- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
- 18
Canım benim ateşim bu şekilde oldu ben de çok heveslendim ama sonra adet oldum. İnş seninki yerleşmedir@Papatyamaviss canım sen yerleşme düşüşünden kaç gün sonra testte pozitif gördün
Kuzum ben bu ay femara+ovitrelle oldum ya testimde sanki koyulaşma var papatyamavisle de aynı günde yerleşme düşüşü olmuş ona göre kıyas yapayım dedim. Onunda 5. Gün ateşi düşmüş benimde 5. Gün ateşim düştüCanım benim ateşim bu şekilde oldu ben de çok heveslendim ama sonra adet oldum. İnş seninki yerleşmedir
Yaa koyulaşma varsa vardır o zaman büyük ihtimal testlerini de atsana biz de bakalımKuzum ben bu ay femara+ovitrelle oldum ya testimde sanki koyulaşma var papatyamavisle de aynı günde yerleşme düşüşü olmuş ona göre kıyas yapayım dedim. Onunda 5. Gün ateşi düşmüş benimde 5. Gün ateşim düştü
Canım ilk testi yaptığımda bariz koyuydu ama kurudukça 9. Günle aynı oldu sanki yaYaa koyulaşma varsa vardır o zaman büyük ihtimal testlerini de atsana biz de bakalım
Canım testlerden 9da etkisi geçmiş 10da tekrar pozitife dönmüş gibi duruyorCanım ilk testi yaptığımda bariz koyuydu ama kurudukça 9. Günle aynı oldu sanki yabunlar testi yaptığım ilk 20 dakika felan ama şimdi kurudu 9. Günle aynı oldu
Buda artık kurumuş hali 2 saat oldu testi yapalı sanırım bakmaktan gözlerim alıştı aradaki farkı anlayamıyorumCanım ilk testi yaptığımda bariz koyuydu ama kurudukça 9. Günle aynı oldu sanki yabunlar testi yaptığım ilk 20 dakika felan ama şimdi kurudu 9. Günle aynı oldu
İnşallah öyledir yaCanım testlerden 9da etkisi geçmiş 10da tekrar pozitife dönmüş gibi duruyor
Bana burda da 10 daha koyu geldiBuda artık kurumuş hali 2 saat oldu testi yapalı sanırım bakmaktan gözlerim alıştı aradaki farkı anlayamıyorum
Ayy inşallah yaBana burda da 10 daha koyu geldi
Günaydın canım yaptım ama negatif maalesefSbaah ilk idrarla yapsana canım kaset test
Benim minnoş kankim sonunda oldu bak ben gibi mutluyum yaaaaBuda artık kurumuş hali 2 saat oldu testi yapalı sanırım bakmaktan gözlerim alıştı aradaki farkı anlayamıyorum
Ayy inşallah meleğim inşallah yaBenim minnoş kankim sonunda oldu bak ben gibi mutluyum yaaaa
Tasummm buralardayımm okuyorum zaman zaman,pozıtıfı gordugumde yazacagım sevıncleimagination forever canım nasılsın, yoksun buralarda. Umurım her şey yolundadır.
Bencede kurumus halıde daha belırgınBuda artık kurumuş hali 2 saat oldu testi yapalı sanırım bakmaktan gözlerim alıştı aradaki farkı anlayamıyorum
Benim aşırı bi ağrım yok ama ara ara gelip gidiyor bolca akıntım var bence yumurtlama geliyor. Umutsuz olmaa olacak inşallahh
Gittim canım ama klomen bittikten sonra gitmedim
Ayy inşallah yaBencede kurumus halıde daha belırgınsabahı dort gozlee beklıyoruuuuuz bebek
Bat ne zaman tatlımGünaydın canım yaptım ama negatif maalesefmayısta olur inşallah. Bu ay üzüldüm gerçekten kendimi hazırlamıştım. Hayırlısı…
Hm anladım canm yumurtlamadan kaynaklı da olabilr benim ilk ayım cok sancılı geçmişti namaz kılarken bile eğilemiyordum kasık agrımdan . İnşallah cektiğimiz acıların mükafatını en kısa sürede alırızBenim aşırı bi ağrım yok ama ara ara gelip gidiyor bolca akıntım var bence yumurtlama geliyor. Umutsuz olmaa olacak inşallahh
Gittim canım ama klomen bittikten sonra gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?