• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamaviss Papatyamaviss canım sen yerleşme düşüşünden kaç gün sonra testte pozitif gördün
Oğlumda benim herleşme düşüşü 9. Gün oldu kuzum ama ben 7. Gunder ıtıbaren yapıyordum 10 yada 11 gun sılık gordum ilk
Bu bebişkomda hastaydım bılıyorsun ates olcmedım bilmiyorum oyuzden ama yumurtlamadan 9 gun sonra aksam sılık gordum

Oğlumda benim herleşme düşüşü 9. Gün oldu kuzum ama ben 7. Gunder ıtıbaren yapıyordum 10 yada 11 gun sılık gordum ilk
Bu bebişkomda hastaydım bılıyorsun ates olcmedım bilmiyorum oyuzden ama yumurtlamadan 9 gun sonra aksam sılık gordum
Kuzucum ben kimyasal gebelik olan tablonu sormuşum aslında şimdi farkına vardım. Ben bu ay femara ovitrelle yapmıştım ignenin 10. Günü bugün ve testim daha koyu oldu düne göre bu kadar erken testte görmem mümkünmü onu merak etmiştim. Yumurtam geçen hafta cumartesi akşam 7-8 gibi çatladı

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-16-08-55-00-377_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2023-04-16-08-55-00-377_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20230416_082022.jpg
    IMG_20230416_082022.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230416_080834.jpg
    IMG_20230416_080834.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 67
Cnm sen zten filmden önce yumurtlama görmüştün
Bu ayı pas geçicez artık.
Kanamamız oldu evet bnce adetımız gecıkıcek dıye düşünüyorum
Adet olup onumuzdeki aylara bakıcaz

Bizim daha ramazandan dolayı yorgunluktan birliktelık bile olmadı🤦‍♀️

3 gündür hafif kasık agrım var yumurtlama olabılır ama bu ay böyle gecsın bakalım
Doktor korunun demişti zten bize

1 haftalık bayram tatılıne gdiyoruz annemlere😄
Bu ay boyle oldu
Şimdiden herkese iyi bayramlar, hayırlı ranazanlar ve kandıller 🌹
Rabbim ibadetlerımizi ve dualarımızı kabul etsın🙏
Canım aynen bugün 31. Gün ve yumurtlama akıntım bayağı geldi ve ateşim 36.5 oldu sanırım yükselişe geçiyor. Bu demek oluyor ki 45 günde olacağım adet. Zaten Şuan memleketteyim en son 4 gün olca olmuştu ilişki yani bu ay da böyle elendi :) hayırlısı olsun hayırlı bayramlar diliyorum canım amin inşallah 🤲🏻🥰

Senin yumurtlama gerçekleşmişti aslında daha bir iki gün önce regl olmalıydın. Ama o kanama regl olarak gerçekleştiyse yeniden yumurtlama döneminde de olabilirsin. Ovülasyon testi de mi yapsan acaba?
Canım aynen ateşim yükselmedi o yumurtlama sağlıklı olmadı çünkü uzun süre kanamam oldu. Şimdi dün memlekete geldim sabah yine yumurtlama akıntım beyaza döndü bu sefer çatladı sanırım. Ama zaten değerlendiremicez :) Ateş de yükselişe geçti. 31.gün bugün. 45 günde olmuş olacağım hayırlısı diğer aya inşallah 🤲🏻

Canim ben şöyle bisi yaşamıştım 3 sene önce kimyasal yasadim 10 gun kalamam oldu daha sonra 10 kasımda temizlendim ve bi daha adet olmadim 6 aralıkta erken gebelik testi ile gebeligimi öğrenmiştim ve kese göründükleri sonra sat olarak 11 Kasım olarak göründü ultrason da ama ben 10 kasımda temizlenmistim. Yani senin de bi anda kanaman oldu ondan dolayı belki yumurtlama yazabilirsin anlatabildim mi tam bilmiyorum ama🙄
Çok iyi anladım kuzum zaten öyle durumdayım Şuan muhtemelen. Yumurtlamam tekrar oldu diye düşünüyorum. Filmden önceki olan yumurta sağlıklı olmadı çünkü filmden sonra 10 gün kadar kanamam oldu. Öyle olunca adet de gecikmiş olacak şimdi memleketteyim bu ay artık olmaz ds gelecek ay inşallah hayırlısı ile olur🤲🏻

Kuzucum ben kimyasal gebelik olan tablonu sormuşum aslında şimdi farkına vardım. Ben bu ay femara ovitrelle yapmıştım ignenin 10. Günü bugün ve testim daha koyu oldu düne göre bu kadar erken testte görmem mümkünmü onu merak etmiştim. Yumurtam geçen hafta cumartesi akşam 7-8 gibi çatladı
Askım sankı var gıbı ya 9. Gun baya gecmıs gıbı duruyo etkısı 10. Gun barız koyulasmıs 😍
Kımyasal olanda 11.gun gordum askım oyle hatırlıyorum

Kuzucum ya kanamayı adet saydı vücut yada bu ay yumurtlama zamanı hsg cekıldı ya tam yumurtlama olamadı belkı.bence hsg den tamamen bu adet duzensızlıgı. bı hafta ıcınde adet olacagını dusunuyorum🙏
Kuzum dün yumurtam çatladı bugün ateş yükselişe geçti 14 gün sonra adet olurum yani 45 günü bulmuş olacak. Kanama adet yerime geçti sanırım

Merhaba canım
Belki bu ay böyle geçecek, bazı aylar ovulasyon olmadan regl gelir, usg ye girip yumurtaların ve rahim kalınlığının durumunu da öğrenebilirsin, belki de söktürücü filan verir

Ay ovulasyon kaldımı kı askım tereddut ettıgınde bak akıntı fln varmı

Kuzum bence sen o yoğun kanaman olduğunda adet olmuştun o yüzden döngün şaştı.
Dün yumurtlama oldu emin oldum bayağı şeffaf uzayan akıntım oldu canlarım hatta bugün de ateşim yükselişe geçti. Sanırım o yaşadığım kanama adet gibi sayıldı yumurta sağlıklı olmamıştı. Şimdi tekrar yeni döngüye hazırlanıyor vücut bence. Kanamadan sonra tekrar yumurtlama oldu. 14 gün sonra Nisan sonunda adetim gelir artık

Dün yumurtlama oldu emin oldum bayağı şeffaf uzayan akıntım oldu canlarım hatta bugün de ateşim yükselişe geçti. Sanırım o yaşadığım kanama adet gibi sayıldı yumurta sağlıklı olmamıştı. Şimdi tekrar yeni döngüye hazırlanıyor vücut bence. Kanamadan sonra tekrar yumurtlama oldu. 14 gün sonra Nisan sonunda adetim gelir artık
Cekılmesemıydın askım su fılmı acaba ıkı ayını yedı 😂

Kuzum dün yumurtam çatladı bugün ateş yükselişe geçti 14 gün sonra adet olurum yani 45 günü bulmuş olacak. Kanama adet yerime geçti sanırım
İlişki olmusmuydu bebegm pekı?benımde dun atesım yukselıse gectı ıkı gundur yuksek,yumurtam 14 undemı catlamıs oluyor kuzucum.bu ates olayını tam cozemıyorum😊ıyı 14 unde catladıysa 11,12 ve 14 unde ılıskı olmustu.dun olmadı bugun yaparım bırde

Kızlar bat a 2 gün kala kan testim 1.2 negatif çıkmıştı ama adetim gecikti acaba geç döllenme olabilir mi ? Aranızda yaşayan var mı ?

Olabilir kuzenimin öyle olmuştu. Bir test yapın veya kan verin
Test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 😞 kan testi verdiğim zaman o kadar emindim ki belirtileri yaşadım ovülasyon testi ile kontrollü birliktelik sağladım ama 1.2 yi görünce çok şaşırdım kötü hissettim bir kaç gün daha geçmesini bekleyip olmazsam öyle test vereyim 😞

Back