Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olabilir canım dr gittiğinde sadece bir yumurta mı vardı sorsaydın onu ama sen bence bu haftayıda 1 dolu 1 boş şekilde degerlendir

Günaydınnn kizlarr bat son 4 gün kala birdaha test yaptm yine tek çizgi ışığa tutum el feneri açtım cama doğru baktkm ama yok yok tek çizgi blki bn görmüyorm dedim 😂😂😂

Rahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar. :( @Deepblues Papatyamaviss Papatyamaviss pozitifbiri pozitifbiri T TASUU imagination forever imagination forever savascii savascii Safransari Safransari Tikabasa Tikabasa tweeetyyy tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar

Eklentiler

• D3191B4C-A249-46BA-8DA3-E0673EFE3320.jpeg
    D3191B4C-A249-46BA-8DA3-E0673EFE3320.jpeg
    150,6 KB · Görüntüleme: 46
Rahim filminden sonra ateş tablomun halini görüyorsunuz yumurtlama olacak mı ne zaman adet olacağım meçhul 29. Gündeyim hala ateş düşük. 27 Martta çekilmiştim rahim filmini. 18 gün oldu bugün. Rahim filminden sonra 8-10 gün kanama yaşadım belki de o adet sayılıyor hiçbir fikrim yok ama Şuan bir an önce düzene girip önüme bakmak istiyorum hayırlısı ile. Bende son durumlar böyle kızlar. :KK43: @Deepblues Papatyamaviss Papatyamaviss pozitifbiri pozitifbiri T TASUU imagination forever imagination forever savascii savascii Safransari Safransari Tikabasa Tikabasa tweeetyyy tweeetyyy C cnlrm ve etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar
Canım ben o zaman da dedim o adet olarak saya bilir vücudun kaç güne bir oluyordun sen ara kanamaları adet olarak görebiliyoruz

Canım bu doktor iyi çıktı şansıma devlet burasıda simer testi aldı rica ettim yumurtayada baktı sağda 2 solsa 3 yumurta var hatta gösterdi yumurtaları kan verdim bugün çıkmaz dedi labaratuvarda sorun varmış pazartesi çarşamba perşembe istediğin bi gün gel dedi tabi bu benim işime geldi tekrar rica ettim geldiğimde yumurtaların durumuna bakarmıyız diye hatırlat bakalım dedi

Back