Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tazminatını aldın mı canım?

Hastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demiş degısıkler , vardır bundada bir hayır kuzum arabuluculuğa yanasmazlarsada davalık oluruz napayım huzursuz olsunlar yeterkı sgkya da sıkayet ettım tam maasımdan prımlerımı yatırmıyolardı hıc kımsenın daha doğrusu Rabbim büyük Allah’a havale ediyorum onları

İnşallah kuzum benim en güzel haberleri alalım ikimiz de çok yakında

Kıııızzz hamilesin galiba ay hanginize sevineceğime şaşırdım. İnşallah hepiniz gebesnizdir. Yarın bize güzel habelerinizi verin kızlaar

Hamilelik testi yaptım dayanamadım kaset negatif canım o kadar sıkkın ki ağlıcam artık her ay hüsran
Yaaa ama bak lh ile de hamilelik öğrenenler var. İnşaşh sonradan pozitife döner canım gebelik testin de

Ayyy gördüm ben de yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…