- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Ben ilk gebeliğimi adete 8 gün kala 10.98 ile öğrenmiştim sanırım rekor bende henüzBenim çevremde rekor beta 50 idi.
Ebe olduğu ocin her gün hastanede test veriyordu, artık rekor sende beta 20 ile
Benimde bugün 36.6 canım ama testte pik değildi anlamadımBende ilk defa uyandığımda ölçtüm dil altından 36.6 çıktı bakalım yarın kaç çıkacak
Koyumuydu yaklaşıyor belkide yumurtlamaBenimde bugün 36.6 canım ama testte pik değildi anlamadım
Çok fazla yapmıyor musun canım ya her sabah yaparak izle bence koyulaşmayo böyle anlayamazsındun aksamustu yapmisdim bugun sabah yapdim, 14cu gunude ogleden sonra , sonra ondan 2 3 saat sonra yapdim, su cok iciyorum birde progestan fitil kullaniyorum belki ondandir
İnşallh bakalım varın kan vermeyi düşünüyorumAy ay ay hamilesin inşallah kuzumm
Ayyy inşallah canım kızlar yaaEvet bi Gün bende gördüm meleğimizdende inşallah güzel haber gelecek
dun iki damla kahverengi leke gibi deydi diye kafayi iyice hozdumÇok fazla yapmıyor musun canım ya her sabah yaparak izle bence koyulaşmayo böyle anlayamazsın
Dün koyuydu bugün olur sandım ama yok olmadı bugün daha silikleştiKoyumuydu yaklaşıyor belkide yumurtlama
Havuç suyu iç canım çatlatöaya yardımcı oluyorHala pik kızlar şimdide korkum ya çatlamaz kist olursaaa paranoyaya bağladım
Canım kist olsa da test silikleşiyor merak etme. Benim ilki kist olmuştu. Bir sonraki adetimde atıldı. En basit kist türü diyorlar klomenim yaptığı kiste. Hiç hiç endişe etme anın tadını çıkar. Günlerini değerlendir canımHala pik kızlar şimdide korkum ya çatlamaz kist olursaaa paranoyaya bağladım
Ver canım ver bizimle de paylaş inşallahİnşallh bakalım varın kan vermeyi düşünüyorum
Çatlar canım havuç ye bol bol ben 2 gün 10 tane yedimHala pik kızlar şimdide korkum ya çatlamaz kist olursaaa paranoyaya bağladım
Sagol canim benimHayırlı olsunSağlıkla kucağına alasın bebiskoyu
Aman Allahım yarın sabah test yapma isteği çık içimdenBen ilk gebeliğimi adete 8 gün kala 10.98 ile öğrenmiştim sanırım rekor bende henüz
Pardon ama yuh diyesim geldi. 15 dk'lik işlem ya.. hangi ildesin. Başka hastaneleri de araştır fiyat farkı oluyorkızlar rahim filmi için 5 bin dediler bu fiyat nasıl bir anda bu kadar ücret ödeyemem siz kaça yaptırdınız?
Bugün ve yarın degerlendireceksen sonrasında 1 dolu 1 boş ilerleyebilirsin. Hergün olması pek etkili olmuyorEki Görüntüle 3235502 Eki Görüntüle 3235502 Ya ben pik dün sanmıştım ta ki az önce yaptığım teste kadar.En alttaki bugün bir üstündeki dün.Dün değerlendirdim sadece.Bugün ve yarını da değerlendircem.Muhtemelen yarın çatlar.Yarından sonra da mı değerlendirmeli ne kadar süre?
Bayram tatili ve sonraki hafta şehir dışında olacağız aile ziyaretleri için.Arifeden itibaren.O yüzden ancak bugün ve yarın kalıyorBugün ve yarın degerlendireceksen sonrasında 1 dolu 1 boş ilerleyebilirsin. Hergün olması pek etkili olmuyor
Eğer yarından sonra imkan yoksa bu iki günü de değerlendir içinde kalmasın. Sonrası nasip artık. Testin pik ama her an çatlayabilir o yüzden hazırda sperm beklesin iki gün daha sık dişiniBayram tatili ve sonraki hafta şehir dışında olacağız aile ziyaretleri için.Arifeden itibaren.O yüzden ancak bugün ve yarın kalıyorher gün etkili değilse bugün yapmayayım yarın değerlendireyim aaaa
Çok iyi canım yumurta sayısı hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim ilk iğne deneyimimdi zaten şimdi ikinciye geceriz diye düşünüyorumBende bugün gittim, 4 yumurta gözüküyor, geçen ayki işleme devam, sadece iğne sonrası aşılama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?