canım ben sana özelde sigortacının numarasını vereyim medikal yapmıyor çünkü sigortayı ben sigortacımdan çok memenunum :) eğer gebeliğin yoksa hemen başlatmanı öneririm normalde fiyatlar aşırı pahalı :)Aa çok iyiymiş ama henüz gebelik yok gebelik öncesi kontrole gittim smear,varicella, rubella onlara bakıyolarmış yaptırdım şimdi bi varicella sonucumu bekliyorum eğer negatif çıkarsa aşı olmam gerekiyormuş ve 2 ay gebelik yasak. Umarım pozitif çıkar mayıs ayında denemelere başlamak istiyorum. Eğer gebelik olursa medikalle de görüşeyim çünkü araştırma yapmadım hiç
bencede olmadı bayramdan sonra yazarım ücret çok yüksek geldi diye insanlara rakamlar çok kolay geliyor gerçekten 5000 de nedir sonuçta ev kirası gibi :)Yapmaması lazım. Yani hasta nerede isterse çektirir önemli olan görüntü net olsun. Ama yine de karar senin bana çok geldi fiyat
Sigortanın geçerlilik süresi ne kadar oluyor. Bide gebe değilken yapmak lazım değil mi ben de baska bi yerde öyle okumuştum.canım ben sana özelde sigortacının numarasını vereyim medikal yapmıyor çünkü sigortayı ben sigortacımdan çok memenunum :) eğer gebeliğin yoksa hemen başlatmanı öneririm normalde fiyatlar aşırı pahalı :)
Bende yaradı canımKesin işe yarıyor mu bende bakayım nasıl yapıyoruz
Önce fiyat araştırması yap bence, kafana yatan olursa doktora yazarsin baska merkezde çektirebilir miyim diye. Umarım anlayışla karşılarbencede olmadı bayramdan sonra yazarım ücret çok yüksek geldi diye insanlara rakamlar çok kolay geliyor gerçekten 5000 de nedir sonuçta ev kirası gibi :)
Ben alcam yaTestse bana sorma bebegm doktugum paralar bu testlereolumsuz bı cevap veremem o yuzden
Ben netten almıştım bitti bebek ya reglimi 16 si sanıyordum hep yaptımValla tam adamına sordun sabah akşam işiyen benama şu testleri netten alın bari ya ucuza geliyor hiç olmazsa
süresi 1 yıl bir yıl içerinden 10 muayene hakkın var 1 tane doğum hakkın var ve diş ile ilgili bir kaç tane muayene hakkın var evet gebe olmamam 1. şart yoksa sadece muayene haklarından faydalanabiliyorsun doğumu karşılamıyor maalesef çok mantıklı 3000-5000 her seferinde vereceğime 7000 yada 7500 dü 1 kere verdim bütün haklarım oldu dediğim gibi hormon testleri kan testlerine hiç para ödemiyorsunuz sadece devletin aldığı 15 tl ödüyorsunuz o kadarSigortanın geçerlilik süresi ne kadar oluyor. Bide gebe değilken yapmak lazım değil mi ben de baska bi yerde öyle okumuştum.
Benim değer 1000 lere kadar yükseldi sonra düşük oldu kimyasal dediler ama ben inanmıyorum en azından nedir ne değildir daha iyi anlarsim tutunmasi için belki doktor bir şeyler verirdiÖzel değilse neden pişman oldun
Normal yolla bir kaç ay daha gebe kalamazsam muhtemelen tedavi görmeden önceki ay yaptırmayı düşünüyorum biraz araştırayım teşekkür ederimsüresi 1 yıl bir yıl içerinden 10 muayene hakkın var 1 tane doğum hakkın var ve diş ile ilgili bir kaç tane muayene hakkın var evet gebe olmamam 1. şart yoksa sadece muayene haklarından faydalanabiliyorsun doğumu karşılamıyor maalesef çok mantıklı 3000-5000 her seferinde vereceğime 7000 yada 7500 dü 1 kere verdim bütün haklarım oldu dediğim gibi hormon testleri kan testlerine hiç para ödemiyorsunuz sadece devletin aldığı 15 tl ödüyorsunuz o kadar
İyi gelir tutunmasına destek olur bu ilaçlar inşAllah :)Kızlar doktordan geldim şimdi testler normal dedi hormonlarda bi sıkıntı yok dedi tekrar yumurtalara baktı fakat cihaz karanlık gösterdiği için ölçüm yapamadı yumurtalar var dedi hatta rahim duvarı kalınlaşmaya başlamış öyle söyledi gün aşırı ilişki dedi sormayı unuttum rahim duvarı yumurta çatladıktan sonra mı olur ne zaman başlar
Bunları yazdı ben istedim olursa tutunmaya yardımcı olsun diye
Evet ismini ve numarasını yazarmısınızcanım ben sana özelde sigortacının numarasını vereyim medikal yapmıyor çünkü sigortayı ben sigortacımdan çok memenunum :) eğer gebeliğin yoksa hemen başlatmanı öneririm normalde fiyatlar aşırı pahalı :)
Ayy inşallah canım ya inanılmaz gerginim biran önce saat 3 olsun istiyorum
Silikleştiğini gün en düşük ateş oluyor sonra yükseliyordu kuzumfnd_50 canım yanlış hatırlamıyorsam hem ateş hem ovulasyon takibi yaptığın zamanlar vardı. Pik olduğunda mı ateş düşüyor yoksa geri silikleştiği zaman mı?
Güzel sonuçlar gelsin guzel artmıştır inşallahAyy inşallah canım ya inanılmaz gerginim biran önce saat 3 olsun istiyorumçok korkuyorum kötü bi sonuç çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?