- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Evet kuzum yarında belırgınlesırse miss Bıanda kopkoyu olmuyor zaten adet günü ve sonrasında asıl koyulasıyor bilgin olsun.
Ya inşallah vardır yarın sabah anlıcaz çok dua ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum yarında belırgınlesırse miss Bıanda kopkoyu olmuyor zaten adet günü ve sonrasında asıl koyulasıyor bilgin olsun.
Ya inşallah vardır yarın sabah anlıcaz çok dua ediyorum
Hayırlısı olsun ben bekleyemezdimTest yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum kan testi verdiğim zaman o kadar emindim ki belirtileri yaşadım ovülasyon testi ile kontrollü birliktelik sağladım ama 1.2 yi görünce çok şaşırdım kötü hissettim bir kaç gün daha geçmesini bekleyip olmazsam öyle test vereyim
sende ignenin kacinci gunu canim?Ben varım canım hem bel hem karın ağrısı hiç geçmedi
Hadi Insallah caniim pozitiv pozitiv devam ederrCanım ilk testi yaptığımda bariz koyuydu ama kurudukça 9. Günle aynı oldu sanki ya bunlar testi yaptığım ilk 20 dakika felan ama şimdi kurudu 9. Günle aynı oldu
Demek ki hsg çektirmek döngüyü etkiliyor. Sağlıkla gelsinde bu ayda böyle geçsin bakalım.Tatilinin tadını çıkar güzelce kafa dinlersin İnşAllahCanım aynen ateşim yükselmedi o yumurtlama sağlıklı olmadı çünkü uzun süre kanamam oldu. Şimdi dün memlekete geldim sabah yine yumurtlama akıntım beyaza döndü bu sefer çatladı sanırım. Ama zaten değerlendiremicez :) Ateş de yükselişe geçti. 31.gün bugün. 45 günde olmuş olacağım hayırlısı diğer aya inşallah
Tamam kuzum çok sağolEvet kuzum yarında belırgınlesırse miss Bıanda kopkoyu olmuyor zaten adet günü ve sonrasında asıl koyulasıyor bilgin olsun
Bugün 10. Günü canımsende ignenin kacinci gunu canim?
Insallah guzel haberler alirsinTamam kuzum çok sağol
Bugün 10. Günü canım
Ayy sanki 10.gün daha koyuCanım ilk testi yaptığımda bariz koyuydu ama kurudukça 9. Günle aynı oldu sanki ya bunlar testi yaptığım ilk 20 dakika felan ama şimdi kurudu 9. Günle aynı oldu
Kuzum 10. Gün daha koyu gerçektende ama hala iğne etkisimi böyle şeyler oluyor yoksa gebelikmi var bilmiyorum aşırı merak ediyorum yarın sabahı iple çekiyorum şuanda yaAyy sanki 10.gün daha koyu
Umut var tatlım2 gün var
Bende aynı sizin gibi geçen ay hem klomen hemde ovulasyon testi ile 2 hafta oldu ama yine olmadı o zamanini biliyor oyuzden Allaha bırakalım sadece dua inanıyorum birgün bizde burda paylaşırız aminTest yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum kan testi verdiğim zaman o kadar emindim ki belirtileri yaşadım ovülasyon testi ile kontrollü birliktelik sağladım ama 1.2 yi görünce çok şaşırdım kötü hissettim bir kaç gün daha geçmesini bekleyip olmazsam öyle test vereyim
Dün yaptım kuzum negatifCanım hamilelik var mı test yaptın mı
Sen ne durumdasın canımVar gibi duruyor canım testini tekrarla koyulaşma var mı bak inşallah hamilesindir canım
Yarın sabah ilk işim sana bakmak olacak dualarım seninleKuzum 10. Gün daha koyu gerçektende ama hala iğne etkisimi böyle şeyler oluyor yoksa gebelikmi var bilmiyorum aşırı merak ediyorum yarın sabahı iple çekiyorum şuanda ya
Hayırlısı ile bi sabah olsaydı ben çatlamadan çok gerginim yaYarın sabah ilk işim sana bakmak olacak dualarım seninle
İğnenin etkisi 10 gün mü suruyor canim ?Ayy inşallah meleğim inşallah ya sabah ak koyun kara koyun belli olacak