Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geldim şimdi testler normal dedi hormonlarda bi sıkıntı yok dedi tekrar yumurtalara baktı fakat cihaz karanlık gösterdiği için ölçüm yapamadı yumurtalar var dedi hatta rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış öyle söyledi gün aşırı ilişki dedi sormayı unuttum rahim duvarı yumurta çatladıktan sonra mı olur ne zaman başlar
Bunları yazdı ben istedim olursa tutunmaya yardımcı olsun diye

Eklentiler

• 20230419_110321.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 53
canım ben sana özelde sigortacının numarasını vereyim medikal yapmıyor çünkü sigortayı ben sigortacımdan çok memenunum :) eğer gebeliğin yoksa hemen başlatmanı öneririm normalde fiyatlar aşırı pahalı :)

Yapmaması lazım. Yani hasta nerede isterse çektirir önemli olan görüntü net olsun. Ama yine de karar senin bana çok geldi fiyat
bencede olmadı bayramdan sonra yazarım ücret çok yüksek geldi diye insanlara rakamlar çok kolay geliyor gerçekten 5000 de nedir sonuçta ev kirası gibi :)

Sigortanın geçerlilik süresi ne kadar oluyor. Bide gebe değilken yapmak lazım değil mi ben de baska bi yerde öyle okumuştum.

bencede olmadı bayramdan sonra yazarım ücret çok yüksek geldi diye insanlara rakamlar çok kolay geliyor gerçekten 5000 de nedir sonuçta ev kirası gibi :)
Önce fiyat araştırması yap bence, kafana yatan olursa doktora yazarsin baska merkezde çektirebilir miyim diye. Umarım anlayışla karşılar

Sigortanın geçerlilik süresi ne kadar oluyor. Bide gebe değilken yapmak lazım değil mi ben de baska bi yerde öyle okumuştum.
süresi 1 yıl bir yıl içerinden 10 muayene hakkın var 1 tane doğum hakkın var ve diş ile ilgili bir kaç tane muayene hakkın var evet gebe olmamam 1. şart yoksa sadece muayene haklarından faydalanabiliyorsun doğumu karşılamıyor maalesef çok mantıklı 3000-5000 her seferinde vereceğime 7000 yada 7500 dü 1 kere verdim bütün haklarım oldu dediğim gibi hormon testleri kan testlerine hiç para ödemiyorsunuz sadece devletin aldığı 15 tl ödüyorsunuz o kadar

Normal yolla bir kaç ay daha gebe kalamazsam muhtemelen tedavi görmeden önceki ay yaptırmayı düşünüyorum biraz araştırayım teşekkür ederim

İyi gelir tutunmasına destek olur bu ilaçlar inşAllah :)

Evet ismini ve numarasını yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…