• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 😞 kan testi verdiğim zaman o kadar emindim ki belirtileri yaşadım ovülasyon testi ile kontrollü birliktelik sağladım ama 1.2 yi görünce çok şaşırdım kötü hissettim bir kaç gün daha geçmesini bekleyip olmazsam öyle test vereyim 😞
Hayırlısı olsun ben bekleyemezdim

5D162310-3610-4B76-86E9-056210DC2F8B.jpeg

Canım aynen ateşim yükselmedi o yumurtlama sağlıklı olmadı çünkü uzun süre kanamam oldu. Şimdi dün memlekete geldim sabah yine yumurtlama akıntım beyaza döndü bu sefer çatladı sanırım. Ama zaten değerlendiremicez :) Ateş de yükselişe geçti. 31.gün bugün. 45 günde olmuş olacağım hayırlısı diğer aya inşallah 🤲🏻
Demek ki hsg çektirmek döngüyü etkiliyor. Sağlıkla gelsinde bu ayda böyle geçsin bakalım.Tatilinin tadını çıkar güzelce kafa dinlersin İnşAllah ☺️

Test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 😞 kan testi verdiğim zaman o kadar emindim ki belirtileri yaşadım ovülasyon testi ile kontrollü birliktelik sağladım ama 1.2 yi görünce çok şaşırdım kötü hissettim bir kaç gün daha geçmesini bekleyip olmazsam öyle test vereyim 😞
Bende aynı sizin gibi geçen ay hem klomen hemde ovulasyon testi ile 2 hafta oldu ama yine olmadı o zamanini biliyor oyuzden Allaha bırakalım sadece dua inanıyorum birgün bizde burda paylaşırız amin 😢🙏

Back