Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkiz gebelık olabılırmı acaba yumurta takıbı ılemı hamıle kaldınız pozıtıf dusunun artısta sıkıntı yok artıs olmassa sıkıntı var demektır
Hayır yumurta takibi ile değil. Gelecek ay tüp bebek tedavisi başlayacaktı. Süpriz oldu :) ikiz olursa daha büyük süpriz olur:) çok kaygılıyım üst üste kayıplarım oldu da :(

Canım en az 2 kat artacak fazlası olabilir bu sıkıntı olduğunu göstermez belki de ikizdir diye değer yüksek çıkıyor ☺️ iyi şeyler düşün kötü değil . Değer en az iki kat artmazsa korkabilirdin ama şimdi sevinmelisin❤️🧿
Teşekkür ederim 🥰 kayıplarımdan dolayı sevinemiyorum çok gerginim. Ama inşallah bu defa sağlıkla gelsin ya da gelsinler ☺️

Ben kasikta aliyorum canim ilk denemende zorlanabilirsin zamanla alisirsin tadini seviyorum rahatsiz etmiyor damak tadiyla da alakali biraz ben Fransa'da yasiyorum kavanoz ve kapsul gumrukte sorun oluyor ama kapsulu denemek isterdim zaten hepsinin icerigi ayni
Teşekkür ederim cNım bir kutu ne kadar gtti peki 2 3 ay götürür umarım

Kızlar 19 nisanda Regl günün bugün kahverengi lekelenme oldu nolur yorum yapın yerleşme kanaması adetten sonra mı oluyor yoksa önce mi geliyor

Çıkabilir tabi.Erken gebelik testiyle deneyin bi ,kimilerinde normal testte de çıkıyor.Ben geçen ay 5 gün kaladan itibaren her gün yapmıştım ama şüpheye mahal vermeyecek kadar 😁negatifti hep maalesef.Bir deneyin isterseniz
Kan testi verdim sonuçlarım 2 saate çıkacak bakalım hayırlısı 🥰

Bat 10 nisandı.
12 nisan bhcg 154
14 nisan 462. Bu artış çok mu? Bir aksilik mi var acaba? Her şeyden şüphe etmeye başladım. Pozitifi görmekle de bitmiyor. Bekleyen dileyen herkes için iyi haberler almalarını diliyorum
İkizdir inşalllah 🙏🍼

Back