Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En doğrusunu yapmıssın bir kere hamilesin seni işten çıkaramazlar kanun senden yana.
Hiç geri adım atma tatlım.

Hadi hayırlısı canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Ay bunlar nasıl insan inanamıyorum. Bunca yıllık emeğini nasıl gözardı edebilirler. Oğluna ilaç içirdiğin zamanları da hesap etmesinler bir zahmet sağlık ya bu.insanın evladının sağlığından daha önemli ne olabilirki. Rabbim böyle insanlara vicdan merhamet ihsan eylesin. Bir de kendilerini haklı görüyorlar. Madem öyle yaptıkları her şeyin hesabını versinler çok iyi yapmışın şikayetçi olmakla. Arabulucuda seni ikna etmeye çalışmaları gerekirken bir de saçma sapan konuşuyorlarsa her şeyi hak ediyorlar. Ayrıca primi istemeyip ne yapacaksın acaba. Kimse hayrına çalışmıyor herkes geçinmek için çalışıyor.Hakkını arayınca en kötü sensin oh ne ala

Yaaaaa ne güzel bişeye vesile olmuşum ben böyle maşallah

En doğrusunu yapmıssın bir kere hamilesin seni işten çıkaramazlar kanun senden yana.
Hiç geri adım atma tatlım.

Malesef kuzum zaten ınsanıyet namına pek bısey tasımıyolardı sabredıyordum kendılerıne ama yaptılar yapacaklarını Allah büyük , yarın bellı olur herşey artık

Çok sevindim senin adına hemde 28mm yumurta ile ve o çatlayana kadar dahada büyümüştür. İnşallah vardır ve saglıkla ilerler canım
Yaa cok tesekkur ederik canim sanada nasip olsun butun isteyenlere, yarin kan testinde goreyim pozitiv hepden rahatlarim o kadar aldatmaca insan korkuyor Valla

Kizlar hamile olanlar test yapdiginizda her defa dahami koyu cikiyordu? Ben yarim saat once yine yapdim amma daha acik rengde idi idrarda saklamaginda farki oluyormu? 2 3 saniye sakladim ondan ola bilirmi?

Kizlar hamile olanlar test yapdiginizda her defa dahami koyu cikiyordu? Ben yarim saat once yine yapdim amma daha acik rengde idi idrarda saklamaginda farki oluyormu? 2 3 saniye sakladim ondan ola bilirmi?
Canım sıvı tükettiysen idrar seyrelmiştir. Öyle olunca da daha silik çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…