Insallah olur canimCanım Pazartesi 14. Gün kan vermem lazım bakalım pozitif olacak mıinşallah olur ya
Kızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
@defnew @SafransariBezgininsan M mihribanvb @Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
Şükür bugün değerim 704.1 olmusKorkacak birsey yok canım benim de kaybolmuştu
Hayır otu suyu, OMEGA 3, bal süt polen karışımları olabilir canımkizlar 2 3 ay bos gecen surem olacak o zamanda yumurtaliklara iyi gelen kidalar tuketmek istiyorum bildiginiz tarifler varmi?
Maşallah maşallah sağlıkla kucağına alasın kuzumŞükür bugün değerim 704.1 olmus
Tedbirli olmakta fayda var işte tabi. Bizde yola çıkmaktan vazgeçtik önce doktora gideceğizGünaydın kızlar @mooncrown2001 @defnew @Yasmizebebibabuli @Haziran1907 ve etiketleyemediğim diğer kızlar iğnenin 12. Günü bugün ve sabah ilk idrarla test yaptım tertemiz bir negatif ile güne başladım . Daha bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Sanırım benim kürtajda bir sıkıntı oldu ya bir yapışıklık yada da başka birşey çünkü Mayıs'ta kürtaj olmuştum 2 ay kanamam durmamıştı. Sanırım doktorumdan hsg isteyecem ve eşimden spermiyogram isteyebilirmiş öyle demişti aşı sonrası erkeklerde sperm sıkıntısı çok olmuş herşeyi tekrar isteyecem ne olur ne olmaz . Bu da testim
Canım çok örneği var kaset testte çıkmayıp kanda çıkan bekle bakalımKaset testte cikmayip kan testtinde cikabiliyor mu?
Resmen korkuyla yaşıyorum yaa kan vermekte istemedim bugun adet günü bakalim ne olacak
Amin canım inşallahInsallah olur canim
Bence normal canım bekle bakalım ama denemeye devam etKızlar biliyorsunuz klomen kullanmıştım bugün döngünün 12. Günü adetim bittiğinden beri kasık ağrım var yumurtlama akıntım var ama ovülasyon testlerim hala silik. Bu normal mi ?
Maşallah canımŞükür bugün değerim 704.1 olmus
Hayırlısı olsun canım . Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahTedbirli olmakta fayda var işte tabi. Bizde yola çıkmaktan vazgeçtik önce doktora gideceğiz
Canım benim oğlumda regl günü kahve leke geldi öğle anladımÇoğunluk önce geliyor canım benim adet gecikmesinden sonra oldu
Kızlar günaydın öbür grupta bir kadınla tartışmam olunca ban yedim.
Mesajların hepsini okuyamadım.
Hersey yolundadır umarım
Perlitik kuzum ne yaptın doktora gidince düşük gerçekleşmişmiydi aklım sende kaldı
@tweeetyyy senin nasıl gidiyor var mı belirti falan?
Amin can kuzumHayırlısı olsun canım . Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberler alırızBen 4 nisanda vuruldum. Pcosum 3 olgun yumurtam vardı heycanla bekliyorum
Pazartesiye kadar sabretcem gelmezse kan veririm artıkCanım çok örneği var kaset testte çıkmayıp kanda çıkan bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?