Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba beni de ekler misiniz sat 1 nisan bat 3 mayıs 😊😊
Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Hanimefendi97

6 nisan30 nisan🍀🐞

Sunshine1

1 nisan30 nisan🍀🐞

yenibirhayal

28 mart30 nisan🍀🐞

evremm22

4 nisan30 nisan🍀🐞

garfiuss

2 nisan30 nisan🍀🐞

Kevssooo

6 nisan30 nisan🍀🐞

maya8

30 mart1 mayıs🍀🐞

jeybey

3 nisan1 mayıs🍀🐞

Mikmik Kizim

4 nisan2 mayıs🍀🐞

ayse2325

2 nisan2 mayıs🍀🐞

sed2

4 nisan3 mayıs
🍀🐞

aynurland aynurland

6 nisan3 mayıs🍀🐞

mlh5

5 nisan3 mayıs🍀🐞

1sunshine1

6 nisan3 mayıs🍀🐞

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🍀🐞

beyons

8 nisan4 mayıs🍀🐞

cnlrm

10 nisan4 mayıs🍀🐞

arastirmasever

7 nisan5 mayıs🍀🐞

esmercicegim

7 nisan5 mayıs🍀🐞

Tuttyy

6 nisan6 mayıs🍀🐞

merniss

7 nisan6 mayıs🍀🐞
mavininumutlutonu9 nisan6 mayıs🍀🐞

L A L L A L

5 nisan7 mayıs🍀🐞

kubra005 kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞

Elenaaa1990

11 nisan8 mayıs🍀🐞

simurgggg

11 nisan8 mayıs🍀🐞

INCIEYLUL

12 nisan9 mayıs🍀🐞

mucizem0111

14 nisan10 mayıs🍀🐞

Eymennnannesi

11 nisan11 mayıs🍀🐞

felicitays17

12 nisan12 mayıs🍀🐞

atanamamis ogretmen

12 nisan12 mayıs🍀🐞
sundy9416 nisan16 mayıs🍀🐞

eylulcmre

23 nisan18 mayıs🍀🐞

papatyam3

19 nisan18 mayıs🍀🐞
dream2311🍀🐞

melisaa93

🍀🐞
🍀🐞

Bi de üç gündür midem yanıyor. Ama dediğim gibi ümitli değilim. Vakit geçiriyorum başka başka şeyler arıyorum kendime kafamı dağıtıyorum sürekli
Kuzum senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?

Kuzum yumurtlama çoğaltıyor canım benim. Bakalım bu ay çok Ümitliyim 😔
Evet canım baktım takviye edici gıdaymış yumurta kalitesini arttırıyormuş . İnşallah hamile kalırsın canım inşallah istediğin gibi olur herşey 😊🌺

Kızlar bu belirti konusuna açıklık getireyim size oğluma hamilelik belirtim şöyleydi regl yaklaşırken inanılmaz şişkinlik gaz çıkarma kaşık ağrısı bel ağrısı inanılmaz böyleydi bu belirtileri geçen ay yaşadım hemde aynısını ama hamile değilim adet oldum bence belirtiler adetle birebir :(

Selam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya

Eklentiler

• IMG-20230415-WA0007.jpg
    IMG-20230415-WA0007.jpg
    166,9 KB · Görüntüleme: 39
Selam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya
Öncellikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamiş sinizdir ama muhakak kan testi verin ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü üzülmennizi istemem hem kafan rahat olur 🙏😥

Hiç korkulacak birsey yok tatlım ben 5+4 de gittim doktora. Yani gecikmemim 12.günü falandı. o kadarcık zamandan Her hangi bir sıkıntı yaşamazsın. Doktorlar da adet gecikmesi olduktan sonra bir iki hafta sonra gelin diyolar netlik kazansın diye.

Öncellikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamiş sinizdir ama muhakak kan testi verin ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü üzülmennizi istemem hem kafan rahat olur 🙏😥
Tatlım kimyasal için gidilmemesi gerekiyor zaten beta takibi sürekli kan vermek insanı yıpratan bir süreç.
Kimyasal ise bekleme süresinde adet kanaması gelir evde ki idrar testlerinde Koyuluk olmaz.

Birde iki güne bir sabahları ilk idrar ile Koyuluk takibi yap evde..

Back