- 31 Ağustos 2012
- 22.093
- 35.280
- 798
Canım senin dongunu bu ay hem geçen ay kullandığın antibiyotik hemde rahim filmi bu kadar uzattı sanırım.Canım aynen bugün 31. Gün ve yumurtlama akıntım bayağı geldi ve ateşim 36.5 oldu sanırım yükselişe geçiyor. Bu demek oluyor ki 45 günde olacağım adet. Zaten Şuan memleketteyim en son 4 gün olca olmuştu ilişki yani bu ay da böyle elendi :) hayırlısı olsun hayırlı bayramlar diliyorum canım amin inşallah
Ayyyy bebiştirrr inşallahhhkizlaar elim ayagim esiyor Valla simdi yapdim 2 saatlik idrarla iki cizgiii inanamiyorum Valla igneden filan olmazmi dimi?
Insallah canim ablamida ariyorum cevap vermiyor elim ayagim bir birine dolasdi VallaAyyyy bebiştirrr inşallahhh
Yap canimtest belki geç dollenmedirGecikmede 7. Günün her an regl olacakmış gibi ara ara ağrı vb şeyler oluyo geçiyo sürmüyo fazla hala test yapmadım. Yapsam çıkar mı acaba varsa?? Gecikmenin 1/2 günü yapmıştım tek çizgiydi adet bekledim günlerde 1 kerelik açık kahve sıvı bi akıntı olmuştu daha da tık yok
Ayyy sakin bende heyecanlandım yineInsallah canim ablamida ariyorum cevap vermiyor elim ayagim bir birine dolasdi Valla
ben iki gun once yapdim tek cizgiydi bugun yapdim boyle umit car canim yap benceGecikmede 7. Günün her an regl olacakmış gibi ara ara ağrı vb şeyler oluyo geçiyo sürmüyo fazla hala test yapmadım. Yapsam çıkar mı acaba varsa?? Gecikmenin 1/2 günü yapmıştım tek çizgiydi adet bekledim günlerde 1 kerelik açık kahve sıvı bi akıntı olmuştu daha da tık yok
Çıkar mı acaba şuan geç döllenmeyse de tek çizgi görücem diye korkuyorumYap canimtest belki geç dollenmedir
Vallahi ben burdayım diyooor
Evet silik çizgi var ikisinde deNolur bakın adetime 3 gün var. İkincisi silik mi sanki
Ben daha test yapmadım canım dün 12.gündü ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı daha da yapmadım zaten testim de yok pazartesi kan verecem varsa vardır yoksa yoktur zaten olsa 12. Gün pozitif olurdu çünkü yumurtam 36. Saatte çatladı sonraki gün doktora gittiğimde çatlamış demişti . Yani olsa çıkmış olması gerekirdiSen ne durumdasın canım
Ay ben olsam dayanamaz iftardan sonra iki saat çişimi tutar yapardım bir test dahaHayırlısı ile bi sabah olsaydı ben çatlamadan çok gerginim ya
Gerçekten mi hamilemiyim acaba 3 gün var adet bu kaset hamilelik testi şimdi yaptım sabah idrarı değilEvet silik çizgi var ikisinde de
AhahahaAy ben olsam dayanamaz iftardan sonra iki saat çişimi tutar yapardım bir test dahaaklına girmek gibi olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?