A demek yanliş hatırlıyorumYok canım ben çekilmedim hiç
Evett benim ilk iğne denememdi bu ay 2. Olcak eğer o zamanda olmazsa hsg demişti doktorum gerçi ben çok korkuyorum hsg denA demek yanliş hatırlıyorum
3-4 gün sürdü kasık ağrısı ve akıntı ama dün kesildiCanım sen akıntı ve kasık ağrılarını takip et . Akıntı artarsa full yap
Sen denemeye devam tatlım3-4 gün sürdü kasık ağrısı ve akıntı ama dün kesildi
Ediyorum 1 dolu 1 boş illa denk gelir herhalde yumurtlama olursaSen denemeye devam tatlım
Gözün aydın canım inşallah güzel artarak devam eder çok sevindim canlardan bi tanesinin daha göbüşü doldu darısı bizeKızlar betam 20 çıkmış
Benimde tek taraflı iki çikolata kistim var. İkiside 2 şer cm. Gittiğim bir doktor rahmimin ve yumurtalıklarımın etkilendiğini tüp bebek ile ancak hamile kalabileceğimi söyledi. Tüm beslenme düzenimi değiştirdim. Paketli gıdaların hepsini bıraktım. Kuruyemiş, kuru meyve her gün bolca yedim. Şekeri, kahveyi, çayı zararlı olabilecek herşeyi çıkardım hayatımdan. Bende çocukluğumdan beri çinko eksikliği vardı. Önce prowoman, d vitamini, b vitamini, çinko, folik asit ve balık yağı kullanmaya başladım. 4 ay düzenli kullandım sonrasında bir doktorun takviyelerine başladım. Aynı ay hayıt tohumlu bir karışım yedim. O ayda hamile kaldım.0.65ti şubat ayında benim. Evet tek bir kaliteli yumurta yetiyor ama işte çikolata kisti olduğu için o kaliteli yumurtayı göremiyorum sanırsam. Maalesef bu çikolata kisti yumurta kalitesini düşürdüğü içininşallah o kaliteli yumurtama kavuşurum ve canım yumurtam da eşimin spermleriyle buluşabilir
Bnde öyle yapıyorum bu ay bi dolu bi boş akıntım bugün kesildi kasık ağrım varEdiyorum 1 dolu 1 boş illa denk gelir herhalde yumurtlama olursa
Sende klomen kullanmışmıydın canım kaçıncı gününBnde öyle yapıyorum bu ay bi dolu bi boş akıntım bugün kesildi kasık ağrım var
Kullanmadım canım ben bugün 8. Gün döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken oluyor bide bu ay gecikti tahminen daha erken olur gibi geliyor cuma günü gittiğimde yumurtalar var dedi doktor yanlış anlamadıysam 5 tane gösterdi küç0klerdi dahaSende klomen kullanmışmıydın canım kaçıncı günün
Ayy hadi inşallah gerek kalmaz canım bnm hem masraf hem uğraştiriiciEvett benim ilk iğne denememdi bu ay 2. Olcak eğer o zamanda olmazsa hsg demişti doktorum gerçi ben çok korkuyorum hsg den
Ben bu ay ciddi kasık agrisi yasadim adetim dort gun gecikti. En son kendime bir daha test yapmayacagim diye verdigim sozleri unutup hem kan hem idrar testi yaptim. O sayıları ve o bos cubugu görünce uzulmekten ziyade kendime kiziyorum neden bunu kendine yapiyorsun diye. Ben and ictim adetim baya baya boylr on gun onbes gun gecmeden asla test mest yok valla psikolojik travma yaratiyorum kendi kendime size de oneririm. Cunku can sıkıcı iki goruntu deKızlar bat a 2 gün kala kan testim 1.2 negatif çıkmıştı ama adetim gecikti acaba geç döllenme olabilir mi ? Aranızda yaşayan var mı ?
Evet ya maddi manevi zor maalesef bu işlerAyy hadi inşallah gerek kalmaz canım bnm hem masraf hem uğraştiriici
Anladım canım. Benim anlamadığım akıntı neden keisldi pik görmeden. Ara ara kasıklarda ağrı oluyor ama akıntı yok ovülasyon testi akıntı olan günlere göre daha koyu bugün acaba akıntıdan sonra mı büyüyor bilemedimKullanmadım canım ben bugün 8. Gün döngüm kısa olduğu için yumurtlama erken oluyor bide bu ay gecikti tahminen daha erken olur gibi geliyor cuma günü gittiğimde yumurtalar var dedi doktor yanlış anlamadıysam 5 tane gösterdi küç0klerdi daha
İnşallah güzel güzel büyür bebişin canımCanım ben Çarşamba günü tekrar kan vericem yükselişi göreyim öyle emoji koymanı rica ederim. Bide ben femara kullanmıştım adetin 5. Günü 5 gün boyunca sabah akşam. Adetin 15
Günü pik görmüştüm
Valla canım onu bnde çözemedim bi türlü akıntı şu gibi şimdi o uzayan akıntı yok o yüzden bi dolu bi boş gidecem bu ayAnladım canım. Benim anlamadığım akıntı neden keisldi pik görmeden. Ara ara kasıklarda ağrı oluyor ama akıntı yok ovülasyon testi akıntı olan günlere göre daha koyu bugün acaba akıntıdan sonra mı büyüyor bilemedim
Canım gözün aydınKızlar betam 20 çıkmış
Yap akıntı kesildikten 4 5 gün boyunca yine yap bazen öatlamadan akıntı oluyor sonra çatlıyor çünkü3-4 gün sürdü kasık ağrısı ve akıntı ama dün kesildi
Tabiki ederim canım duamdasınız hepCanım gözün aydınbizlere de dua et bu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?