- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
kan ver canim belki gec dollenmedir kucukdur hala kan testinde bilirsin zatenKızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
D defnewSafransari @Bezgininsan @mihribanvb @Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
Artimed in yalanci pozitiflik gösterdiği durumlar olabiliyormuş bende o bile gözükmedi. ÇıldıracağımGidip kan ver istersen canim
Of of bende aksam yaptım negatifi gördüm daha da yapmak istemiyorumArtimed in yalanci pozitiflik gösterdiği durumlar olabiliyormuş bende o bile gözükmedi. Çıldıracağım
Sinirden gözlerim dolu dolukan ver canim belki gec dollenmedir kucukdur hala kan testinde bilirsin zaten
Akşam iyi ki yapmamışım, stresten asla uyuyamazdım.Of of bende aksam yaptım negatifi gördüm daha da yapmak istemiyorum
Hayırlısı oturup adet olmayı beklicez sonra mayıs topiğine kayariz artık negatif görmekten yoruldum test yapmak dahi istemiyorumAkşam iyi ki yapmamışım, stresten asla uyuyamazdım.
pcos olduğunu için biraz ümitsizlik var ama içimde tuhaf bir heyecan var sanki olacak gibiİnşallah canım
Öyle kesinlikle , benim bundan sonra aşılama olacaktı ama regli döneminde İzmir de olacağım doktorum Yalova da nasıl olacak bilmiyorumHayırlısı oturup adet olmayı beklicez sonra mayıs topiğine kayariz artık negatif görmekten yoruldum test yapmak dahi istemiyorum
Güzel haberler vardır inşallahKızlar doktordan çıktım
Doktoruna söyledin mi belki birsekilde halledersiniz. İlk doktoruna konuş ya hemen karalar baglamayalimÖyle kesinlikle , benim bundan sonra aşılama olacaktı ama regli döneminde İzmir de olacağım doktorum Yalova da nasıl olacak bilmiyorum
Yumurtalar var canım boyutunu söylemedi 2 sağda 3 solda yumurtalar varGüzel haberler vardır inşallah
Gerçekten mi yaa hala inanamıyorumKuruma değil pozitif canım
Naptın canımKızlar doktordan çıktım
Canım ben o zaman da dedim o adet olarak saya bilir vücudun kaç güne bir oluyordun sen ara kanamaları adet olarak görebiliyoruzRahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar.@Deepblues Papatyamaviss pozitifbiri T TASUU imagination forever savascii Safransari Tikabasa tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Çok sağol canımTebrik ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bildiğin hamilelik çizgisi bu kuruma bu kadar belirgin ve koyu renkli olmaz
Canım bu doktor iyi çıktı şansıma devlet burasıda simer testi aldı rica ettim yumurtayada baktı sağda 2 solsa 3 yumurta var hatta gösterdi yumurtaları kan verdim bugün çıkmaz dedi labaratuvarda sorun varmış pazartesi çarşamba perşembe istediğin bi gün gel dedi tabi bu benim işime geldi tekrar rica ettim geldiğimde yumurtaların durumuna bakarmıyız diye hatırlat bakalım dediNaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?