• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef kuzum zaten ınsanıyet namına pek bısey tasımıyolardı sabredıyordum kendılerıne ama yaptılar yapacaklarını Allah büyük , yarın bellı olur herşey artık 🤲🏼
Seni haksız çıkaramazlar hem hamilesin hem sana mobing yapmışlar. Avukatın biliyordur bunun sonuçlarını zaten. Hiç geri adım atma canım her açıdan sen haklısın. İnşAllah yarın güzel bir sonuç alırsınız

Canım ben salayim dedim de olmuyor ateş tablom çok kafamı karıştırdı ramazan ayinda genelde gündüz olduğu için de giremedim pek eşimin de zaten ramazandan sonra randevusu var sperm tetsi vericek bende de doktor dedi kan testlerinin iki tanesinde sadece pıhtılaşma var ama sana ilaç tedavisi uygularız yine de dedi bekliyordum işte normalde ateş tablosuna göre bugün reglin gelmesi lazım henüz gelmedi aksine ateşim yükseldi acaba yumurtlama dediği gün değil daha mı geç oldu diye düşünmüyorum değil çünkü HCG testi negatif
Kuzucuum sen sabah tekrarla yıne bı testını🌸🥰

Doktorumla görüştüm ovülasyon kasetlerini lütfen hemen bırakın stres yaptırır ve bu iyi bir şey değil adetiniz
Bitsin bitikten sonra gün aşırı ilişki onun dışında çok çatlama çok pik lütfen bu ay serbest bırakın ve öyle düşünün dedi
Kızlar aranızdan ayrılıyorum ben mayısa kaldım bence adet olmadım ama ağrım çok var adet olcuam gibi
Güle güle nisan gebeleri Mayıs konusu bana gözüktü ...

Merhaba 31 yaşındayım 4 yaşında oğlum var bu ikinci olucak ama 4 aydır uğraşıyorum olmuyor inşallah bu ay olur Mayıs ayı benim adet 19’nisan ama daha olmadım bence her an olabilirim olunca Mayıs ayı adetimi söyleyeceğin

Doktorumla görüştüm ovülasyon kasetlerini lütfen hemen bırakın stres yaptırır ve bu iyi bir şey değil adetiniz
Bitsin bitikten sonra gün aşırı ilişki onun dışında çok çatlama çok pik lütfen bu ay serbest bırakın ve öyle düşünün dedi
Kızlar aranızdan ayrılıyorum ben mayısa kaldım bence adet olmadım ama ağrım çok var adet olcuam gibi
Bende mayısa geçtim

Kızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası😂
melisaa93 melisaa93 tweeetyyy tweeetyyy @fnd_50 imagination forever imagination forever @melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss T TASUU Safransari Safransari
Bezgininsan Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim😍
Yaaaa kuzum benim 💗💗🤤 hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla ilerlesin 💗🌺 yarın sabah güzel haberlerle gel. Bize de dua et 🌺💗

Kizlar hamile olanlar test yapdiginizda her defa dahami koyu cikiyordu? Ben yarim saat once yine yapdim amma daha acik rengde idi idrarda saklamaginda farki oluyormu? 2 3 saniye sakladim ondan ola bilirmi?
Benim her test arasında iki gün oluyordu sabah ilk idrarla yapıyordum ancak öyle koyulaşma oluyordu.

Doktor benim düşündüğüm gibi düşünüyor.

Back