• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası😂
melisaa93 melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 imagination forever imagination forever @melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Bezgininsan Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim😍
Çok çok çok sevindim canım benim 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Hayırlı bir evlat olur inşAllah 🤲🏻 Mübarek ayda isteyen herkese de sağlıkla nasip olur inşAllah 😍

Çok çok çok sevindim canım benim 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Hayırlı bir evlat olur inşAllah 🤲🏻 Mübarek ayda isteyen herkese de sağlıkla nasip olur inşAllah 😍
Yinede ikna olamıyorum ya bi yanım acabamı diyor sanırım yarınki testte dahada koyu görünce ikna olucam ben tam anlamıyla😂🤲🏻

Kızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası😂
melisaa93 melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 imagination forever imagination forever @melegim can Papatyamaviss Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Benım zaten ıcıme dogmustu en bastan bılıyosun🐥🐥🐥bencede hamişsin bebegim.yarın sabahı iple çekıyorum💕💕💕🌸🌸🌸🌸🌸

Canım var gibi duruyor 🌺 inşallah hamilesindir 🙏🏻🧿 sağlıkla ilerlesin ve sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️🧿

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Sadece ben şeye takıldım ben bu ay duphaston da kullanmistim. Adet zamanında gelsin diye ben 3 ay da o ilacı kullandım ama bıraktıktan sonra hiç by kadar beklemedim adet olmayı. Catlamadan 14 gün geçti söktürücü ilaç kullandım hala ne adet belirtim var ne bisey göğüs hassasiyetim ve akintim var sadece

Kuzucum sağlıkla böyle büyümeye devam etsin inşallah 🤲🏼 testlerın daha varsa yapmaya devam et mutlaka 😍🫶🏻

Back