- 24 Ağustos 2022
- 4.524
- 16.689
- 138
Neden o kadar aldılar ya. Benden 2 tüp alındı biri genetik için diğeri trombofiliKızlar bugün tam 19 tüp kan verdimdestinesiaa senden kaç tüp kan almışlardı canim. Tıbbi genetik + romatoloji birimleri toplam. Genetik 13 tüp romatizma 6 tüp kan aldi
Neden o kadar aldılar ya. Benden 2 tüp alındı biri genetik için diğeri trombofiliama o kadar almaları çok saçma geldi
Aaa oluşmadan tüketilmesnde de sorun teşkil edermi acaabamaydanoz, yeşil çay, kayısı çayı, form çayları, fazla hurma ve nar tüketilmemeli gebelikte diye biliyorum canım. bol su iç ama detoks ürünlerini tüketme, düşük riskini arttırıyormuş.
Tarçıni bilmiyroumda bal çörekotunu göz kararı karistrmistim belki bir süre kullanman gerekiyor ama ben 1 ay denedm Yumrtlama görünceye kadr sonra yapmadm internette vardı sanirm ölçüKızlar 5.günüm reglimin bana bal çörek otu tarçın kürün0 tarif eder misiniz şimdi yapıp başlayayım mi
Teşekkür ederim canımTarçıni bilmiyroumda bal çörekotunu göz kararı karistrmistim belki bir süre kullanman gerekiyor ama ben 1 ay denedm Yumrtlama görünceye kadr sonra yapmadm internette vardı sanirm ölçü
Geçen ay doktora gittigimde femara verdi ve uymamiz gereken bir liste verdi sağlıklı beslenmeyle alakali maydanoz yeşil çay portakal şuan aklıma gelen yasakKesnlkleee katiliyorum yediklermizi içtiklerimize bu ay ekstra özen gösteriyorım paketlenmiş ürün almiyorum bende dün başladim sağlıklı beslenmeye ama yeşil çay falan gebelik düşünürken acbaa zararli olrmu tükettm bgn mesela maydonoz falan ne olp bitir onlar soru işareti kafamda
Hoşgeldin insllh tez zamanda hamiş oluruzMerhaba kızlar bende yeni katıldım buraya. 3 yaşında bir oğlum var artık kardeş düşünüyorum spiralim vardı geçen ay çıkardım bu ay 6 gün gecikmişte olsa adet oldum önümüzdeki ay İnşallah olumlu sonuçlanır
Yok canım yapmadım ya yarın yada pazar yaparım zaten pazartesi kan vermem gerekiyorCanım sen yaptın test tekrarı yaptınmı
Benden de 2 tane tek alındı eşimden 5 di yanlış değilsemNeden o kadar aldılar ya. Benden 2 tüp alındı biri genetik için diğeri trombofiliama o kadar almaları çok saçma geldi
Acaba dun benımkı erken mı oldu yakınlarım erkn yaptırmıssın dedıYok canım yapmadım ya yarın yada pazar yaparım zaten pazartesi kan vermem gerekiyor
Tutunmasına engel olabilir canım.yumurtladıktan sonra gebelik olup olmadığı kesinleşene kadar tüketmemeye dikkat et. Reglden yumurtlama gününe kadar tüketebilirsin tabiAaa oluşmadan tüketilmesnde de sorun teşkil edermi acaaba
gördüm var canmTesti de ekledim gördünüz mü
İnşallah bebiştendirGögüslerimdeki damarların rengi belirginleşti. Doktor sağ tarafımda görmüştü yumurta. Sağ tarafımda hafif kasılma gibi ağrı var. Uçlarında koyulaşma yok ama böyle gıcık bi his var
Canım inşallah ama ümitlerim tükendiÖnce diye biliyorum canım. Gebesindir inşallah
aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz inan kuzum 5 ay çok kısa bir dönem sen umudunu yitirme hemen bir seneyi tamamla bakalım üzme kendiniEşimin sperminde ileri hareketlilik biraz düşük ancak doktor gebe kalmaya engel değil dedi. Bende bir problem yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. İsyan etmiyorum ancak 5 aydır deniyoruz bir yerde bir problem yoksa olması gerekmez mi? Bu ay aşılama deneyeceğim. doktorum ile görüşüp. Havuç yedim avakado yedim. çörek otu bal tarçın kürü yaptım ayaklarımı havaya diktim. Dün bir kadın iki yaşındaki çocuğunbu sokak ortasında evire çevire dövdü. O kadar çok dolmuşum ki çok ağladım. Onun bile çocuğu olmuş ben asla zarar vermem diye isyan etmiyorum ancak çok üzülüyorum.
Benim oğlumda Regl günü olmuştu2 3 gün önce deniyor ama benim regl günü olmuştu.
İnşallahİnşallah bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?