Ovülasyon testi bildiğin pik oldu kızAhahahabence bu iş tamam baksana ovülasyon bile nasıl koyulaşmış
Canım dupbaston çok kullandım 7 ila 10 gün arasında gelebilir en geç 10 gün içinde adet ediyor benim bir kez 3. Gün bir kez 7. Gün bir kez de tam 10. Günde gelmişti adetim . Bittikten sonra 10 içinde olursun. Kaç gün oldu biteliSadece ben şeye takıldım ben bu ay duphaston da kullanmistim. Adet zamanında gelsin diye ben 3 ay da o ilacı kullandım ama bıraktıktan sonra hiç by kadar beklemedim adet olmayı. Catlamadan 14 gün geçti söktürücü ilaç kullandım hala ne adet belirtim var ne bisey göğüs hassasiyetim ve akintim var sadece
Ayyy ayy sen bide bana sor biran önce yarın sabah olsun istiyorum yaBenım zaten ıcıme dogmustu en bastan bılıyosunbencede hamişsin bebegim.yarın sabahı iple çekıyorum
Lh yazıyor gebelik testi değilkiNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
Amin canım en büyük duam o zaten en başından beri Allah'ım sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bi gebelik nasip etCanım var gibi duruyorinşallah hamilesindir sağlıkla ilerlesin ve sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bence sonuç gayet net canım benimOvülasyon testi bildiğin pik oldu kızay çok heyecanlıyım ya rabbim inşallah yarında aynı duyguyu yaşatır bana geçen ayda çizgi var diye koşa koşa gittim kan verdim negatif çıktı biliyosun bu sefer de iğne etkisi felan diye ödüm kopuyor bariz koyulaşma görmeme rağmen
Iıı şey bi 13 tane daha varKuzucum sağlıkla böyle büyümeye devam etsin inşallahtestlerın daha varsa yapmaya devam et mutlaka
Var canım yoksa koyulaşmazdı silikleşirdi iğne etkisi olsaKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 @imagination forever @melegim can @Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Bezgininsan ve etiket atmayı heyecandan unuttuğum diğer kızçelerim
Vericem kuzum çünkü bende pıhtılaşma sorunu var iğne kullanmam gerekiyor kan sonucuma göre iğne yazdırırım. O yüzden sabah ilk işim test yapıp koyuluğuna bakmak olacakBence sonuç gayet net canım benimsabahta tescillenmiş olacak. Bence bu kez güzel bir hcg sonucu alacaksın. Kan verecek misin peki
Benim ilk ay 5. Gün sonra 3. Gün sonra ilaç bitmeden gelmişti bu 4. Ayım. Bu ay 6 Gün oldu biteliCanım dupbaston çok kullandım 7 ila 10 gün arasında gelebilir en geç 10 gün içinde adet ediyor benim bir kez 3. Gün bir kez 7. Gün bir kez de tam 10. Günde gelmişti adetim . Bittikten sonra 10 içinde olursun. Kaç gün oldu biteli
Ay sen benim heyecanımı gör bide olan aklımda uçtu gittiVar canım yoksa koyulaşmazdı silikleşirdi iğne etkisi olsaayyy ben heyecan yaptım yaaa hadi güzel haberler ver inşallah
Verince sonuç çıkarsa etiketle canım beni deEveet canim gidip vericeem
Yarın çok güzel bir gün olacak İnşAllahVericem kuzum çünkü bende pıhtılaşma sorunu var iğne kullanmam gerekiyor kan sonucuma göre iğne yazdırırım. O yüzden sabah ilk işim test yapıp koyuluğuna bakmak olacak
Canim tebrik ederim hamissinKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
melisaa93 @tweeetyyy @fnd_50 @imagination forever @melegim can @Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Ayyy inşallah yaCanim tebrik ederim hamissin
tamamm caniiimVerince sonuç çıkarsa etiketle canım beni de
Malesef canım zor. Ben de öyle dua ediyorum çünkü 2 kez kayıp yaşadım artık yaşamak istemediğim için rabbim sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bir gebelik nasip etsin ve rahat bir gebelik olsun lekenme kanama düşük riski olmayacak bir gebelik nasip etsin hep böyle dua ediyorum ben deAmin canım en büyük duam o zaten en başından beri Allah'ım sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bi gebelik nasip etdiyorum hep. kayıp yaşamak çok ama çok zor çünkü
Amiiin aminMalesef canım zor. Ben de öyle dua ediyorum çünkü 2 kez kayıp yaşadım artık yaşamak istemediğim için rabbim sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bir gebelik nasip etsin ve rahat bir gebelik olsun lekenme kanama düşük riski olmayacak bir gebelik nasip etsin hep böyle dua ediyorum ben de
Daha dört gün var canım bekle . İnşallah hamilelik olur da adet olmazsın . Eğer gebelik yoksa da gecikmeden adet olursun inşallahBenim ilk ay 5. Gün sonra 3. Gün sonra ilaç bitmeden gelmişti bu 4. Ayım. Bu ay 6 Gün oldu biteli
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş net belli ben burdayım diyorKızlar toplaşın çabuk sanırım ben gebeyim. Bu ay femara+ovitrelle oldum biliyorsunuz zaten. Bugün iğnenin 10. Günü çatlamanın ise 9. Günü testim sabah yaptığımda bugüne göre daha koyuydu tabi ben dayanamayıp 1 saat önce tekrardan testi yeniledim nasılsa oruçum sıvı almıyorum diye. Lh testide yaptım ne bulduysam yaptım kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?