Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bat bugun ve gelen giden yoktu az once test yaptim ilk bes dk da golge cikti ama yok sayiyirum cunku olsaydi daha belirgin cikmazmiydi test artimed
artımed in bu kaset testine hiç gübenmiyorum, burada kaç kişiye çıkarttı bu gölgeyi. Hatta pembe çıkarttı. Ancak artımed in T1 T2 li olanı baya başarılı bulursan ondan alıp deneyebilirsin bir de. Ya da Freely alabilirsin yanları mavi şerifli olandan ama. Bu dediğim ikisi baya başarılı.

İnşallah vardır

T1t2 yapmistim iki gun kala yoktu negatifti simdide bilrmeidm vallahi

Benimki bıçak batması gibiydi. Hareketsiz kalınca geçiyordu canım
Benim kasım ayında bahsettiğin gibi olmuştu bıçak saplanıyordu sanki kasığıma nefesimi kesiyordu bal tarçın çörek otu kullanmıştım o zaman. Sonra normal olmam gereken zamanda adet olmuştum ama nerdeyse 20-25 gün damla damla sürmüştü bitmesine yakın dr a gittim hafif enfeksiyonun var demişti antibiyotik duphaston fitil falan kullanmıştım. Belkide bal çörek otuda kist yaptı bende o şekilde kanamayla atıldı

İnşallah tasuum sende durumlar nasıl bakimm
Sana da hayırlı bayramlar balli süt
Biz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet

İnşallah ya ama benden biraz önce kahverengi leke geldi inşallah adetim gelmiyordur

Biz Malatya dan Konya ya göçtük canım, eşim eşyaları getirmişti. Bu bir haftalık tatilde Konyaya geldik eşyaları yerleştirdik. Tam yumuşlama vaktiydi. Değerlendirdik, artık kısmet
Yenı evınız yuvanız hayırlı ugurlu olsun canımcok yaklasmıssınız bızeoo yumuşlarda degerlendırılmıs hadı ınsallah guzel haberler verırsın bıze

Yeni evinizde şehrinizde mutluluklar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…