Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha bence bu iş tamam baksana ovülasyon bile nasıl koyulaşmış
Ovülasyon testi bildiğin pik oldu kız ay çok heyecanlıyım ya rabbim inşallah yarında aynı duyguyu yaşatır bana geçen ayda çizgi var diye koşa koşa gittim kan verdim negatif çıktı biliyosun bu sefer de iğne etkisi felan diye ödüm kopuyor bariz koyulaşma görmeme rağmen

Eklentiler

• IMG_20230416_163844.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım dupbaston çok kullandım 7 ila 10 gün arasında gelebilir en geç 10 gün içinde adet ediyor benim bir kez 3. Gün bir kez 7. Gün bir kez de tam 10. Günde gelmişti adetim . Bittikten sonra 10 içinde olursun. Kaç gün oldu biteli

Benım zaten ıcıme dogmustu en bastan bılıyosunbencede hamişsin bebegim.yarın sabahı iple çekıyorum
Ayyy ayy sen bide bana sor biran önce yarın sabah olsun istiyorum ya sen benim tedavimi bilmeden hissettin valla kız inşallah doğrudur

Canım var gibi duruyor inşallah hamilesindir sağlıkla ilerlesin ve sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin canım en büyük duam o zaten en başından beri Allah'ım sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bi gebelik nasip et diyorum hep. kayıp yaşamak çok ama çok zor çünkü

Bence sonuç gayet net canım benim sabahta tescillenmiş olacak. Bence bu kez güzel bir hcg sonucu alacaksın. Kan verecek misin peki

Var canım yoksa koyulaşmazdı silikleşirdi iğne etkisi olsa ayyy ben heyecan yaptım yaaa hadi güzel haberler ver inşallah

Bence sonuç gayet net canım benim sabahta tescillenmiş olacak. Bence bu kez güzel bir hcg sonucu alacaksın. Kan verecek misin peki
Vericem kuzum çünkü bende pıhtılaşma sorunu var iğne kullanmam gerekiyor kan sonucuma göre iğne yazdırırım. O yüzden sabah ilk işim test yapıp koyuluğuna bakmak olacak

Benim ilk ay 5. Gün sonra 3. Gün sonra ilaç bitmeden gelmişti bu 4. Ayım. Bu ay 6 Gün oldu biteli

Canim tebrik ederim hamissin

Amin canım en büyük duam o zaten en başından beri Allah'ım sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bi gebelik nasip et diyorum hep. kayıp yaşamak çok ama çok zor çünkü
Malesef canım zor. Ben de öyle dua ediyorum çünkü 2 kez kayıp yaşadım artık yaşamak istemediğim için rabbim sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğim bir gebelik nasip etsin ve rahat bir gebelik olsun lekenme kanama düşük riski olmayacak bir gebelik nasip etsin hep böyle dua ediyorum ben de

Amiiin amin Hepimize böylesi nasip olsun İnşAllah

Benim ilk ay 5. Gün sonra 3. Gün sonra ilaç bitmeden gelmişti bu 4. Ayım. Bu ay 6 Gün oldu biteli
Daha dört gün var canım bekle . İnşallah hamilelik olur da adet olmazsın . Eğer gebelik yoksa da gecikmeden adet olursun inşallah

Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş net belli ben burdayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…