- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Kan testi verin inşallah benimde çift çizgi olurNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi verin inşallah benimde çift çizgi olurNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Ay o kazıklardan biri olarak umutla bekliyorum o günüYaaaa biz bu kadro olarak resmen kazık çakmıştık gruplara ben hamile çıkarsam ayağımı çok iyi sürüyeceğim hiç merak etmeyin![]()
Tazminatını aldın mı canım?Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye![]()
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsinYaaaa biz bu kadro olarak resmen kazık çakmıştık gruplara ben hamile çıkarsam ayağımı çok iyi sürüyeceğim hiç merak etmeyin![]()
Yazilari gec gördüm İnşallah hamilesinizdir üzülmeyin Allahtan umut kesilmezKızlar. Özür dilerim kutular karışmış canım çok sıkıldı havalara uçtum hamileyim diye![]()
Canım testlerden 9da etkisi geçmiş 10da tekrar pozitife dönmüş gibi duruyor
Hastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demişAaaa şok oldum şu an. Anlaşamıyor olabilirsiniz ama hakaret nedir ya hadsizler. Onların derdi senin hamile olman zaten. O kadar çok hakkın olacak ki bunları karşılamak istemiyorlar belli. Bunda da vardır bir hayır diyorum yinede. Bebişin bereketiyle rızkıyla gelir. Belki senin bu süreçte stresli ortamlardan uzak olman daha iyi olacaktır![]()
Amin canım kimin ne muradı varsa rabbim en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Aminnn inşallah canım
İnşallah kuzum benim en güzel haberleri alalım ikimiz de çok yakındaBelki de tam o gün gerçekleşmedi yumurtlama dediğin gibi. Bazen başka sebeplerden de gecikebiliyor, bizde haliyle stressiz yaşamıyoruz. Eşinin testi de İnşAllah sorunsuz sonuçlanır, bu çabaların karşılığını en güzel şekilde alırsınızPıhtılaşma için de ya iğne olunuyor yada corasprin kullanılıyor. Bende hamile kalırsam corasprn kullanıcam İnşAllah yakın zamanda nasip olur bizlere de gebelik
![]()
Canım var gibi ay hadi İnşallahkizlaar elim ayagim esiyor Valla simdi yapdim 2 saatlik idrarla iki cizgiii inanamiyorum Valla igneden filan olmazmi dimi?
Ya evet ya valla resmen kazık caktik gidemedik oncumuz sen ol da bizde peşinden gelelim aşkYaaaa biz bu kadro olarak resmen kazık çakmıştık gruplara ben hamile çıkarsam ayağımı çok iyi sürüyeceğim hiç merak etmeyin![]()
Canım 14. Günde o zaman kesin hamilesin@Bezgininsan canim bakabilirmisin 14cu gun bugun
Kız var var varNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
Kıııızzz hamilesin galibaKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 @imagination forever @melegim can
Papatyamaviss @TASUU @Safransari
@Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim![]()
Canım lh ile de hamilelik öğrenen oluyor. Ümidini kaybetmeAllah’ın heyecandan ovülasyon yapmışım allahım şu an canım çok sıkıldı![]()
Yaaa ama bak lh ile de hamilelik öğrenenler var. İnşaşh sonradan pozitife döner canım gebelik testin deHamilelik testi yaptım dayanamadım kaset negatif canım o kadar sıkkın ki ağlıcam artık her ay hüsran
Ayyy gördüm ben de yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmmsavascii Ben de gaza gelip test yaptım
Aşılama günü dahil 11 bugün. Test Laboquick marka cuma yaptığımda hiç çizgi yoktu bugün silik de olsa görüyorum yarın kan verecegim inşallah bebiş vardır![]()
Tatlım hamilelik gözüküyor hayırlı olsunNolur bakın kızlar adetime 3 gün var kaset hamilelik testi yaptım şimdi sabah idrarı değil
Yaa Insallah canim korkuyorum ya evdekilerede soylemiyoruk bir defa test yapdim iki cizgi iste dedik herkese sonra gitdim kan verdim neqativ hamileik testi degilmis test kotu olmusdumCanım 14. Günde o zaman kesin hamilesin