Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedbirli olmakta fayda var işte tabi. Bizde yola çıkmaktan vazgeçtik önce doktora gideceğiz

Kızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?

Kızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Bence normal canım bekle bakalım ama denemeye devam et

Herkese selamlar
Aranıza yeni katıldım. İnşAllah Rabbim hiçbir isteyenin kucağını boş bırakmaz en başta bizlerin bu kadar çaba ve sıkıntıdan sonra.
Kısaca bende durumumdan bahsedeyim; yüksek derecede dirençli pcosluyum.
Sat : 7-11 nisan ve 10-14 nisan femara kullandım günde 1 tane.
Salı günü Çatlatma iğnesi için doktora gideceğim.
Ama bugün biraz ateşim var sıtmalanıyorum boğazlarımda ağrı ve şişlik var sanki bütün etlerim dökülüyor o kadar halsizim
çalıştığım kurumdaki hemşireye durumu anlattığımda parol dışında bir ilaç içemezsin dedi ama oda bir işe yaramadı. sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
böyle devam ederse bu halsizlikle ne bu günleri nede iğneden sonraki günü değerlendiremeyeceğim

Kuzum bende sayfa sayfa baktım gebe misin çok sevindim. Dua ettim senin için sağlıkla sağlıklı en sonuna kadar stressiz tamamlamayi nasip etsin Allah inşallah. Perşembe kürtaj oldum ben canım az regl gibi sancim var çok az da kanamam devam ediyor. Cuma da genetik testlerimizi verdik esimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…