- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
golge gibii var caniim Hadi Insallah bebekdiirsavascii Ben de gaza gelip test yaptım
Aşılama günü dahil 11 bugün. Test Laboquick marka cuma yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silik de olsa görüyorum yarın kan verecegim inşallah bebiş vardır
Hamilesin bence canım yarın kan ver sen de
Canım sen ne durumdasın test yaptın mıHamile olan arkadasları tebrık ederim masallah mavı boncuklar var bugun
En doğrusunu yapmıssın bir kere hamilesin seni işten çıkaramazlar kanun senden yana.Hastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demişdegısıkler , vardır bundada bir hayır kuzum arabuluculuğa yanasmazlarsada davalık oluruz napayım huzursuz olsunlar yeterkı sgkya da sıkayet ettım tam maasımdan prımlerımı yatırmıyolardı hıc kımsenın daha doğrusu Rabbim büyük Allah’a havale ediyorum onları
Hadi hayırlısı canımsavascii Ben de gaza gelip test yaptım
Aşılama günü dahil 11 bugün. Test Laboquick marka cuma yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silik de olsa görüyorum yarın kan verecegim inşallah bebiş vardır
Ay bunlar nasıl insan inanamıyorum. Bunca yıllık emeğini nasıl gözardı edebilirler. Oğluna ilaç içirdiğin zamanları da hesap etmesinler bir zahmet sağlık ya bu.insanın evladının sağlığından daha önemli ne olabilirki. Rabbim böyle insanlara vicdan merhamet ihsan eylesin. Bir de kendilerini haklı görüyorlar. Madem öyle yaptıkları her şeyin hesabını versinler çok iyi yapmışın şikayetçi olmakla. Arabulucuda seni ikna etmeye çalışmaları gerekirken bir de saçma sapan konuşuyorlarsa her şeyi hak ediyorlar. Ayrıca primi istemeyip ne yapacaksın acaba. Kimse hayrına çalışmıyor herkes geçinmek için çalışıyor.Hakkını arayınca en kötü sensin oh ne alaHastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demişdegısıkler , vardır bundada bir hayır kuzum arabuluculuğa yanasmazlarsada davalık oluruz napayım huzursuz olsunlar yeterkı sgkya da sıkayet ettım tam maasımdan prımlerımı yatırmıyolardı hıc kımsenın daha doğrusu Rabbim büyük Allah’a havale ediyorum onları
Yaaaaasavascii Ben de gaza gelip test yaptım
Çok sevindim senin adına hemde 28mm yumurta ile ve o çatlayana kadar dahada büyümüştür. İnşallah vardır ve saglıkla ilerler canımEveet bende inana bilmiyoruum
En doğrusunu yapmıssın bir kere hamilesin seni işten çıkaramazlar kanun senden yana.
Hiç geri adım atma tatlım.
Malesef kuzum zaten ınsanıyet namına pek bısey tasımıyolardı sabredıyordum kendılerıne ama yaptılar yapacaklarını Allah büyük , yarın bellı olur herşey artıkAy bunlar nasıl insan inanamıyorum. Bunca yıllık emeğini nasıl gözardı edebilirler. Oğluna ilaç içirdiğin zamanları da hesap etmesinler bir zahmet sağlık ya bu.insanın evladının sağlığından daha önemli ne olabilirki. Rabbim böyle insanlara vicdan merhamet ihsan eylesin. Bir de kendilerini haklı görüyorlar. Madem öyle yaptıkları her şeyin hesabını versinler çok iyi yapmışın şikayetçi olmakla. Arabulucuda seni ikna etmeye çalışmaları gerekirken bir de saçma sapan konuşuyorlarsa her şeyi hak ediyorlar. Ayrıca primi istemeyip ne yapacaksın acaba. Kimse hayrına çalışmıyor herkes geçinmek için çalışıyor.Hakkını arayınca en kötü sensin oh ne ala
Çok canım sıkıldıYazilari gec gördüm İnşallah hamilesinizdir üzülmeyin Allahtan umut kesilmez
Yarın aldırayım olması salı sabaha yapayımb
ben iki gun once yapdim tek cizgiydi bugun yapdim boyle umit car canim yap bence
Yaa cok tesekkur ederik canim sanada nasip olsun butun isteyenlere, yarin kan testinde goreyim pozitiv hepden rahatlarim o kadar aldatmaca insan korkuyor VallaÇok sevindim senin adına hemde 28mm yumurta ile ve o çatlayana kadar dahada büyümüştür. İnşallah vardır ve saglıkla ilerler canım
Guzel haberler ver InsallahYarın aldırayım olması salı sabaha yapayım
Canım sıvı tükettiysen idrar seyrelmiştir. Öyle olunca da daha silik çıkarKizlar hamile olanlar test yapdiginizda her defa dahami koyu cikiyordu? Ben yarim saat once yine yapdim amma daha acik rengde idi idrarda saklamaginda farki oluyormu? 2 3 saniye sakladim ondan ola bilirmi?
Amin canım inşallah biraz test ile takip etseydin keşke kuzumYaa cok tesekkur ederik canim sanada nasip olsun butun isteyenlere, yarin kan testinde goreyim pozitiv hepden rahatlarim o kadar aldatmaca insan korkuyor Valla
Bilmemki 18i Azerbaycana gidiyorum diye yarin biliyim dedimAmin canım inşallah biraz test ile takip etseydin keşke kuzum
Merhaba bende geldim benide eklermisin son adet 8 nisan baslangıc 7 mayıs…7 aylık kızım var ikinci olucak hayırlısıylaişte kadınlara verilmiş bir duygu, vücüt istiyor, akıl, kalp istiyor...
Tamam o zaman kuzumBilmemki 18i Azerbaycana gidiyorum diye yarin biliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?