre 3. Gün de içiyorum yoğun kanama oluyorsa 2 gün içerim daha da içmem . Onu artık vücuduna göre ayarla
Evet polipten dolayı adet öncesi 4 5gun leke sonra adet oluyorum 5. Gün bitiyor sonra bir dahaki adete kadr olmuyor başka leke bir dahaki adet öncesi gene leke sonra adetSenin polipten dolayı lekenmen oluyordur ara kanamalar oluyor mu hiç
Bakalim bu aydan sonra hsg ama anestezili dedi doktorum yine de korkuyorumAynen canım
İnşallah güzel haberler alırızUygulamadan bakarak yumurtlama gunumde dahil gunasiri iliski denedik.. yani bi belirti midir bilmem ama ben hayatta terlemem gecen pazar günü sabaha kadar kaç kere üstümü değiştirdim yumurtlamanın oldugu gunden 2 snrası geceydi.bikac gun öncede bazayı kaldirdım ağrı girdi bir saat kadar ağrım oldu ekstra bişey yok bugünde hafif batma var sadece.. folik asitten başka bir ilaç kullanmıyorum canım ben
Kızlar hayıt tohumu kullanan varmı aranızda?memnun kaldınızmı? Düşğh amh içinKızlar daha öncede yazmıştım öncelikle adetim düzensizdir. 19 mart son regl tarihimdi 1-2 nisanda mercimek tanesi kadar lekelenme yaşadım. Şüpelendim ve 3 nisanda kast test yaptım negatifi gördüm. 12 nisanda tekrar kaset test yaptım negatifi gördüm. Tahmini batım 13 nisandı reglimin üzerinden 10 gün geçti ama hala gelen giden yok arada regl sancısı gibi sancı vuruyor bazen hareket ederken kasıklarımda batma hissediyorum kan testi sonucun yarın çıkacak sizce adetim mi gecikmiştir yoksa umutlanmalı mıyım?
Ben kullanıyorum ama ne amh değerimi biliyorum ne iyi gelip gelmediğini kuzum. İyi geliyor diyen çok içiyorum bakalım.Kızlar hayıt tohumu kullanan varmı aranızda?memnun kaldınızmı? Düşğh amh için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?