Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar igne olmasa kac gun onceden oyrene bikirdik en erken? Mesela bende 10 gun var adete cabukmu davraniyoruz belki beklemek iyidir yoksa boyle nereye kadar gozlerim agrafi testlere bakmakdann🤣

Kızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
@defnew @Safransari Bezgininsan Bezgininsan @mihribanvb M Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
İğne de yapmışsın ya canim olsa çıkardı
Kızlar günaydın, iğnenin 14. Gününden kalbim kadar temiz bir negatif ile güne başladım.
Kan testi için sağlık ocağı da çağırmıştı gidip gitmemek kararsızım..
@defnew @Safransari Bezgininsan Bezgininsan @mihribanvb M Mutluolmutlu Ve diğer kızlar?
Sizce ne yapayım?
İğne Vurulmuşsun ya canim istersen bekle genede bı kan mi versen insAllah gönlünce olsun canim benim tez zamanda

Hayirlisi olsun kizlar hepimize ben artik adeti bekleyicem bu ayda olmadi kaldi eylule o zaman olar Insallah yoruldum ya insan mutsuz oluyor baya artik o kadar uzak geliyorki bana cift cizgi gorecegim zamanlar
İnan ben de aynı durumdayım 😔 bu ay da olmazsa ben de ara verecem . Eşimde biraz ara ver ilaçlar vücuduna zarar verir bu kadar diyor . Son çatlatma iğnesi yumurta büyütme iğnesi femara derken vücudum hep alerji gibi attı. O yüzden Yaz boyu yiyip içip gezecem kafamı dağıtacam Eylül'de tekrar başlarım Allah nasip ederse bu süreçte bedenen ve ruhen toparlarım en azından 🙏🏻 Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı 🙏🏻

Sen de sağol canım 🥰 Markası neydi testinin ?
Sure Lab canım. Ama sonradan güncelleme mesajı yazdım gördün mü bilmiyorum, suya tuttum o belirgin pembelik gitti çok açık renk bir çizgi kaldı. O yüzden bilemiyorum. Prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce o da negatif çıktı. Bir kaset test daha yaptım onda da hafif bir çizgi var. İyice kafam karıştı 😀 bir daha burada önerilen testlerden alacağım.

Rahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar. :KK43: @Deepblues @Papatyamaviss @pozitifbiri @TASUU @imagination forever @savascii @Safransari @Tikabasa @tweeetyyy @cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Canim ben şöyle bisi yaşamıştım 3 sene önce kimyasal yasadim 10 gun kalamam oldu daha sonra 10 kasımda temizlendim ve bi daha adet olmadim 6 aralıkta erken gebelik testi ile gebeligimi öğrenmiştim ve kese göründükleri sonra sat olarak 11 Kasım olarak göründü ultrason da ama ben 10 kasımda temizlenmistim. Yani senin de bi anda kanaman oldu ondan dolayı belki yumurtlama yazabilirsin anlatabildim mi tam bilmiyorum ama🙄

Kan verdim kuzum, bakalım ne zaman çıkacak ve kırmızılar ile ne zaman buluşacağız
Hayırlısı olsun canım 🙏🏻 inan adet olmak da büyük bir nimet. Gebelik olmadığı halde olmayınca daha çok stres yapıyor insan . Olursan önüne bakarsın en azından 😊

Kızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor
Başka bir yumurta daha büyümüş olabilir mi? Bende klomen kullanınca iki yumurta büyümüştü belki öyle bir şeydir

kizlar igne olmasa kac gun onceden oyrene bikirdik en erken? Mesela bende 10 gun var adete cabukmu davraniyoruz belki beklemek iyidir yoksa boyle nereye kadar gozlerim agrafi testlere bakmakdann🤣
Erken gebelik testi ile 6 gün varken öğrenebilirsin tabi normal döllenme ise geç döllenmeyse adet günü öğrenirsin 🙏🏻

Sure Lab canım. Ama sonradan güncelleme mesajı yazdım gördün mü bilmiyorum, suya tuttum o belirgin pembelik gitti çok açık renk bir çizgi kaldı. O yüzden bilemiyorum. Prodoctor erken gebelik testi yaptım az önce o da negatif çıktı. Bir kaset test daha yaptım onda da hafif bir çizgi var. İyice kafam karıştı 😀 bir daha burada önerilen testlerden alacağım.
Biraz önce gördüm canım hayırlısı olsun inşallah gebelik vardır 🙏🏻 laboquick ya da Dr prüfer al canım onlarda yalancı çizgi kuruma çizgisi falan çıkmıyor 😊

😁😁😁 amh kaç ki bnmde düşük bu arada çikolata kisti engel mi gebeliğe bilmiyorum sma tabi önemli ooan yumurtlamaymiş oyle dediler doktorlarda eğer. Kaliteli bi yumurta varsa amh falan boş iş
Bende 3,5 cm çikolata kisti var öyle hamile kalmıştım bir engel oluşturmadı bana

Back