Rica ederim canımCanım öncelikle çok teşekkür ederim. Evet ben de duydum bu şekilde hamile kalan çokmuş. Midem için olmadı mide koruyucu içerim
Bende iyiyim balım çok şükür yaşıyoruzHoşbuldum bebişim. Çok şükür çok iyiyim. Sen nasılsın
Canım pcos var mı sendeKizkar 13 gün geçti testler negatif geçen ay da 5 gün geçmişti acaba pozitife döner mi
Evet amh 20 hattaCanım pcos var mı sende
O sebepten de gecikmiş olabilir ama inşallah pozitife döner ve gebeliktirEvet amh 20 hatta
İyi geceler kızlar özellikle hamişlere soruyorum adet tarihinizden önceki belirtiniz neydi ben kasık ağrısı ilk defa iki gündür akıntı yaşıyorum beyaz kokusuz dün bişey çıkmadı test te ama bugün saçma bi şekilde miğde ağrısı ve hala da devam eden ağzımda acayip bi tatlı tatlı su gelme olayı var bunu yaşayan oldu mu adete 4 günüm kaldı
Balım ben hiçbir zaman adetten önce belirti yasamadigim için bilemiyorum iki gebeliğim oldu gerçi kimyasal oldular belki sebebi odur ama adet geçince yaşıyordum
TeşekkürlerBalım ben hiçbir zaman adetten önce belirti yasamadigim için bilemiyorum iki gebeliğim oldu gerçi kimyasal oldular belki sebebi odur ama adet geçince yaşıyordum
İnşallah yaO sebepten de gecikmiş olabilir ama inşallah pozitife döner ve gebeliktir
Bence bu test yanıltıcı olabilir ne desem hem olur hem olmaz gibi ama bende çok umutlandım senin içinYa ben bir şey itiraf edicemşeyy ben sabahki testimde çizgiyi çok hafif gördüm dedim kurumadir suyun altına tuttum geçmedi acaba kuruma mı yine dee melisaa93 savascii melegim can @imagination forever
Ben bıraktığın gibiyimAşkitellam ben de sizi özledim. Nasılsınız var mı güzel haberler
En fazla yarın sabah yapabilirim kuzum ondan sonra köy annemler falan zor pazartesi tekrar yapabilirim ancakBence bu test yanıltıcı olabilir ne desem hem olur hem olmaz gibi ama bende çok umutlandım senin içinsabahları test yapmaya devam et bakalım belirginleşecek mi
Olsun ya en azından kafan dağılır biraz sonra testlere devamEn fazla yarın sabah yapabilirim kuzum ondan sonra köy annemler falan zor pazartesi tekrar yapabilirim ancak
Aynen balımm kocam tepemde zaten baskı yapiyordu bugün kan ver diye zor ikna ettjm tamam pazartesi ver diyoOlsun ya en azından kafan dağılır biraz sonra testlere devam
Merhaba sizdeki durum bende de var akıntı var kaşık ağrısı var ama ovulasyon silik siz pik yakalayabildiniz miKızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Sonu saglıklı bir hamilelik olur inşallah kuzumDereceler bile aynı
Amin inşallah meleğim korkmuyorum değil eğer gebelik varsaSonu saglıklı bir hamilelik olur inşallah kuzum
Valla kuzum bende yaptım sabah çok hafif bende gördüm su damlattım geçmedi kuruma çizgisidir diye düşündüm çünkü birşey yok diye geç baktımYa ben bir şey itiraf edicemşeyy ben sabahki testimde çizgiyi çok hafif gördüm dedim kurumadir suyun altına tuttum geçmedi acaba kuruma mı yine dee melisaa93 savascii melegim can @imagination forever
Atsana bakalımm lütfeeennValla kuzum bende yaptım sabah çok hafif bende gördüm su damlattım geçmedi kuruma çizgisidir diye düşündüm çünkü birşey yok diye geç baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?