Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 5.günüm reglimin bana bal çörek otu tarçın kürün0 tarif eder misiniz şimdi yapıp başlayayım mi

A Hatırladım evet belirtisiz alttan muayene sırasında öğrendim demiştin.Hadi bu ay hep birlikte seviniriz inşallah

Merhaba kızlar bende yeni katıldım buraya. 3 yaşında bir oğlum var artık kardeş düşünüyorum spiralim vardı geçen ay çıkardım bu ay 6 gün gecikmişte olsa adet oldum önümüzdeki ay İnşallah olumlu sonuçlanır

Neden o kadar aldılar ya. Benden 2 tüp alındı biri genetik için diğeri trombofili ama o kadar almaları çok saçma geldi

Kuzum bence de normal seninki. Eşim o kadar tüpü görünce kalk gidelim dün de kan kaybettin dedi. Kürtaj sonrası baya bir kanamam olmuştu. Dedim verelim hastanedeyim bayilirsam yanimdasin işin garibi maşallah başım bile dönmedi.

maydanoz, yeşil çay, kayısı çayı, form çayları, fazla hurma ve nar tüketilmemeli gebelikte diye biliyorum canım. bol su iç ama detoks ürünlerini tüketme, düşük riskini arttırıyormuş.
Aaa oluşmadan tüketilmesnde de sorun teşkil edermi acaaba

Kızlar 5.günüm reglimin bana bal çörek otu tarçın kürün0 tarif eder misiniz şimdi yapıp başlayayım mi
Tarçıni bilmiyroumda bal çörekotunu göz kararı karistrmistim belki bir süre kullanman gerekiyor ama ben 1 ay denedm Yumrtlama görünceye kadr sonra yapmadm internette vardı sanirm ölçü

Geçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasak
Lor kefir bu tarz şeylerde haftada 2 gün yazıyordu

Hoşgeldin insllh tez zamanda hamiş oluruz benimde 8 yaşında oğlum var Aralık'ta düşük yaptım toplam 6 aydır bebek düşünüyorum ama olmadı geçen ay klomen verdi olmadim bugün adetin 5 günü ve klomen ile art med kulalniyorum ikisi birlikte bakalm nolcak

aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz inan kuzum 5 ay çok kısa bir dönem sen umudunu yitirme hemen bir seneyi tamamla bakalım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…