• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye ☺️
Tazminatını aldın mı canım?

Aaaa şok oldum şu an. Anlaşamıyor olabilirsiniz ama hakaret nedir ya hadsizler. Onların derdi senin hamile olman zaten. O kadar çok hakkın olacak ki bunları karşılamak istemiyorlar belli. Bunda da vardır bir hayır diyorum yinede. Bebişin bereketiyle rızkıyla gelir. Belki senin bu süreçte stresli ortamlardan uzak olman daha iyi olacaktır ☺️
Hastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demiş 😂 degısıkler , vardır bundada bir hayır kuzum arabuluculuğa yanasmazlarsada davalık oluruz napayım huzursuz olsunlar yeterkı sgkya da sıkayet ettım tam maasımdan prımlerımı yatırmıyolardı hıc kımsenın daha doğrusu Rabbim büyük Allah’a havale ediyorum onları 🤲🏼

Belki de tam o gün gerçekleşmedi yumurtlama dediğin gibi. Bazen başka sebeplerden de gecikebiliyor, bizde haliyle stressiz yaşamıyoruz. Eşinin testi de İnşAllah sorunsuz sonuçlanır, bu çabaların karşılığını en güzel şekilde alırsınız 🤲🏻☺️ Pıhtılaşma için de ya iğne olunuyor yada corasprin kullanılıyor. Bende hamile kalırsam corasprn kullanıcam İnşAllah yakın zamanda nasip olur bizlere de gebelik 🥰🤲
İnşallah kuzum benim en güzel haberleri alalım ikimiz de çok yakında 😍😘

Kızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası😂
melisaa93 melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 @imagination forever @melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU @Safransari
@Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim😍
Kıııızzz hamilesin galiba 😍😍😍😍😍 ay hanginize sevineceğime şaşırdım. İnşallah hepiniz gebesnizdir. Yarın bize güzel habelerinizi verin kızlaar

savascii savascii Ben de gaza gelip test yaptım 😅
Aşılama günü dahil 11 bugün. Test Laboquick marka cuma yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silik de olsa görüyorum yarın kan verecegim inşallah bebiş vardır🥰

Eklentiler

• 20230416_174723.jpg
    20230416_174723.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 63
Hamilelik testi yaptım dayanamadım kaset negatif canım o kadar sıkkın ki ağlıcam artık her ay hüsran
Yaaa ama bak lh ile de hamilelik öğrenenler var. İnşaşh sonradan pozitife döner canım gebelik testin de

savascii savascii Ben de gaza gelip test yaptım 😅
Aşılama günü dahil 11 bugün. Test Laboquick marka cuma yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silik de olsa görüyorum yarın kan verecegim inşallah bebiş vardır🥰
Ayyy gördüm ben de yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

Back