- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Çok sağol kuzum darısı sana ve tüm isteyenlereSağlıkla kucağına al kuzucum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol kuzum darısı sana ve tüm isteyenlereSağlıkla kucağına al kuzucum
Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs L A L
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Bi de üç gündür midem yanıyor. Ama dediğim gibi ümitli değilim. Vakit geçiriyorum başka başka şeyler arıyorum kendime kafamı dağıtıyorum sürekliTamm canım az daha bekleyelim
Benim arkadaşımın öyle olmuş canımSanmıyorum
Hiç öyle birşeye denk gelmedim
Olsaydı çıkardı kaset testte cnm
Kuzum senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?Bi de üç gündür midem yanıyor. Ama dediğim gibi ümitli değilim. Vakit geçiriyorum başka başka şeyler arıyorum kendime kafamı dağıtıyorum sürekli
Evet canım baktım takviye edici gıdaymış yumurta kalitesini arttırıyormuş . İnşallah hamile kalırsın canım inşallah istediğin gibi olur herşeyKuzum yumurtlama çoğaltıyor canım benim. Bakalım bu ay çok Ümitliyim
Bakalım canım inşallah güzel haberleri veririz kaldı 4 günBenimde o zamanlar belli olur inşallah güzel haberler veririz
Benim bu ay 43 cıktı
9 bebeğim. Bat 20siKuzum senin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?
Amin kuzum inşallah olur bu ay hayırlısı ileEvet canım baktım takviye edici gıdaymış yumurta kalitesini arttırıyormuş . İnşallah hamile kalırsın canım inşallah istediğin gibi olur herşey
Öncellikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamiş sinizdir ama muhakak kan testi verin ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü üzülmennizi istemem hem kafan rahat olurSelam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya
Olsun kuzum gene de güzel olsun herseyBi de üç gündür midem yanıyor. Ama dediğim gibi ümitli değilim. Vakit geçiriyorum başka başka şeyler arıyorum kendime kafamı dağıtıyorum sürekli
Hiç korkulacak birsey yok tatlım ben 5+4 de gittim doktora. Yani gecikmemim 12.günü falandı. o kadarcık zamandan Her hangi bir sıkıntı yaşamazsın. Doktorlar da adet gecikmesi olduktan sonra bir iki hafta sonra gelin diyolar netlik kazansın diye.Selam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya
Tatlım kimyasal için gidilmemesi gerekiyor zaten beta takibi sürekli kan vermek insanı yıpratan bir süreç.Öncellikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamiş sinizdir ama muhakak kan testi verin ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü üzülmennizi istemem hem kafan rahat olur
Birde iki güne bir sabahları ilk idrar ile Koyuluk takibi yap evde..Selam hanımlar BAT 13 Nisan tarihinin 6 gün öncesinde predictör erken gebelik testi yaptım nepnet bi şekilde çift çizgi gördüm. 12 nisanda normal kaset test yaptım yine nepnet çizgiyi gördüm. Halen regl olmadım ama fazla mesai cart curt derken doktora gitmeye fırsat bulamadım. Burada evimin karşısında özel hastane var dışardan gebelik testi 195 liraya yapıyorlar. İkidebi gitmek istemedim yükselişi takip etmek için. Direk 5. Haftada kese yada sonrasında kalp atışına gideyim dedim ama İnceden inceye gerilmeye başladım boş gebelik midir acaba. Napıcam bilmiyorum doktora gitmeye zamanım yok imdat ya
ekledim canımBeni de ekleyebilir misiniz?
Sat 12 nisan bat 12 mayıs