• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yumurtlama oldu emin oldum bayağı şeffaf uzayan akıntım oldu canlarım hatta bugün de ateşim yükselişe geçti. Sanırım o yaşadığım kanama adet gibi sayıldı yumurta sağlıklı olmamıştı. Şimdi tekrar yeni döngüye hazırlanıyor vücut bence. Kanamadan sonra tekrar yumurtlama oldu. 14 gün sonra Nisan sonunda adetim gelir artık
Her türlü bekleyecektin bence bu ovulasyon ile artık çalışmalara başlatabilirsin ;) erken adet iyi oldu bence biraz kafa karıştırıcı oldu ama 🤷😉

İnşallah sabah testin daha koyu çıkacak canım sakin olmaya çalış testlerine göre var belli zaten 🥰🥰
İnşallah canım benim inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
O zaman süper yarın da benı etıketle ben arada girip bakıyorum yınede 😂☺️
Tamam canım yarın daha koyu olursa zaten hürremin ben gebeyim demesi gibi ortalıkta gezeceğimden şüpheniz olmasın😂

Kızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası😂
melisaa93 melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 @imagination forever @melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Bezgininsan Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim😍
Yaaa çiçeğim çok mutlu oldum senin adına gebesin gibi görünüyor sağlıkla gelir inşallah bebişin kuzum benim duygulandım ya 🥺😍😘

Sen napıyosun bebişim nerelerdesin ☺️
Canım ben salayim dedim de olmuyor ateş tablom çok kafamı karıştırdı ramazan ayinda genelde gündüz olduğu için de giremedim pek eşimin de zaten ramazandan sonra randevusu var sperm tetsi vericek bende de doktor dedi kan testlerinin iki tanesinde sadece pıhtılaşma var ama sana ilaç tedavisi uygularız yine de dedi bekliyordum işte normalde ateş tablosuna göre bugün reglin gelmesi lazım henüz gelmedi aksine ateşim yükseldi acaba yumurtlama dediği gün değil daha mı geç oldu diye düşünmüyorum değil çünkü HCG testi negatif

Özletiyorsun kendini zaten 🥲
Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye ☺️

Canım ben salayim dedim de olmuyor ateş tablom çok kafamı karıştırdı ramazan ayinda genelde gündüz olduğu için de giremedim pek eşimin de zaten ramazandan sonra randevusu var sperm tetsi vericek bende de doktor dedi kan testlerinin iki tanesinde sadece pıhtılaşma var ama sana ilaç tedavisi uygularız yine de dedi bekliyordum işte normalde ateş tablosuna göre bugün reglin gelmesi lazım henüz gelmedi aksine ateşim yükseldi acaba yumurtlama dediği gün değil daha mı geç oldu diye düşünmüyorum değil çünkü HCG testi negatif
Belki de tam o gün gerçekleşmedi yumurtlama dediğin gibi. Bazen başka sebeplerden de gecikebiliyor, bizde haliyle stressiz yaşamıyoruz. Eşinin testi de İnşAllah sorunsuz sonuçlanır, bu çabaların karşılığını en güzel şekilde alırsınız 🤲🏻☺️ Pıhtılaşma için de ya iğne olunuyor yada corasprin kullanılıyor. Bende hamile kalırsam corasprn kullanıcam İnşAllah yakın zamanda nasip olur bizlere de gebelik 🥰🤲

Yaaa çiçeğim çok mutlu oldum senin adına gebesin gibi görünüyor sağlıkla gelir inşallah bebişin kuzum benim duygulandım ya 🥺😍😘
Yaaaa biz bu kadro olarak resmen kazık çakmıştık gruplara ben hamile çıkarsam ayağımı çok iyi sürüyeceğim hiç merak etmeyin 😂

Askım zor zamanlardan geçiyorum eskıden pcden gırıyordum hemen grubuda yoklardım işten ayrılmak zorunda kaldım epey kavga ettık hamılelgımde one surduler hakaret ettıler on gundur evdeyım bu olay bizi maddı olarakta etkıledı malesef toparlanmaya çalışıyorum telefon dan da oldugu kadar ara ara bakmaya çalışıyorum sızlerden bırınden hamılelık haberı var mı dıye ☺️
Aaaa şok oldum şu an. Anlaşamıyor olabilirsiniz ama hakaret nedir ya hadsizler. Onların derdi senin hamile olman zaten. O kadar çok hakkın olacak ki bunları karşılamak istemiyorlar belli. Bunda da vardır bir hayır diyorum yinede. Bebişin bereketiyle rızkıyla gelir. Belki senin bu süreçte stresli ortamlardan uzak olman daha iyi olacaktır ☺️

Back