- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Senin de dün 10. Gündü demi çünkü 3 Nisan'da yapmıştık . 10. Gün erken tabi ama ben ilk gebeliğimi 11. Gün silik çizgi ile 12. Gün kan testi ile 10.98 değerle öğrenmiştim . Yine de 14. Gün tam kesin sonuç olurAcaba dun benımkı erken mı oldu yakınlarım erkn yaptırmıssın dedı
içtim mutlaka iç bence bırakma ben bir kutu bitirmiştim hatta ona rağmen enfeksiyon oldu fitil kullandımMerhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
A öylemi bana da vericrklermi acaba bna da atar msn canım listeyi çnki ben de bu ay başliyacağim femarayaGeçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
Lor kefir bu tarz şeylerde haftada 2 gün yazıyordu
Çok sağol canım dikkat edicemTutunmasına engel olabilir canım.yumurtladıktan sonra gebelik olup olmadığı kesinleşene kadar tüketmemeye dikkat et. Reglden yumurtlama gününe kadar tüketebilirsin tabi
Aslında liste herkesin uyması gereken şeyler yani sadece çocuk tedavisi için değil tavuk yok koy tavuğu çoğu şeyleri haşlama ızgara yapın diyor düzenli uyku her doktor veriyormu bilmiyorumda bize vermişti atarım tabi bulayim:)A öylemi bana da vericrklermi acaba bna da atar msn canım listeyi çnki ben de bu ay başliyacağim femaraya
Maşallah kuzucum iyi ol da sorun değil artık kan yaKuzum bence de normal seninki. Eşim o kadar tüpü görünce kalk gidelim dün de kan kaybettin dedi. Kürtaj sonrası baya bir kanamam olmuştu. Dedim verelim hastanedeyim bayilirsam yanimdasinişin garibi maşallah başım bile dönmedi.
Demek ki hastaneden hastaneye değişiyorBenden de 2 tane tek alındı eşimden 5 di yanlış değilsem
Ay cok sevnrm canım bni de etiketler misin inan vermedi doktorlar liste misteAslında liste herkesin uyması gereken şeyler yani sadece çocuk tedavisi için değil tavuk yok koy tavuğu çoğu şeyleri haşlama ızgara yapın diyor düzenli uyku her doktor veriyormu bilmiyorumda bize vermişti atarım tabi bulayim:)
Doktor bana avakado havuç ye demişti netten baktığımda yeşil sebzeler,bal tarçın çörek otu karışımı ve taze zencefil çayı ballıkizlar 2 3 ay bos gecen surem olacak o zamanda yumurtaliklara iyi gelen kidalar tuketmek istiyorum bildiginiz tarifler varmi?
Valla bana liste verdi her hastasına veriyor ama sonradan birsey oldugunda doktora ulaşmak çok zor o açıdan memnun değilimAy cok sevnrm canım bni de etiketler misin inan vermedi doktorlar liste mistedeğişiyo işte iyi doktoru bulmakta mesele
Nerde istanbuld bi doktormu genelde bu şekilde tamamı ıspartadayim bnde burda biraz dha kolay ulaşmak tabi ama sağlık sektörü kötü burada özel hastaneleri devlet hastaneleri giibiValla bana liste verdi her hastasına veriyor ama sonradan birsey oldugunda doktora ulaşmak çok zor o açıdan memnun değilim
Canım Liste varsa fotoğraf ekleyebilir misin sana zahmetGeçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
Şehir dışındayım p.tesi eklerim tabikiCanım Liste varsa fotoğraf ekleyebilir misin sana zahmet
Yok ÇanakkaleNerde istanbuld bi doktormu genelde bu şekilde tamamı ıspartadayim bnde burda biraz dha kolay ulaşmak tabi ama sağlık sektörü kötü burada özel hastaneleri devlet hastaneleri giibi
Demek ki canım ben bi n 13 14 tüp görünce benim mi eksik almışlar acaba diye düşündümMaşallah kuzucum iyi ol da sorun değil artık kan ya
Demek ki hastaneden hastaneye değişiyor
Maşallah ben de hepsini tükettim nerdeyseGeçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
aynen bendeMaşallah ben de hepsini tükettim nerdeysekoladan tut da hurmaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?