- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 27
Test yapınca yazarım kuzum dua edin nolurGuzel haberler ver Insallah
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapınca yazarım kuzum dua edin nolurGuzel haberler ver Insallah
ekledim canımMerhaba bende geldim benide eklermisin son adet 8 nisan baslangıc 7 mayıs…7 aylık kızım var ikinci olucak hayırlısıyla![]()
Seni haksız çıkaramazlar hem hamilesin hem sana mobing yapmışlar. Avukatın biliyordur bunun sonuçlarını zaten. Hiç geri adım atma canım her açıdan sen haklısın. İnşAllah yarın güzel bir sonuç alırsınızMalesef kuzum zaten ınsanıyet namına pek bısey tasımıyolardı sabredıyordum kendılerıne ama yaptılar yapacaklarını Allah büyük , yarın bellı olur herşey artık![]()
Yaptım canım negatif adet olmayı beklıyecemCanım sen ne durumdasın test yaptın mı
Kuzucuum sen sabah tekrarla yıne bı testınıCanım ben salayim dedim de olmuyor ateş tablom çok kafamı karıştırdı ramazan ayinda genelde gündüz olduğu için de giremedim pek eşimin de zaten ramazandan sonra randevusu var sperm tetsi vericek bende de doktor dedi kan testlerinin iki tanesinde sadece pıhtılaşma var ama sana ilaç tedavisi uygularız yine de dedi bekliyordum işte normalde ateş tablosuna göre bugün reglin gelmesi lazım henüz gelmedi aksine ateşim yükseldi acaba yumurtlama dediği gün değil daha mı geç oldu diye düşünmüyorum değil çünkü HCG testi negatif
Bende mayısa geçtimDoktorumla görüştüm ovülasyon kasetlerini lütfen hemen bırakın stres yaptırır ve bu iyi bir şey değil adetiniz
Bitsin bitikten sonra gün aşırı ilişki onun dışında çok çatlama çok pik lütfen bu ay serbest bırakın ve öyle düşünün dedi
Kızlar aranızdan ayrılıyorum ben mayısa kaldım bence adet olmadım ama ağrım çok var adet olcuam gibi
Güle güle nisan gebeleri Mayıs konusu bana gözüktü ...
Cok doğru benim doktorumda test yapmayin adetten üç gün sonra gün aşırı yapmak gerekiyor dedi testler stres yapiyo bende bıraktım yapmayiBende mayısa geçtim
Yaaaa kuzum benimKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93
tweeetyyy @fnd_50
imagination forever @melegim can
Papatyamaviss T TASUU
Safransari
Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim
![]()
Haber ver bize deMalesef kuzum zaten ınsanıyet namına pek bısey tasımıyolardı sabredıyordum kendılerıne ama yaptılar yapacaklarını Allah büyük , yarın bellı olur herşey artık![]()
1000 TL kuzum.kızlar merhaba doktorum eşimden sperm testi istedi yakın zamanda yaptıran var mı güncel fiyatlar ortalama nedir bilginiz var mı
Benim her test arasında iki gün oluyordu sabah ilk idrarla yapıyordum ancak öyle koyulaşma oluyordu.Kizlar hamile olanlar test yapdiginizda her defa dahami koyu cikiyordu? Ben yarim saat once yine yapdim amma daha acik rengde idi idrarda saklamaginda farki oluyormu? 2 3 saniye sakladim ondan ola bilirmi?
Doktor benim düşündüğüm gibi düşünüyor.Doktorumla görüştüm ovülasyon kasetlerini lütfen hemen bırakın stres yaptırır ve bu iyi bir şey değil adetiniz
Bitsin bitikten sonra gün aşırı ilişki onun dışında çok çatlama çok pik lütfen bu ay serbest bırakın ve öyle düşünün dedi
Kızlar aranızdan ayrılıyorum ben mayısa kaldım bence adet olmadım ama ağrım çok var adet olcuam gibi
Güle güle nisan gebeleri Mayıs konusu bana gözüktü ...
Anladım canım hayırlısı olsunYaptım canım negatif adet olmayı beklıyecem
Canim yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. Çok çok sevindim.Yinede ikna olamıyorum ya bi yanım acabamı diyor sanırım yarınki testte dahada koyu görünce ikna olucam ben tam anlamıyla![]()