Hayır canım bendede eşimde de herhangi bir problem yoktu sadece geç hamile kalıyorum süreci hızlandırmak içinPko varmı sizde acaba canım
Devam ederim canım Çarşamba günüde yükselişi görürsem artık bırakırım ölçmeyiÖlçmeye devam edecekmisin canım
Çok sağol canım benim inşallah en kısa zamanda hepinizin müjdesini almak nasip olurCanım benim tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah çok çok sevindim senin adınadarısı başımıza inşallah
Canım bu çizgiler ilk 10 dakikadamı çıktı eğer 10-15 dakikada çıktıysa bence git kan verYaron
Yarın sabah idrar testi yapicam iki markada mi yanliş olur baska yanlış marka test varmi ona göre almayalım ya bilgi sahbi olalım innovita test var elmde onda n yapicam yarın sbah üstteki bebe test alttaki freely evet kasıklarimda ağriyor bu arada
Tabi canımmTamam canım haber ver mutlaka
Yok canım ilki bebe olan ilk 10dk çikti ama ikinci ilk beş dkda bişi yoktu sonra biraktm bakmayi dha sonra gittiğimde bi saat sonra falan gözüme çarptiCanım bu çizgiler ilk 10 dakikadamı çıktı eğer 10-15 dakikada çıktıysa bence git kan ver
Canım o zaman gebelik olabilir ya kanaman nasıl çokmu var bence bi acile gidip kan vermelisin eğer pozitif felan çıkarsa en azından tutunması için bişey verirlerYok canım ilki bebe olan ilk 10dk çikti ama ikinci ilk beş dkda bişi yoktu sonra biraktm bakmayi dha sonra gittiğimde bi saat sonra falan gözüme çarpti
Eşimde bugün nöbetçi aksi gbi bnm gitme ihtmlm yok şuanCanım o zaman gebelik olabilir ya kanaman nasıl çokmu var bence bi acile gidip kan vermelisin eğer pozitif felan çıkarsa en azından tutunması için bişey verirler
Canım kuruma çizgisi bu başıma geldiğinden biliyorum benim daha koyuydi hatta sana önerim ilk 10 dakikadan sonra bakma ben artık öyle yapıyorumBu şekilde çikti dha ner şekilde atiyim 3 damla idrar ile yaptim cok bi idrae kullanmadm bide öglen di yaptiğimda kuruma çizgisi bu kdr belli olur mu freely marka güvenilir mi kizlar cevaplar misiniz
Aaaa kuruma çizgisi miCanım kuruma çizgisi bu başıma geldiğinden biliyorum benim daha koyuydi hatta sana önerim ilk 10 dakikadan sonra bakma ben artık öyle yapıyorum
İlk 10 dakikada gorduysen çizgiyi değildir ama bir saat falan sonra çıktıysa kuruma çizgisi kuzum üstteki bebetime dediğin ama kuruma gibi gelmedi bilemedim en sağlıklısı gidip kan vermen olurAaaa kuruma çizgisi mi
Bebe tıme kuruma deil ama onun içinde yanliş tst dedler. Sabh bi tesr sha yapıcam bakalm ona gre giderm kana çnki regl oldm bgnİlk 10 dakikada gorduysen çizgiyi değildir ama bir saat falan sonra çıktıysa kuruma çizgisi kuzum üstteki bebetime dediğin ama kuruma gibi gelmedi bilemedim en sağlıklısı gidip kan vermen olur
Hakkında hayırlısı olsun çiçeğimBebe tıme kuruma deil ama onun içinde yanliş tst dedler. Sabh bi tesr sha yapıcam bakalm ona gre giderm kana çnki regl oldm bgn
Hakkında hayırlısı olsun o zaman kuzucumEşimde bugün nöbetçi aksi gbi bnm gitme ihtmlm yok şuanburalari bilmiyoruk tam ıspartadayim ben ist gibi deilki burasi
20 betayı çıkaran bu test hangisi ya maşallahKızlar betam 20 çıkmış
Hangi marka canımKızlar öğlen buraya hamilelik testimi attım çizgi belliydi ilk foto öğlen attım ikinci foto resmi de şimdi çekip attığım ve saat 6 da âdet oldum bu ne demek oluyor anlamıyorum kimyasal gebelik mi
Aynısı bgn bnm basıma geldiKızlar öğlen buraya hamilelik testimi attım çizgi belliydi ilk foto öğlen attım ikinci foto resmi de şimdi çekip attığım ve saat 6 da âdet oldum bu ne demek oluyor anlamıyorum kimyasal gebelik mi
Duydum ama erkeklerde sperm artriyoe die duydum bayanlarda neye iyi gelir bilmemKizlar çakşır otu suyunu kullanan yada duyan var mi?
Eşim icin kullandim spermi artirmistiKizlar çakşır otu suyunu kullanan yada duyan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?